لیست برترین‌های XboxLive در دو ماه اخیر منتشر شد

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
بالاخر بعد از 3 ماه از آخرین لیست فعال ترین بازی‌های XboxLive، شرکت مایکروسافت امروز لیست جدیدی منتشر کرد. از نکات جالب این لیست می توان به قرار داشتن 4 عنوان اخیر سری COD به جز WaW، قرار داشتن 4 بازی ورزشی EA و همچنین قرار داشتن Red Dead Redemtion و GTA IV که به ترتیب 2 سال و 4 سال از عرضه آن‌ها می‌گذرد، اشاره کرد.

لیست کامل عناوین را می توانید در پایین مشاهده کنید.
[LTR]

• 1 – Call of Duty: Modern Warfare 3
  • 2 – Call of Duty: Black Ops
  • 3 – FIFA 12
  • 4 – *********** 3
  • 5 – Halo: Reach
  • 6 – Modern Warfare 2
  • 7 – Skyrim
  • 8 – NBA 2K12
  • 9 – Gears of War 3
  • 10 – GTA IV
  • 11 – Trials Evolution
  • 12 – Mass Effect 3
  • 13 – Forza Motorsport 4
  • 14 – NHL12
  • 15 – Madden NFL 12
  • 16 – Halo 3
  • 17 – Red Dead Redemption
  • 18 – Saints Row: The Third
  • 19 – PROTOTYPE 2
  • 20 – Call of Duty 4
[/LTR]

منو همه دیگه شاید بشناسین تو سری بازیهای CoD اسمم هم Navidcod هست هم Xboxlive بودم هم Steam و در حال حاضر با اینکه ورژن اورجیناله Call of Duty MW3 رو دارم ولی با تکنوگاد بازی میکنم(پینگش خوبه)
ولی هنوز که هنوزه Call of Duty modern Warfare 1 رو هم تو گیم نت بازی میکنم!
واقعا هنوز قدیمی نشده و حالا حالا ها نخواهد شد
ولی بیاید واقع بین باشید من شاید یه ابر فن سری Cod باشم ولی از MW3 راضی نیستم چون هیچ تغییری توش احساس نکردم !

هرگاه حرف گرافیک گیم پلی آنلاین و اصلا کلا بازی میشه از یه ناحیه بدنم احساس سوزش میکنم که اسم تراین نمیاد این صدر لیستونو که پنج دیقه هم نشد تحملش کنیم و نسخه ایکس باکسش که سه تومن خریده بودم همونجوری نو انداختم به یکی به قیمت شایسته هزار تومن که فقط چشمم بهش نیفته...ولی خوب هرکی یه نظری داره
Sent from my Schubert using Board Express

اگر Sword را دست راستم و شاتگان را در دست چپم هم قرار ندهند ، باز هم من یک تار موی هیلو رو به 1000 تا لُل وارفر نخواهم داد. او (ع)
دلیل سر بودنش در لایو هم علل حضور جوانان 1 نا 4 سال در لابی های کال او دیتی ـست.
پ.ن: بی اف 3 خز نیست، خوشحالیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or