لیست 10 بازی تمام دوران از نگاه edge

9amfdj6kdzy17uwpn8ck.gif

اقا مجبور نیستی برای اینکه بگی نینتندو فنی به هر در و دیواری بزنی .... باشه ؟؟؟

edge هم ترول میکنن .... جالبه نصفه لیست رو قبول نداشته باشی و نصف لیست شاهکار باشه و به خاطرش کیف کنی ... holy logic

فقط خواهشا در مورد چیزی که اطلاع نداری فکت ساطع نکن

edge یه لیست 2013 هم داره ... ولی فکر کنم احتمالا بعضی ها خوششون نیاد ... چون صدر لیست رو بازی های دیگه ای اشغال کردن

Edge 10s: the greatest videogames of the last 20 years | Features | Edge Online

من فن نینتندو هستم! مشکلی داری با این موضوع؟ :|

کی من با نصف لیست مشکل داشتم؟ :| من فقط با Tetris و FF XII مشکل داشتم :|

در چه موردی من اطلاعات غلط دادم؟! :-/ این که گفتم FF VII و FF IV از XII بهترن رو میفرمایید؟ پس بدون که خیلی noob تشریف دارین :-"

در چه موردی من اطلاعات غلط دادم؟! :-/ این که گفتم FF VII و FF IV از XII بهترن رو میفرمایید؟ پس بدون که خیلی noob تشریف دارین :-"

دلیل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ egde هم نوبببببببببببببببببببببببببببببببببببب تشریف داره ... سوپر looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool .... ببخشید استاد ... نمیدونستم شما در حدی هستید که edge هم نوب حساب میکنید ... ما که دیگه جای خود داره

در ضمن این رو هم میدونن کدوم پلتفرم خواستگاه کژوال هاست

Final Fantasy XII هیچی نیست

شما این رو اول توضیح بدید استاد ... تا بعد به بقیش برسیم ...

دلیل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ egde هم نوبببببببببببببببببببببببببببببببببببب تشریف داره ... سوپر looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool .... ببخشید استاد ... نمیدونستم شما در حدی هستید که edge هم نوب حساب میکنید ... ما که دیگه جای خود داره

در ضمن این رو هم میدونن کدوم پلتفرم خواستگاه کژوال هاست

من کی گفتم edge نوبه؟ :-/ :-? نکنه شما خودتون edge هستین؟ :-"

با این حرفت فقط خودتو ضایع کردی :p چون کسایی که تجربه بازی با Wii رو دارن نه تنها مثل تو فکر نمیکنن بلکه برعکس هم فکر میکنن! هر وقت تونستی New Super Mario Bros. Wii و New Super Mario Bros. DS رو تموم کردی بیا ببینم بازم جرات میکنی به من بگی کژوال :|

Final Fantasy XII هیچی نیست

شما این رو اول توضیح بدید استاد ... تا بعد به بقیش برسیم ...

شما دقیق بخون پست من رو :|

من گفتم XII پیش VII و IV هیچی نیست! یعنی اونا باید به جای XII توی لیست میبودن! یا اصلا X!
من هیچ وقت نگفتم FF XII هیچی نیست یا چرته یا از این جور مزخرفات :d

من کی گفتم edge نوبه؟ :-/ :-? نکنه شما خودتون edge هستین؟ :-"

با این حرفت فقط خودتو ضایع کردی :p چون کسایی که تجربه بازی با Wii رو دارن نه تنها مثل تو فکر نمیکنن بلکه برعکس هم فکر میکنن! هر وقت تونستی New Super Mario Bros. Wii و New Super Mario Bros. DS رو تموم کردی بیا ببینم بازم جرات میکنی به من بگی کژوال :|

نگاه کن تفره نرو سفسطه هم نکن ... تو گفتی کسی که قبول داره ff 12 جز 10 تا باشه و مشکلی باهاش نداره نب هست .و... که این حرفت شامل edge هم میشه ...

