لیست عناوین Capcom برای نمایش در TGS08

Death Proxy

مدیر انجمن
Capcom لیست نهایی خود را برای نمایش در TGS امسال اعلام کرد.همان طور که میبینید عناوین مهم Capcom در این نمایشگاه همگی حضور دارند و باید ببینیم که Capcom چه اطلاعاتی را از عناوین خود در TGS امسال اعلام می‌کند.

dgn_capcom_tokyo_lineup_screen_01.jpg
dgn_capcom_tokyo_lineup_screen_02.jpg
dgn_capcom_tokyo_lineup_screen_03.jpg

Resident Evil 5 (PS3, Xbox 360)
Bionic Commando (PS3, Xbox 360)
Street Fighter IV (PS3, Xbox 360)
Monster Hunter 3 tri- (Wii)
Tatsunoko Vs. Capcom (Wii)
Dead Rising (Wii)
Fate Unlimited Codes (PS2)
Mega Man Star Force 3 (NDS)
Gyakuten Kenji (NDS)
Devil Kings : Battle Heroes (PSP)

از همین الان یک شکست خوب رو در نگاه منتقدین برای این بازی، چه در هر نمایشگاه و کنفرانسی و شاید هم در هنگام عرضه، تخمین میزنم.
شاید InFamus بتونه حداکثر یک میلیون فروش کنه(اونهم به علت اختصاصی بودن) اما این بایونیک کامندو در حد 0 هست امکان فروشش. برای زنده کردن نامش به همون بازسازی عنوان سایداسکرالینگ بسنده میکردن گافی بود. آخه گیمرهای جدیدا بازی بدون تفنگ و فقط آکروبات بازی رو میتونن تصور کنن؟

دقیقا چقدر از بازی اطلاع داری ؟ اولا که Judd اکیدا تاکید داره این بازی برای هرکسی ساخته نشده، فوق‌العاده سخته و حال یه عده رو بهم می‌زنه :دی دوما که تا اونجایی که من خبر دارم هزار جور کمبات المنت تو بازی وجود داره، از گرفتن سربازای دشمن و کوبیدنشون به دیوار داره تا شلیک کردن با اسلحه‌های مختلف ... کار خوشگلی هم که کردن لباس قدیمی اسپنسر رو گذاشتند تا ملت با اون بازی کنند. داستانشم که حسابی پیچوندند و از صداپیشه‌های حرفه‌ای و خوبی هم استفاده کردند. مثلا صدای سوپر جو رو همونی که صدای وینسنت ولنتاین رو تو Advent Children داشت قراره بازی کنه.
کلا من خیلی بهش امیدوارم. قبلا اصلا ازش خوشم نمیومد ولی الان می‌بینم یکی از بهترین Sequel هایی‌ـه که ممکنه برا یه بازی میاد

آخه گیمرهای جدید بازی بدون تفنگ و فقط آکروبات بازی رو میتونن تصور کنن؟
سلام
پس با این حساب mirror's edgeهم فروشی نمیکنه چون سازنده هاش گفتن بدون یه شلیک هم میشه بازی رو به پایان رسوند ولی امروز تو اخبار انتظار 3 میلیون فروش رو برا این بازی داشتن
من که چندتا تریلر از این دوتا بازی دیدم از سبکشون خیلی خوشم اومد هر چند به هم ربطی ندارن

دقیقا چقدر از بازی اطلاع داری ؟ اولا که Judd اکیدا تاکید داره این بازی برای هرکسی ساخته نشده، فوق‌العاده سخته و حال یه عده رو بهم می‌زنه :دی دوما که تا اونجایی که من خبر دارم هزار جور کمبات المنت تو بازی وجود داره، از گرفتن سربازای دشمن و کوبیدنشون به دیوار داره تا شلیک کردن با اسلحه‌های مختلف ... کار خوشگلی هم که کردن لباس قدیمی اسپنسر رو گذاشتند تا ملت با اون بازی کنند. داستانشم که حسابی پیچوندند و از صداپیشه‌های حرفه‌ای و خوبی هم استفاده کردند. مثلا صدای سوپر جو رو همونی که صدای وینسنت ولنتاین رو تو Advent Children داشت قراره بازی کنه.
کلا من خیلی بهش امیدوارم. قبلا اصلا ازش خوشم نمیومد ولی الان می‌بینم یکی از بهترین Sequel هایی‌ـه که ممکنه برا یه بازی میاد
من اطلاعاتم در حد پیشنمایشی بود که یوروگیمر بعد از عرضه ی Rearmed گذاشت... فکر کنم آخرینش بود.
در هر صورت منهم از این بازی بدم نمیاد چون به شدت از این تفنگ بازیهای سوم شخص نسل 7ـم که از خوب تا بدش بگیر، همشون یکجای کارشون میلنگه خوشم نمیاد اما باید از دید همه گان یک بازی رو مورد تصور قرار داد.
همه ی منتقدین اونقدر دقیق نیستند که یک بازی رو از لحاظ نواوری مورد بررسی قرار بدن، مطئن باش آدمهایی هستند جدیدا که Fallout 3 رو از لحاظ مبنا مقایسه میکنن با Gears of War و بعد میگن این بازی قشنگه یا نه. هیچکس هم جلودارشون نیست و برعکس نظرشون رو قبول میکنه که Geow یک پدیده ی گیم پلی بود و نماد بازیهای این نسل. عجیب نیست که با عرضه ی FFXIII اگر سیستم سنتی LP رو حفظ کرده باشن، داد منتقدها بره بالا که برای کیژوال گیمرها سخته و بیان با مس افکت مقایسش کنن که با گزینه ی Auto Level Up آبروی هرچی آر پی جی هست رو برده. یا هم یک منتقد بزرگ بیاد Left 4 Dead رو با Call of Duty 5 مقایسه کنه. به همون اندازه احمقانه ست که به نظر میاد.
حالا این حرفها مثال بود برای اینکه بگم من شخص خودم مد نظرم نبود و من که هر 3 ماه به زور یک بازی تموم میکنم یکی از انتخابهام اینه، بلکه منتقدین مورد تجزیه و تحلیل قرار بدیم، به این نتیجه میرسیم که هرچی بیشتر هلیکوپتر توی بازی منفجر شه بازی رو قشنگ میبینن، نه هرچی گیم پلی پیچیده تر باشه و این در مورد بازی BC شدیدا مصداق داره.
سلام
پس با این حساب mirror's edgeهم فروشی نمیکنه چون سازنده هاش گفتن بدون یه شلیک هم میشه بازی رو به پایان رسوند ولی امروز تو اخبار انتظار 3 میلیون فروش رو برا این بازی داشتن
من که چندتا تریلر از این دوتا بازی دیدم از سبکشون خیلی خوشم اومد هر چند به هم ربطی ندارن
اینهم بعید نیست... GTA IV یکی دو ساعت اولش تفنگ بازی در کار نبود، خیلیها به گیم پلی ش گفتن "کند".
حالا این چندتا بازی نوآور این نسل مطمئنا با شکست بدی مواجه میشن وقتی همچین توصیفاتی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or