لیست جالب شرکت کنندگان همایش gamescom 2011 مشخص شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
GamesCom-Logo.jpg

درود .

تا دو ماه دیگر همایش بزرگ gamescom به همانند E3 برگزار میشود. این همایش که از تاریخ 17 اگوست تا 21 اگوست ( برابر است با 4شنبه تا یکشنبه 26 مرداد تا 30 مرداد سال 1390 )
در شهر کلن المان برگزار میشود، میزبان شرکتهای بزرگ بازی سازی همچون Valve ،Sony ، Microsoft و دیگر استودیوها مطرح جهان خواهد بود .
نکته جالب در این همایش این است که دو شرکت Sega وCapcom که سال پیش در این همایش حضور نداشتند امسال حضور خود مسجل نموده اند . و همچنین شرکت Valveی که در همایش بزرگ E3 حضور نداشت نامش میباشد ، احتمال میرود این شرکت بازی DotA 2 در
gamescom امسال رونمایی کند . لیست ارائه شده به شرح زیر است .

• Electronic Arts
  • THQ
  • Take-Two
  • Bethesda
  • BigBen Interactive
  • Capcom
  • Asus
  • CD Project Red
  • Sony
  • Ubisoft
  • Konami
  • Koch Media
  • Namco Bandai
  • Hama
  • Alternate
  • Valve
  • Razer
  • Parrot
  • City Interactive
  • Microsoft
  • Nintendo
  • SEGA
  • Warner Bros..
  • Rondo Media
  • dtp Entertainment
  • Avanquest
  • Vidis
  • NCSoft
  • Gameforge
  • Frogster
  • Trion Worlds
  • Nexon
  • Wargaming.net
  • Ubisoft
  • GamersFirst

امیدوارم نینتندو اطلاعات بیشتر از کنسول جدیدش رونمایی کنه.
حضور Valve هم خیلی امیدوارکننده است برای Half-Life 3
ماکروسافت و سونی هم که... :d

من یه پیشنهاد دارم...اصلا درباره راک استار صحبت نکنیم...اینو جدی میگم...چند بار هم گفتم...واقعا ما در حد و اندازه ایی نیستیم که درباره راک استار نظر بدیم...

جمع کن بابا!

من یه پیشنهاد دارم...اصلا درباره راک استار صحبت نکنیم...اینو جدی میگم...چند بار هم گفتم...واقعا ما در حد و اندازه ایی نیستیم که درباره راک استار نظر بدیم...

شما خیلی هایپ R* شدی ، تا اینجا که چیز زیادی از MP3 نشون ندادن و خیلی در مورد بازی سکوت کردن ، تجربه به من ثابت کرده بازیی که سازنده ها خیلی در موردش سکوت میکنند و از اطلاعات دادن تفره میرن بازی جالبی نمیشه

R* که زیرمجموعه ی Take -Two هست و Take-Two هم که خودش معمولا چیزه خاصی نداره احتمالا همون R* میاد دیگه :دی
ببخشید ولی اگه لطف کنین پست تحریک کننده در مورده R* نزنین ممنون میشم چون یکم زیادی روش حساسم :دی

R* که زیرمجموعه ی Take -Two هست و Take-Two هم که خودش معمولا چیزه خاصی نداره احتمالا همون R* میاد دیگه :دی
ببخشید ولی اگه لطف کنین پست تحریک کننده در مورده R* نزنین ممنون میشم چون یکم زیادی روش حساسم :دی

2K Games و همه استودیوهاش هم زیر مجموعه Take-Two هستن.

شما خیلی هایپ R* شدی ، تا اینجا که چیز زیادی از MP3 نشون ندادن و خیلی در مورد بازی سکوت کردن ، تجربه به من ثابت کرده بازیی که سازنده ها خیلی در موردش سکوت میکنند و از اطلاعات دادن تفره میرن بازی جالبی نمیشه
راجع به Red Dead Redemption هم 4 سال اطلاعات ندادن بعد یهو گفتن فشار روشونه که همه ازش نا امید شدن بعد 2-3 تا تریلر ازش پخش شد وقتی که اومد Goty شد =رابطه متقابل با Mp3 ، GTA V و Agent البته اگر هر 3 تاش وجود داشته باشند:d احتمالا همین روال رو میرن

ایرانی ها نیستن ؟ تریپ ادعا میومدن که...! :))
راک استار هم میخواد به قول ایرانی ها بره تو سکوت رسانه ای...! !!!!!!!!!!
اگه دیدید یه اسسین دیگه معرفی شد تعجب نکنید....! :d خدا کنه SC6 جدید رو رو کنن...!

lمگه راک ea هستش که شب بازی رو معرفی کنه صبح ریلیز شه اخه کدوم بازی راک زود اومده که اینا دومیش باشه دوستان پس نظرشون در مورد همه بازی های اینده راک اینه که چون همشون الان خیلی وقته معرفی شدن بازی های مضخرفی خواهند هر هر کر کر :d

به جانم چه شود :d

امیدوار شدم به Agent :d
اگه HL 3 هم معرفی بشه دیگه عالی می شه !
فقط خدا کنه این دیوید کیج تو کنفرانس سونی پیداش شه !
کویجما هم بیاد برای کونامی ببنیم بالاخره چه کرده با این Rising :d

عجب
میگم ماشلا شما معلوم خیلی با تجربه هستی
سر Red Dead هم معلوم از اون تجربه ها استفاده کرده بودین!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or