لیست کامل کاندیداهای VGA 2011

Most Anticipated Game از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    290

LiviNG D3AD

کاربر سایت

Studio of the Year

Bethesda Game Studios
Naughty Dog
Rocksteady Studios
Valve

Best Xbox 360 Game

Batman: Arkham City
Forza Motorsport 4
Gears of War 3
Portal 2

Best PS3 Game

inFamous 2
Killzone 3
LittleBigPlanet 2
Uncharted 3

Best Wii Game

Epic Mickey
Kirby’s Return to Dream Land
Lost in Shadow
The Legend of Zelda: Skyward Sword

Best PC Game

*********** 3
Minecraft
The Witcher 2
Portal 2

Best Handheld/Mobile Game

Ghost Trick: Phantom Detective
Infinity Blade
Super Mario 3D Land
Jetpack Joyride

Best Shooter

*********** 3
Call of Duty: Modern Warfare 3
Gears of War 3
RAGE

Best Action Adventure Game

Assassin’s Creed: Revelations
Uncharted 3: Drake’s Deception

Best RPG

Dark Souls
Deus Ex: Human Revolution
Dragon Age II
The Elder Scrolls V: Skyrim

Best Multiplayer

*********** 3
Gears of War 3
Portal 2

Best Individual Sports Game

Fight Night Champion
Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters
Top Spin 4
Virtua Tennis 4

Best Team Sports Game

FIFA Soccer 12
NBA 2K12
NHL 12
MLB ’11: The Show

Best Driving Game

DiRT 3
Driver: San Francisco
Forza Motorsport 4
Need for Speed: The Run

Best Fighting Game

The King of Fighters XIII
Marvel vs. Capcom 3
Mortal Kombat
WWE All Stars

Best Motion Game

Child of Eden
Dance Central 2
The Gunstringer

Best Independent Game

Bastion
Minecraft
Superbrothers: Sword and Sworcery EP
The Binding of Isaac

Best Adapted Video Game

Back to the Future: The Game
Captain America: Super Soldier
LEGO Star Wars III: The Clone Wars

Best Original Game

Bastion
Portal 2

Best Graphics

L.A. Noire
RAGE

Best Performance By a Human Male

J.K. Simmons as Cave Johnson – Portal 2
Mark Hamill as the Joker – Batman: Arkham City
Nolan North as Nathan Drake – Uncharted 3: Drake’s Deception
Stephen Merchant as Wheatley – Portal 2

Best Downloadable Game

Bastion
Insanely Twisted Shadow Planet
Stacking
Trenched

Best DLC

Fallout: New Vegas – Old World Blues
Mass Effect 2 – Arrival
Mortal Kombat – Freddy Krueger
Portal 2 – Peer Review

GameTrailers.com Trailer of the Year

Assassin’s Creed: Revelations – E3 2011 Trailer
Batman: Arkham City – Hugo Strange Reveal Trailer
Dark Souls – Ignite ’11 Debut Trailer
Dead Island – GDC 11 Cinematic Trailer
Deus Ex: Human Revolution – Purity First Infomercial
The Elder Scrolls V: Skyrim – In-Game Debut Trailoer
Hitman: Absolution – E3 2011 Trailer
Prey 2 – E3 2011 Trailer
Tomb Raider – E3 2011 Trailer
Uncharted 3: Drake’s Deception – E3 2011 Trailer

Best Song In A Game

“Build that Wall (Zia’s Theme)” by Darren Korb – Bastion
“Exile Vilify” by The National – Portal 2
“I’m Not Calling You a Liar” by Florence + the Machine – Dragon Age II
“Setting Sail, Coming Home (End Theme)” by Darren Korb – Bastion