یه نقطی کردی که خودت هم توش موندی بحث رو جاهای دیگه نبر از نظر شما ... edge= noob

شما دقیق بخون پست من رو :|

من گفتم XII پیش VII و IV هیچی نیست! یعنی اونا باید به جای XII توی لیست میبودن! یا اصلا X!
من هیچ وقت نگفتم FF XII هیچی نیست یا چرته یا از این جور مزخرفات :d

بازم پیچوندن ... میگم که قبل اینکه حرفی بزنی یه کم روش فکر کن .... به هر حال من همچنان منتظرم بیای به من ثابت کنی که چرا ff12 هیچی نیست ... اگه نمیتونی که بحث روتموم کن

نگاه کن تفره نرو سفسطه هم نکن ... تو گفتی کسی که قبول داره ff 12 جز 10 تا باشه و مشکلی باهاش نداره نب هست .و... که این حرفت شامل edge هم میشه ...

یه نقطی کردی که خودت هم توش موندی بحث رو جاهای دیگه نبر از نظر شما ... edge= noob

من کی این حرف رو زدم؟ :-/
کسی که قبول داره ff 12 جز 10 تا باشه و مشکلی باهاش نداره نب هست

من منظورم این بود که هرکی که FF XII رو بهتر از VII, IV و X میدونه توی مقوله Final Fantasy نوبه :d حالا اگه edge هم این طوری فک میکنه پس نوبه دیگه :-"

- - -ویرایش - - -

بازم پیچوندن ... میگم که قبل اینکه حرفی بزنی یه کم روش فکر کن .... به هر حال من همچنان منتظرم بیای به من ثابت کنی که چرا ff12 هیچی نیست ... اگه نمیتونی که بحث روتموم کن

چی چی رو پیچوندم؟ :|

شما لطف کن برداشتت رو از این حرف به من بگو تا من بفهمم مشکل شما با من چیه!
Final Fantasy XII هیچی نیست پیش FF VII و FF IV! چرا اینا FF XII رو گذاشتن تو لیست؟

خوب وقتی کسی به نظرش جایی مثل edge نوبه ... خوب دیگه بحثی باقی نمیمونه

جواب سوالم رو که نگرفتم

یه سوال دیگه هم برام پیش اومد که کلا بی خیالش شدم

خوب وقتی کسی نظرش رو برتر از edge میدونه حرفی باقی نمیمونه ...

پس معلومه خودت اصلا FF بازی نکردی و به نظرات و رتبه بندی های edge بسنده کردی :) پس منم نباید انتظار داشته باشم که ملطفت بشی که VII, VI, IV و X بهتر (خیلی بهتر) از XII هستن :)

رزیدنت اویل 4 یه شاهکاره
اونم در کل تاریخ صنعت گیم سازی
تو سری های خودشم بهترین هست اونم بی شک
حالا نگی سری یک تا سه شو نرفته نه داداش خان داداش من خودم با یک تا سش زندگی کردم انقدر تا اخرش رفتم همه صحنه هاشو حفظم
من فقط سری : 6 / زیرو / امبرلا کرونیکلس / دارک کرونیکلس / رولیشن / رو نرفتم
ولی می گم 4 اش در اسمان ها سیر می کند

جواب سوالت رو خیلی واضح دادم! اگه خودت واقعا FF بازی کرده باشی جوابی که بهت دادم رو درک میکنی!

1cgoz6hlnufgiork1ds2.gif

خیلی واضح ... ؟؟ خوبه !! برم ببینم .... کو پس چرا چیزی پیدا نمیکنم ؟؟؟ حتی یه کلمه در مورد ff12 :d.... داداش شما تا حالا اصلا کنسول سونی داشتی که به من میگی بازی نکردم ..... راستی یکی از بچه ها میگفتم ff 13 خیلی خیلی بهتر از 12 راست میگه ... تو که بازی کردی بگو تا ملتفت شیم ...

