شایعه لیست وسایل نقلیه GTA V لو رفت !!!

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
این اولین باری نیست که اطلاعات بازی GTA در دیسک بازیهای دیگر شرکت RockStar یافت میشود ، قبلا نیز اطلاعاتی از نسخه های قبلی GTA قبل از انتشار آنها در دیسک های Bully و Red Dead یافت شده بود ، اطلاعات مثل لیست وسایل نقلیه !!!

گویا اینبار نوبت Max Payne 3 است !!! اینطور که پیداست دیسک مکس پین 3 حاوی اطلاعاتی در مورد وسایل نقلیه GTA V میباشد که میتوانید این لیست را در پایین مشاهده کنید .

طبق اطلاعات لو رفته بازی دارای 48 نوع مختلف ماشین ، 5 موتور سیکلت ، 10 نوع هلیکوپتر ، 1 هواپیما ، 25 قایق و 9 مدل مختلف قطار ( Train ) میباشد

لیست ماشین ها :

apc
bobsleigh
benson
biff
bobcat
boxville
buccaneer
burrito
brzbus
casco
cadge
car_brzhatchplc
car_brzsedanplc
car_brzhatchjnk
car_brzsedanjnk
carga
cavalcade
cognoscenti
cs2000
chavos
dukes
dune
feroci
forklift
futo
furzen
fxt
gant
hauler
minivan
infernus
patriot
phantom
prairie
police
rancher
rhino
schafter
seinove
skimobile
taxi
vanpony
willard
winky
trash
railmu
flatty
snowplough

لیست موتور سیکلیت ها :

enduro
jz125
z75
faggio2
spike

هلیکوپتر ها :

autogiro
bchopper
annihilator
bentham
maverick
hind
napalm
scamp
heli_vcpf
heli_tfe

تک هواپیمای بازی :

cuban800

قایق ها موجود در بازی :

squalo
bassboy
chika
fisher
fishboat_a
fishboat_b
fishboat_c
fishboat_d,
marquis
reefer
tropic
gunboat
sabs_boat
small_gb2
dinghy
p_mi_botfsh
whaler
woody
woody2
sporto
tinny
tug
contbo
smug
edsboat

و لیست 9 نوع مختلف ترن ها :

cablecar
chairlift
subway_lo
subway_hi
train_carg
trainf_carg
trainr_carg
train_int
lighty

هنوز اطلاعاتی در مورد زمان انتشار و یا پلتفرم های بازی وجود ندارد و انتظار میرود خبر های بیشتری از GTA V در نمایشگاه E3 بشنویم

منبع

پیش فروش دلیل تایید نیست
هرچند منم فکر می کنم بازی امسال منتشر میشه چون اگه قرار باشه سال بعد بیاد 6 ماه بعدشم واسه pc بیاد دوباره 6 ماه بعد dlc بده که میشه 2014 !
یه سوال:اگه نسخه ای وجود نداشته باشه
چه جوری پیش فروش میشه ،پس تاییدن
و من فکر نکنم فاصله 6 ماه بدن اینبار ،فاصله حداکثر یک ماهه است فکر کنم تغییر رفتار داده راک استار،نمونش رو تو مکس پین دیدیم

یه سوال:اگه نسخه ای وجود نداشته باشه
چه جوری پیش فروش میشه ،پس تاییدن
و من فکر نکنم فاصله 6 ماه بدن اینبار ،فاصله حداکثر یک ماهه است فکر کنم تغییر رفتار داده راک استار،نمونش رو تو مکس پین دیدیم

سایتها همیشه اینکارو می کنن، من نمیگم نسخه ایی وجود نداره 100% وجود داره، اما تاریخ انتشار رو فقط خود راک استار می دونه و هنوزم جایی اعلام نکرده تاریخ رو
داستان mp3 با GTA خیلی فرق داره gta بازی هست که خیلی ها به خاطر همین ی دونه بازی حاضرن کنسول بگیرن الانم که آخرای نسل هستیم سونی و مایکروسافت می خوان تا جایی که میشه کنسول بفروشن البته منم امیدوارم نسخه Pc خیلی دیر نیاد چون من gta رو هیچوقت روی کنسول بازی نکردم نخواهم کرد
خود R* هم قلقلکش اومده بازی رو بده روش نمیشه:دی
وگرنه چه دلیلی داره بیاد لیست وسایل نقلیه GTA V رو بذاره تو دیسک MP3؟!:|:دی
طبق بررسی های دقیق! D: که توی gtaforums شده این لیست مربوط به IV هست و کاملم نیست ظاهرا اینا وسایلی هست توی mp3 می بینیم

حداقل یه دونه فراری لامبوری بوگایی چیزی:d
ببینید نمونه ماشین های معروف مثل همین لامبورگینی مثلا توی GTA IV بود، ولی خب اسمش الزاما لامبورگینی نبود چون اولا راک استار لایسنس برای این کار نداره و دوما اصلا احتیاجی نیست چون GTA یه بازی سندباکس هست و مسلما با بازی هایی مثل GT یا Forza فرق داره، پس اصلا دلیل نداره اسم واقعی روی ماشین هاش باشه.

هواپیما 1 دونه حال نمیده من تو تریلر دوتا هوا پیما دیدم یکی اون سم پاشه وی دیگری اونی که مسافر بری بود اخرش نشون داد پس نتیجه میگیریم این ها شایعه است .
دیگه تریلر بازی که دروغ نمیگه

هواپیما 1 دونه حال نمیده من تو تریلر دوتا هوا پیما دیدم یکی اون سم پاشه وی دیگری اونی که مسافر بری بود اخرش نشون داد پس نتیجه میگیریم این ها شایعه است .
دیگه تریلر بازی که دروغ نمیگه

البته بعید نیست حقیقت باشه ولی طبق هواپیما های تریلر شایعه است

خود R* هم قلقلکش اومده بازی رو بده روش نمیشه:دی
وگرنه چه دلیلی داره بیاد لیست وسایل نقلیه GTA V رو بذاره تو دیسک MP3؟!:|:دی
این کار که امدی نبوده چون انجین بازی همون انجین مکس پین 3 هست ، احتمالا هم زمان داشتن رو انجین هم برا مکس و هم برا V کار میکردن اینجوری شده ...

یعنی دوچرخه نداره ؟
فقط تو sanandreas بود و تمام ؟!؟!
خوب برای چی ؟
این لیست کامل نیست و کسی ام نمی تونه تایید یا ردش کنه توی فروم gta بیشتر از 50 صفحه بررسیش کردن دوچرخه توی تریلر اول بود بعیده که توی بازی نباشه
دلیلی نداره راک استار چیزی رو نشون بده که توی بازی نباشه

به نظر منم باید توش دوچرخه باشه چون تو تریلر به دیواره اون خونه که فروشیه ی دوچرخه تکیه داده . من یکی که خیلی با دوچرخه حال میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or