Best Original Score

Bastion
Portal 2

Most Anticipated Game

BioShock: Infinite
Diablo III
Halo 4
Mass Effect 3
The Last Guardian

Game of the Year

The Elder Scrolls V: Skyrim
Portal 2
Uncharted 3: Drake’s Deception​

http://gamingeverything.com/11925/2011-vgas-all-nominees-announced/

Studio of the Year
Eidos Studio Montreal

Best Xbox 360 Game

Deus Ex : Human Revolution

Best PS3 Game

Uncharted 3

Best PC Game

Deus Ex : Human Revolution

Best Shooter

Best Action Adventure Game

Best RPG

Best Multiplayer
Best Team Sports Game
FIFA Soccer 12
Best Independent Game
Bastion
Best Original Game

Best Graphics
Crysis 2

Most Anticipated Game
BioShock: Infinite
Mass Effect 3

Game of the Year
! Deus Ex Human Revolution

http://gamingeverything.com/11925/2011-vgas-all-nominees-announced/
من فقط موندم مشکل این مسخره ها با PC چی بوده که Crysis 2 تو best graphics نیست ...
ما موندیم دیگه به قرآن به کودوم ساز بعضی ها برقصیم ..میگیم Rage نا امید کننده بود دوستان میگن به کارمک ربطی نداره . کارمک فقط برنامه نویسی کرده و نمیدونم گرافیک رو درست کرده و داستان بد و شخصیت پردازی بدتر و خسته کنندگی و یکنواخت شدن به کارمک ربطی نداشته . باز همون دوستان میان میگن اگه کارمک بیخیال 60 فریم شده بود و محدودیت کنسولی نبود یه چیزی میساخت که مزش تا 100 سال زیر دهن آدم میموند ... بالاخره ما نفهمیدیم مشکل ریج گرافیکش بود یا چیزای دیگش .
مشکل ریج نه گرافیکش بود نه چیز دیگش , مشکلش این بود که اصلا نباید ساخته میشد ! باید این وقت و هزینه هم صرف Doom میشد نه اینکه بیان با کلی تبلیغ این لعنتی رو بدن بیرون که اصلا معلوم نبود چی بود ! داستانشو تو 5 دقیقه نوشته بودن , گیم پلی در حد Borderlands ! /:)
کاری به کارمک ندارم , هرکسی این بازی رو ساخته باید بهش بگم :
! You Failed M8

آخرین ویرایش:
یعنی واقعا ارزوم بود کارمک بی خیال 60 فریم بشه و 30 فریم بسازه از طرفی نمیخواست بازی را با محودیت کنسولی بسازه و روی pc هم سنگ تموم میزاشت یه اشی میپخت تو این نسل که تا سالها مزش از یاد هیچ کس نره :lol:
با همین 60 فریمش مدعی گرانه kz3 وکرایسیس 2 و bf3 و گیرز 3 و........ را شرمنده کرده حالا پیشکش اگه 30 فریم بود :)
حالا باز بیاند بگند کارمک را چرا میگن استاد و نابغه و........؟=))

من عادت ندارم تو این نظر سنجی ها شرکت کنم ولی این دیدن داره کمترین امار ماله rage هست کلا بازیسنتر از کل دنیا بیشتر میدونه :))
l439btv6e59mwxx9tfr.jpg
فرخ من از این حال کردم که RAGE توی بهترین بازی های شوتر هم کاندید شده. :) ولی جای crysis 2 واقعا خالیه.
ایول به کارمک و ایول به id که بازم توی ژانر خودشون نشون دادن که موفقن.

ما موندیم دیگه به قرآن به کودوم ساز بعضی ها برقصیم ..میگیم Rage نا امید کننده بود دوستان میگن به کارمک ربطی نداره . کارمک فقط برنامه نویسی کرده و نمیدونم گرافیک رو درست کرده و داستان بد و شخصیت پردازی بدتر و خسته کنندگی و یکنواخت شدن به کارمک ربطی نداشته . باز همون دوستان میان میگن اگه کارمک بیخیال 60 فریم شده بود و محدودیت کنسولی نبود یه چیزی میساخت که مزش تا 100 سال زیر دهن آدم میموند ... بالاخره ما نفهمیدیم مشکل ریج گرافیکش بود یا چیزای دیگش .

