این که گفتی xii مساوی هست با 12 خوشحالم کردی که به اطلاعاتم افزودی :bighug:
اقا من که سوال سختی نپرسیدم که تو هم همون جمله رو تکرار میکنی ... اقا تو فرض کن من یه کنجکاو میخوام در مورد این سری اطلاعاتی به دست بیارم ... دوست دارم بدونم ...بنا به چه دلایلی ،امکاناتی ... توانایی هایی و دست اورد هایی فاینال فانتزی 12 یا xii هیچی نیست جلوی اون 4 تا ... کاری به بهتر و بدتر بودن ندارم چون اخرش انتخاب چیز بهتر سلیقه ایه ... کلا چیز سختی نمیپرسم
حالا خدا رو شکر حداقل سر اینکه 13 افتضاح ترین نسخه از سریه به یه توافقی رسیدیم ...
خوب دلیل اینکه چرا هر کدوم از این 4تا برترن رو الآن بهت میگم:
FF VI: یکی از بهترین گیم پلی ها رو داشت. به این دلیل بهترین FF هستش که انقلابی توی Battle system بوجود آورد که هنوز اثزاتش هست! به غیر از اون هم شخصیت منفی ای که توش بود بهترین شخصیت منفی کل دوران شناخته شد! (حداقل جزو 3 تای اول بود و همیشه از Sephiroth که واسه VII هـ رتبه بهتری داشته) یعنی
Kefka. داستان بازی هم جوریه که مغزت هنگ میکنه! یه چیز مهم دیگه هم داره که اگه بگم اسپویل میشی نمیگم! کلا کاراکتراش محشر بودن... داستان عالی بود! یک ending هـ خیلی خفن داشت و به نظر من بازی از این cool تر وجود نداره! یعنی از همه لحاظ عالی بود! نه مثل FF های دیگه که هرکدوم توی یه چیزی شاخ بودن! یه Cut scene هـ خیلی غم انگیز هم داره
FF VII: این هم یک داستان عالی، و پرطرفدار ترین کاراکترای کل FF رو داشت! (Cloud, Sephiroth, Vincent و ...). گیم پلی هم عالی بود. و توی زمان خودش یکی از بهترین گرافیک های بازی هارو داشت! (چیزی که واسه خودم اصلا مهم نیست
) ولی سطح همه چیش یه سر و گردن از FF VI (به غیر از کاراکتر overrate شده اش Cloud Strife) پایین تر بود! و بعد از Kefka هم Sephiroth بهترین شخصیت منفی FF شناخته شده اس و همیشه توی لیست بهترین شخصیت منفی رتبه اش زیر 5 بوده. در ضمن این بازی سخت ترین غول های FF رو که با نام Weapon شناخته میشن رو هم داره که شکست دادنشون خیلی خیلی سخت ولی لذت بخشه! در کل من خودم به شخصه اینو از FF VI بیشتر دوس دارم
:d این هم یک Cut Scene خیلی خیلی غم انگیز (واسه من که غم انگیز ترین Cut Scene بازی ها بود!
) داره که واقعا دلت حوس انتقام میکنه و باعث میشه بازی رو خیلی جدی ادامه بدی...
FF IV: چندتا کلمه ساده: یک داستان فانتزی عالی، Battle System هـ عالی و کاراکترای توپ!
FF X: داستان، مخصوصا ending هـ حماسی و وحشتناک خوب! کارکترای در حد عالی! (کاراکتراش حرف نداشتن ولی اگه به اینا بگم عالی نمیدونم باید به کاراکترای FF VI, FF VII و FF IV چی بگم!)
-----------------------------------------------------------------------
FF XII هم داستان قشنگ و کاراکترای خوبی داشت ولی بازم در حدی نبود که بخواد نزدیک این چهارتا بشه!
ولی در کل ای کاش یکی بود بهتر توضیح میداد! من تو توضیح برتری های یک چیز نسبت به چیز دیگه خیلی خوب نیستم ولی بازم فک کنم در حدی رسوندم که متوجه بشید چرا XII پیش اونا هیچی نیست!