1cgoz6hlnufgiork1ds2.gif

خیلی واضح ... ؟؟ خوبه !! برم ببینم .... کو پس چرا چیزی پیدا نمیکنم ؟؟؟ حتی یه کلمه در مورد ff12 :d.... داداش شما تا حالا اصلا کنسول سونی داشتی که به من میگی بازی نکردم ..... راستی یکی از بچه ها میگفتم ff 13 خیلی خیلی بهتر از 12 راست میگه ... تو که بازی کردی بگو تا ملتفت شیم ...

این عکسی که گذاشتی بیشتر شبیه عکس های مستحجن نمیمونه؟ :)) خجالت بکش :d

من کنسول سونی به اندازه کافی داشته ام که بخوام در موردش نظر بدم!

محض اطلاع XII همون 12 هست! و من هم کلی این عدد رو به کار بردم تو پستام! :|

شما یک سرچ تو نت بکنی خواهی فهمید که بازی به افتضاهی XIII (یا همون 13 8-|) تا حالا توی فرنچایز FF نداشتیم! هرکی این حرفو میزنه شک نکن که همون XII اولین FF اش بوده و هیچ کدوم از اون قدیمی هارو بازی نکرده!

بازم میگم:
اول FF VI بعد FF VII بعد FF IV بعد FF X!!! اینا شاخ ترینا هستن! حالا باید دید FF XV که تو راهه قراره چی بشه! من که خودم امیدی بهش ندارم چون Action شده!!!
XII هیچی نیست پیش اون چهارتا که الآن گفتم!

محض اطلاع XII همون 12 هست! و من هم کلی این عدد رو به کار بردم تو پستام! :|

شما یک سرچ تو نت بکنی خواهی فهمید که بازی به افتضاهی XIII (یا همون 13 8-|) تا حالا توی فرنچایز FF نداشتیم! هرکی این حرفو میزنه شک نکن که همون XII اولین FF اش بوده و هیچ کدوم از اون قدیمی هارو بازی نکرده!

بازم میگم:
اول FF VI بعد FF VII بعد FF IV بعد FF X!!! اینا شاخ ترینا هستن! حالا باید دید FF XV که تو راهه قراره چی بشه! من که خودم امیدی بهش ندارم چون Action شده!!!
XII هیچی نیست پیش اون چهارتا که الآن گفتم!

این که گفتی xii مساوی هست با 12 خوشحالم کردی که به اطلاعاتم افزودی :bighug:

اقا من که سوال سختی نپرسیدم که تو هم همون جمله رو تکرار میکنی ... اقا تو فرض کن من یه کنجکاو میخوام در مورد این سری اطلاعاتی به دست بیارم ... دوست دارم بدونم ...بنا به چه دلایلی ،امکاناتی ... توانایی هایی و دست اورد هایی فاینال فانتزی 12 یا xii هیچی نیست جلوی اون 4 تا ... کاری به بهتر و بدتر بودن ندارم چون اخرش انتخاب چیز بهتر سلیقه ایه ... کلا چیز سختی نمیپرسم

حالا خدا رو شکر حداقل سر اینکه 13 افتضاح ترین نسخه از سریه به یه توافقی رسیدیم ...

اقا من که سوال سختی نپرسیدم که تو هم همون جمله رو تکرار میکنی ... اقا تو فرض کن من یه کنجکاو میخوام در مورد این سری اطلاعاتی به دست بیارم ... دوست دارم بدونم ...بنا به چه دلایلی ،امکاناتی ... توانایی هایی و دست اورد هایی فاینال فانتزی 12 یا xii هیچی نیست جلوی اون 4 تا ... کاری به بهتر و بدتر بودن ندارم چون اخرش انتخاب چیز بهتر سلیقه ایه ... کلا چیز سختی نمیپرسم

حالا خدا رو شکر حداقل سر اینکه 13 افتضاح ترین نسخه از سریه به یه توافقی رسیدیم ...