• Like
Reactions: Kainé
یعنی واقعا ارزوم بود کارمک بی خیال 60 فریم بشه و 30 فریم بسازه از طرفی نمیخواست بازی را با محودیت کنسولی بسازه و روی pc هم سنگ تموم میزاشت یه اشی میپخت تو این نسل که تا سالها مزش از یاد هیچ کس نره :lol:
با همین 60 فریمش مدعی گرانه kz3 وکرایسیس 2 و bf3 و گیرز 3 و........ را شرمنده کرده حالا پیشکش اگه 30 فریم بود :)
حالا باز بیاند بگند کارمک را چرا میگن استاد و نابغه و........؟=))

من عادت ندارم تو این نظر سنجی ها شرکت کنم ولی این دیدن داره کمترین امار ماله rage هست کلا بازیسنتر از کل دنیا بیشتر میدونه :))
l439btv6e59mwxx9tfr.jpg

الان یواش یواش این امارو هم زیر سوال میبرن و در اخـــر هم ماهیت کنفرانس چندین ساله VGA رو نادرست میخونن و طبق روال هر برنامه میگن :

عمه من بهتر از اینها لیست میداد و چرا فلانی نیست =))

خوبه که همین بازیه ناامید کننده توی دو مورد کاندید شده. بهترین شوتر و بهترین گرافیک. خیلی از بازی ها با اون همه دبدبه و کبکبه و تبلیغات نامزد هم نشدن حتی.

فرخ من از این حال کردم که RAGE توی بهترین بازی های شوتر هم کاندید شده. :) ولی جای crysis 2 واقعا خالیه.
ایول به کارمک و ایول به id که بازم توی ژانر خودشون نشون دادن که موفقن.
اخه خدایی گلوی من پاره شد از گفتن این چیزها ! هی میگفتم سایتها فقط ار روایت داستان بازی شکایت کردند و نمره کم کردند ولی از لحاظ fps بودن و شوتینگ بازی بسیار تعریف کردند حتی بعضی سایتها میگفتند تو عمرشون یکی از بهترین شوتینگ را داشتند تجربه میکردند !
حالا هم تو بهترین شوتر کاندید شده که خیلی چیزها را ثابت میکنه این وسط ! و اون چیزی که خودم هم تجربه کردم از لحظ شوتینگ بنظرم خارق العاده بود فقط تنها مشکلش داستان بود یکم روش کار میکردند الان میانگین بالای 9 بود .
در مورد گرافیک که همه چیز ثابت شد 4 سال بود روش بحث میردیم .اصلا برام مهم نیست انچارتد 3 بهترین در بیاد یا نه حداقل نشون داد که تا همون لحظه عرضش بهترین بوده اونم در 60 فریم و بدون شک هم کنار انچارتد 3 بیشترین شانس را داره !
حالا هم اونایی هستند که حتی نمیخواستن گرافیک بازی را عالی بدونند و ماشالا شدت فن باز به قدری بود که افتضاح میخوندنش !

کی گفته کارمک برنامه نویس نبوده ؟! بعضی ها کلا امتیازات بازی ریج را به کارمک ربط میدادند که ربطی به کارمک نداشت کارمک تو کار گرافیکی هست یعنی یه انجین را میسازه و تکنیک های خودش را روش پیاده میکنه ولی دیگه طرحی محیطها و مراحل و شوتینگ و داستان بهش ربطی نداره اگه غیر این گفتم بیا نشون بده ؟!
الان یواش یواش این امارو هم زیر سوال میبرن و در اخـــر هم ماهیت کنفرانس چندین ساله VGA رو نادرست میخونن و طبق روال هر برنامه میگن :

عمه من بهتر از اینها لیست میداد و چرا فلانی نیست =))
یکم دیگه سرکله منطقین جهان پیدا میشه :lol:

آخرین ویرایش:
شما که میگی اگه گرافیک 30 فریم بود الان کارمک شاهکار تحویل داده بود و مزش تا مدت ها زیر دهن میموند که .... اون مشکلات داستان و خسته کنندگی و اینها با 30 فریم بودن حل میشد ؟ چطوری میشه که طراحی مراحل و محیط ها و مراحل شوتینگ و داستان به کارمک ربطی نداشته ولی اگه کارمک گرافیک رو 30 فریم میکرده الان ریج از این رو به اون رو میشده ؟

اخه خدایی گلوی من ژاره شد از گفتن این چیزها ! هی میگفتم سایتها فقط ار روایت داستان بازی شکایت کدند و نمره کم کردند ولی از لحظ fps بودن و سوتینگ بازی بسیار عریف کردند حتی بعضی سایتها میگفتند تو غمرشون یکی ز بهترین شوتینگ را داشتند تجربه میکردند !
حالا هم تو بهترین شوتر کاندید شده که خیلی چیزها را صابت میکنه این وسط !
در مورد گرافیک که همه چیز ثابت شد 4 سال بوذ روش حث میردیم .اصلا برام مهم نیست انچارتد 3 بهترین در بیاد یا نه حداقل نشون داد که تا همون لحظه عرضش بهترین بوده اونم در 60 فریم و بدون شک هم کنار انچارتد 3 بیشترین شانس را داره !
حالا هم اونایی هستند که حتی نمیخواستن گرایک بازی را الی دونند و ماشالا شدت فن باز به قدری بود که افتضاح میخوندنش !

QUOTE=Nevermore;1710636]ما موندیم دیگه به قرآن به کودوم ساز بعضی ها برقصیم ..میگیم Rage نا امید کننده بود دوستان میگن به کارمک ربطی نداره . کارمک فقط برنامه نویسی کرده و نمیدونم گرافیک رو درست کرده و داستان بد و شخصیت پردازی بدتر و خسته کنندگی و یکنواخت شدن به کارمک ربطی نداشته . باز همون دوستان میان میگن اگه کارمک بیخیال 60 فریم شده بود و محدودیت کنسولی نبود یه چیزی میساخت که مزش تا 100 سال زیر دهن آدم میموند ... بالاخره ما نفهمیدیم مشکل ریج گرافیکش بود یا چیزای دیگش .
کی گفته کارمک برنامه نویس نبوده ؟! بعضی ها کلا امتیازات بازی ریج را به کارمک ربط میدادند که ربطی به کارمک نداشت کارمک تو کار گرافیکی هست یعنی یه انجین را میسازه و تکنیک های خودش را روش ژیاده میکنه ولی دیگه طرحی محیطها و مراحل و شوتینگ و داستان بهش ربطی نداره اگه غیر این گفتم بیا نشون بده ؟![/QUOTE]

دقیقا. یعنی واسه ی منم همین کافیه که این بازی توی ژانر خودش و البته تکنولوژی و گرافیک که id همیشه توش پیشرو بوده دوباره موفق عمل کرده و کاندید شدنش اینو ثابت میکنه. کارمک هم که بعضیا واقعا تا مرز له کردن و نابود کردنش توی این سایت پیش رفتن و هرچی خواستن بهش بستن هم نشون داد با یه بازیه 60 فریمی چطوری بزرگترین رقبا رو کنار زده و نبوغش رو به رخ همه کشید.

شما که میگی اگه گرافیک 30 فریم بود الان کارمک شاهکار تحویل داده بود و مزش تا مدت ها زیر دهن میموند که .... اون مشکلات داستان و خسته کنندگی و اینها با 30 فریم بودن حل میشد ؟ چطوری میشه که طراحی مراحل و محیط ها و مراحل شوتینگ و داستان به کارمک ربطی نداشته ولی اگه کارمک گرافیک رو 30 فریم میکرده الان ریج از این رو به اون رو میشده ؟
یه پست دادی واقعا من موندم دیگه چی بگم برات ؟! یکی دیگه بیاد توضیح بده بهتره !من دیگه واقعا خسته شدم این توضیحات را 100 بار گفم شما هنوز نگرفتید !

