لیست عناوین کپکام در نیمه اول 2009

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
capcom_08.jpg

سلام
کپکام لیست بازی‌های پرستاره خود را برای نیمه اول 2009، بصورت رسمی تایید کرد و اعلام کرد که هفت عنوان بزرگ خود را حداکثر تا ماه ژوئن عرضه خواهد کرد.

images

بازی Flock در ماه فوریه عرضه می‌شود که در XBLA و PSN و همچنین برای PC موجود خواهد بود.

images

در بیستم فوریه، سری انقلابی Street Fighter یک بازگشت بسیار خوشایند را با Street Fighter IV تجربه می‌کند که این بازی نیز راه خود را بر روی 360 و PS3 باز خواهد کرد.

images
images

و اما 27 فوریه روز خوبی برای کنسول‌های نینتندو خواهد بود. Dead Rising: CTUD برای Wii در نظر گرفته شده و همچنین عنوان زیبای Neopets Puzzle Adventure برای Wii، DS و PC عرضه خواهد شد.

images
images

گیمر‌های سراسر جهان روز 13 مارس 2009 را بر روی تقویم‌های خود نشانه‌گذاری کرده‌اند. در این روز بازی پرآوازه Resident Evil 5 منتشر خواهد شد. همچنین نسخه Wii بازی Moto GP نیز برای ماه مارس در نظر گرفته شده است.

images

و تکمیل کننده این لیست طلایی، بازی Bionic Commando خواهد بود. اولین دنباله رسمی برای یک بازی کلاسیک که حالا قدرت کنسول‌های جدید در آن نفوذ کرده است.

سلام. میشه گفت لیست خوبی هستش. فکر میکنم سال 2009 سال جالبی باید باشه. با اومدن بازیهایی که مدتها در انظارشون بودیم خیلی از انتظارات براورده میشه و من به کمپانی Capcom اعتماد دارم چونکه تا حالا توی کمتر بازی ازش کم کاری دیدم. فقط اینطور که به نظر میرسه فعلا پروژه ی قطعی واسه PSP نداره... امیدوارم که یه فکری هم واسه این موضوع بکنه. ممنونم از خبرت GENE عزیز.

ای کاش خبر Dead rising 2 رو میدادن:( بازیش سرگرم کننده بود
خیلی بازی ها هست از شرکت کپ کام که عالی بودن اما دیگه خبری ازشون نیست
فقط 3 ماه دیگه RE5 منتشر میشه خیلی زود گذشت:biggrin1:

Be Nazaretoun baziaie EMSAL (2009) NEsbat be 2008 1 SARO GARDAN Payin tar nistan???????
Masalan PS3 Chizi dg nadare KE BEtune Dar hade MGS4 Ghogha kone
ya DG GeOW 2 Darkar nist ke betune 360 baz haro sargarm kone.... movafegh nistin?

بی صبرانه منتظر 13 مارچ هستیم:biggrin1: فقط 84 روز دیگه...
به قولی من کلا بیخیال 13 مارچ شدم-
نمیدونم چرا بهم حال نمیده دیگه-
اقا یک سوال غیر فنی -ایا میشه تو این بازی در حین حرکت از تفنگ استفاده کرد؟؟؟؟
من نسخه دمو رو بازی کردم اصلا نمیدونم چرا بهم حال ندارد!!!

only resident evil 5

با سلام
من مثل خیلی از شما فقط منتظر اویل 5 ام وای روزیو فک کنید داریم درباره ی اویل 5 و مرحله هاش بحث می کنیم
با تشکر:love::love::cheesygri:cheesygri

من نسخه دمو رو بازی کردم اصلا نمیدونم چرا بهم حال ندارد!!!

منم يه همچين حسي دارم!!!:biggrin1:
يه جوري بود!!!كنترلش راحتو روون نيست.
توي همچين بازيي بايد يه حركت شبيه به بازيه
GeOW بزارن كه وقتي بين اون همه زامبي گير ميكني بتوني راحت فرار كني!!!
خيليم سخته به نظر من!!!

منم يه همچين حسي دارم!!!:biggrin1:
يه جوري بود!!!كنترلش راحتو روون نيست.
توي همچين بازيي بايد يه حركت شبيه به بازيه
GeOW بزارن كه وقتي بين اون همه زامبي گير ميكني بتوني راحت فرار كني!!!
خيليم سخته به نظر من!!!

تو این بازی منم حالم از این نکته به شدت گرفته میشه
میخوان حس ترس و حیجان به آدم بدن فقط حرص آدمو در میارن:mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or