خوب دلیل اینکه چرا هر کدوم از این 4تا برترن رو الآن بهت میگم:

FF VI: یکی از بهترین گیم پلی ها رو داشت. به این دلیل بهترین FF هستش که انقلابی توی Battle system بوجود آورد که هنوز اثزاتش هست! به غیر از اون هم شخصیت منفی ای که توش بود بهترین شخصیت منفی کل دوران شناخته شد! (حداقل جزو 3 تای اول بود و همیشه از Sephiroth که واسه VII هـ رتبه بهتری داشته) یعنی Kefka. داستان بازی هم جوریه که مغزت هنگ میکنه! یه چیز مهم دیگه هم داره که اگه بگم اسپویل میشی نمیگم! کلا کاراکتراش محشر بودن... داستان عالی بود! یک ending هـ خیلی خفن داشت و به نظر من بازی از این cool تر وجود نداره! یعنی از همه لحاظ عالی بود! نه مثل FF های دیگه که هرکدوم توی یه چیزی شاخ بودن! یه Cut scene هـ خیلی غم انگیز هم داره :((

FF VII: این هم یک داستان عالی، و پرطرفدار ترین کاراکترای کل FF رو داشت! (Cloud, Sephiroth, Vincent و ...). گیم پلی هم عالی بود. و توی زمان خودش یکی از بهترین گرافیک های بازی هارو داشت! (چیزی که واسه خودم اصلا مهم نیست :-") ولی سطح همه چیش یه سر و گردن از FF VI (به غیر از کاراکتر overrate شده اش Cloud Strife) پایین تر بود! و بعد از Kefka هم Sephiroth بهترین شخصیت منفی FF شناخته شده اس و همیشه توی لیست بهترین شخصیت منفی رتبه اش زیر 5 بوده. در ضمن این بازی سخت ترین غول های FF رو که با نام Weapon شناخته میشن رو هم داره که شکست دادنشون خیلی خیلی سخت ولی لذت بخشه! در کل من خودم به شخصه اینو از FF VI بیشتر دوس دارم :love: :-" :d این هم یک Cut Scene خیلی خیلی غم انگیز (واسه من که غم انگیز ترین Cut Scene بازی ها بود! :(( :(( :(() داره که واقعا دلت حوس انتقام میکنه و باعث میشه بازی رو خیلی جدی ادامه بدی...

FF IV: چندتا کلمه ساده: یک داستان فانتزی عالی، Battle System هـ عالی و کاراکترای توپ!

FF X: داستان، مخصوصا ending هـ حماسی و وحشتناک خوب! کارکترای در حد عالی! (کاراکتراش حرف نداشتن ولی اگه به اینا بگم عالی نمیدونم باید به کاراکترای FF VI, FF VII و FF IV چی بگم!)

-----------------------------------------------------------------------

FF XII هم داستان قشنگ و کاراکترای خوبی داشت ولی بازم در حدی نبود که بخواد نزدیک این چهارتا بشه!

ولی در کل ای کاش یکی بود بهتر توضیح میداد! من تو توضیح برتری های یک چیز نسبت به چیز دیگه خیلی خوب نیستم ولی بازم فک کنم در حدی رسوندم که متوجه بشید چرا XII پیش اونا هیچی نیست! :)

یه چند تا سوال از شما دارم
کسی بگه Ocarina of Time واقعا قشنگه چه ربطی داره که شما میگین طرف اومده اعلام وجود کنه / شما بازی کردیش ؟
سوال بدیم اینه که شما چند تا FF بازی کردین و میشه بگین کدومارو بازی کردین ( از الان بگم من با XII مشکل ندارم الکی جبه نگیری )
یه مورد دیگه تو این تگ پایین Edge رو برای من پیدا کن یا چیزی که راجب توپیدن به لیست Edge باشه یا بگه لیستش الکیه

زورکی می خوای بگی این به Edge گفته نوب

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or