Nevermore :
عزیزم ممکنه واسه ی شما کسل کننده بوده باشه البته داستانش رو موافقم باهات که خیلی ساده بود و اصلا چالشی نداشت که اونم ربطی به کارمک و 30 فریم و 60 فریم نداره. ولی گیم پلی بازی چیزی بوده که اکثرا ازش راضی بودن و گفتن بسیار مفرح و فان هستش و اتفاقا کمتر دچار تکرار میشه.

دوست عزیز صفحه قبل خودت گفتی که . شما گفتی اگه دستش باز بود و محدودیت کنسولی نبود و 30 فریم بود یه بازی میداد بیرون که مزش تا سالها تو دهن همه میموند . منم میگم ریجی که الان داریم با 60 فریم بر ثانیه و محدودیت کنسولی به قول شما میانگین امتیازاتی که از منتقد ها میگیره میشه 80 و هر ایرادی هم که میگیرن بر بازی شما میگی ربطی به کارمک نداره ولی اگه همین بازی رو کارمک با گرافیک 30 فریم داده بود بازی شاهکاری میشد که مزش تا سالها میموند تو دهن ملت و همه این موفقیت بر میگشت به نابغه بودن کارمک ؟ نمیدونم من چیز پیچیده ای میگم ؟ میگم پارادوکس داره یه سری از حرفای شما و یه تعداد دیگه دوستان .

Best Graphics هم که به سلامتی تابلوه که U3 میشه این از این :d

Best Studio هم ایشالا Naughty Dog میشه b-)

Game of the Year به امضا مراجعه کنید :))

ماشالا ps3 اینقدر بازی با کیفیت داره که اسم Battman و Portal و Skyrim تو Best PS3 Game نیست >:)
یعنی infamous2 و lbp 2 از اینا بهترن؟!
راستی چرا bf3 تو بهترین گرافیکا نیست؟!
آها؛یادم نبود باید uncharted 3 برنده بشه.

دوست عزیز صفحه قبل خودت گفتی که . شما گفتی اگه دستش باز بود و محدودیت کنسولی نبود و 30 فریم بود یه بازی میداد بیرون که مزش تا سالها تو دهن همه میموند . منم میگم ریجی که الان داریم با 60 فریم بر ثانیه و محدودیت کنسولی به قول شما میانگین امتیازاتی که از منتقد ها میگیره میشه 80 و هر ایرادی هم که میگیرن بر بازی شما میگی ربطی به کارمک نداره ولی اگه همین بازی رو کارمک با گرافیک 30 فریم داده بود بازی شاهکاری میشد که مزش تا سالها میموند تو دهن ملت و همه این موفقیت بر میگشت به نابغه بودن کارمک ؟ نمیدونم من چیز پیچیده ای میگم ؟ میگم پارادوکس داره یه سری از حرفای شما و یه تعداد دیگه دوستان .
من منظورم گرافیکه !میگم با 60 فریم چنین موفقیتی به دست اورده برای گرافیک اگه 30 فریم بود که خیلی بیشتر موفق بود !
و بعد میگم تنها مشکل بازی داستان بود (کار با کارمک ندارم میگم) اگه بازیسازها روی این مورد بیشتر کار میکردند میانگین کلی بازی الان بالای 9 بود .
حالا چیه این براتون مبهمه ؟!

آخرین ویرایش:
مزه غذا مبهم بود واسم, چون غدایی که بد مزه باشه ولی خوب تزئیین بشه نیم ساعت هم یاد کسی نمیمونه چه برسه به سالها . شما هم منظورت از اینکه گفتی مزش زیر دهن همه میمونه همون فقط گرافیک بوده ...اوکی در هر حال فرقی در حال ریج نمیکنه چون سال دیگه کسی یادش و ریج نمیاد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or