saeid0034 کاربر سایت Mar 11, 2021 #17 نوشته شده توسط sina-ranger: از مموری 8 مگابایتی استفاده کردی چون حجمشون خیلی بیشتر از 8 مگابایته دوست عزیز بیشتر... من برنامه ها و امولاتور هارو روی مموری نمیریزم، روی فلش میریزم و از طریق ule اجراشون میکنم من تمام امولاتور هارو تست نکردم ولی اونایی که تست کردم مشکلی نداشتن Reactions: Sega_genesis and sina-ranger
نوشته شده توسط sina-ranger: از مموری 8 مگابایتی استفاده کردی چون حجمشون خیلی بیشتر از 8 مگابایته دوست عزیز بیشتر... من برنامه ها و امولاتور هارو روی مموری نمیریزم، روی فلش میریزم و از طریق ule اجراشون میکنم من تمام امولاتور هارو تست نکردم ولی اونایی که تست کردم مشکلی نداشتن
mqg1387 کاربر سایت Jul 18, 2021 #19 با اجازه آقا سعید من رترو آرچ رو پیشنهاد میکنم شبیه ساز جامع RetroArch با کلی core مثل 2048 و doom و cave story و حتی java و msx مایکروسافت تست شده Reactions: Sega_genesis and saeid0034
با اجازه آقا سعید من رترو آرچ رو پیشنهاد میکنم شبیه ساز جامع RetroArch با کلی core مثل 2048 و doom و cave story و حتی java و msx مایکروسافت تست شده
mqg1387 کاربر سایت Jul 18, 2021 #20 RetroArch_elf.7z - یو آپلود Reactions: saeid0034 and Sega_genesis
mqg1387 کاربر سایت Jul 19, 2021 #22 نوشته شده توسط Sega_genesis: شبیه ساز n64 برای ps2 هم پورت شده بیشتر... ولی عملکردش مناسب نیست بی صدا ماریو ۶۴ ۲۰تا۳۰ fps میده و باگ گرافیکی هم داره Reactions: Sega_genesis
نوشته شده توسط Sega_genesis: شبیه ساز n64 برای ps2 هم پورت شده بیشتر... ولی عملکردش مناسب نیست بی صدا ماریو ۶۴ ۲۰تا۳۰ fps میده و باگ گرافیکی هم داره
mqg1387 کاربر سایت Jul 19, 2021 #23 سلام به همه ماریو 64 پورت شده بدون لگ و باگ گرافیکی فقط صدا بعضی وقتا گیر داره SLUS_410.64.SUPER MARIO 64 فایل رو در پوشه CD جایگذاری کنید Reactions: behzadpersian
سلام به همه ماریو 64 پورت شده بدون لگ و باگ گرافیکی فقط صدا بعضی وقتا گیر داره SLUS_410.64.SUPER MARIO 64 فایل رو در پوشه CD جایگذاری کنید
mqg1387 کاربر سایت Jul 19, 2021 #24 نوشته شده توسط mqg1387: سلام به همه ماریو 64 پورت شده بدون لگ و باگ گرافیکی فقط صدا بعضی وقتا گیر داره SLUS_410.64.SUPER MARIO 64 فایل رو در پوشه CD جایگذاری کنید بیشتر... حتی آیکون سیو اختصاصی داره
نوشته شده توسط mqg1387: سلام به همه ماریو 64 پورت شده بدون لگ و باگ گرافیکی فقط صدا بعضی وقتا گیر داره SLUS_410.64.SUPER MARIO 64 فایل رو در پوشه CD جایگذاری کنید بیشتر... حتی آیکون سیو اختصاصی داره
mqg1387 کاربر سایت Jul 19, 2021 #25 این هم عکس برای پوشه ART Attachments ART.rar ART.rar 268.4 KB · مشاهده: 12
S shadowtbz عضو جدید Feb 27, 2026 #26 نوشته شده توسط sina-ranger: خواهشمندم جواب بدید چون میخوام همه برنامه های شبیه سازو نصب کنم برای همین میخوام ببینم جا میشه و گرنه برم یه مموری با حجم بیشتر بگیرم بیشتر... شنیدم یه برنامه هستش که باهاش میشه حجم مموری کارت رو تا ۶۴ مگ میکنه اونو یه سرچ بزن میاره تو اینترنت
نوشته شده توسط sina-ranger: خواهشمندم جواب بدید چون میخوام همه برنامه های شبیه سازو نصب کنم برای همین میخوام ببینم جا میشه و گرنه برم یه مموری با حجم بیشتر بگیرم بیشتر... شنیدم یه برنامه هستش که باهاش میشه حجم مموری کارت رو تا ۶۴ مگ میکنه اونو یه سرچ بزن میاره تو اینترنت