لیست بازیهایی که قرار است"E3 2011" به نمایش در آید.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
E3-Logo-Header.jpg

نکته: این لیست به صورت شایعه میباشد ، و هنوز به صورت رسمی تایید نشده است .
درود .

تا چندی دیگر همایش بزرگ E3 برگزار میشود ، چندی پیش لیستی از استدیوهای شرکت کننده در این همایش مشخص شد و حال اینبار نیز ، لیست بازیهایی که قرار است در E3 امسال به نمایش در ایند معرفی شدند .

Agent (Rockstar North) [PS3]
Assassin's Creed III (Ubisoft) [PC, PS3, X360]
Battlefield 3 (DICE/EA) [PC, PS3, X360]
Bioshock: Infinite (2K Games/Irrational Games) [PC,PS3, X360]
Bodycount (Codemasters) [PS3, X360] PC?
Brink (Bethesda/Splash Damage) [PC, PS3, X360]
Call of Duty # (Sledgehammer/Activision) [PC, PS3, X360]
Dead Island (Techland/Deep Silver) [PC, PS3, X360]
Devil May Cry (Ninja Theory/Capcom) [PS3, X360]
Devil's Third (THQ) [PS3, X360]
Driver: SF (Ubisoft) [PC, PS3, X360, Wii)
Elder Scrolls 5: Skyrim (Bethesda) [PC, PS3, X360)
Froza 4 (Microsoft) [X360]
Hitman 5 (IO Interactive/Square-Enix) [PC, PS3, X360)
I Am Alive (Ubisoft) [PC, PS3, X360]
Kingdoms (Crytek) [X360]
LA Noire (Rockstar Games / Team Bondi) [PS3, X360)
Mass Effect 3 (Bioware/EA) [PC, PS3, X360]
Max Payne 3 (Rockstar Games) [PC, PS3, X360]
Metro 2034 (THQ/4A Games) [PC, PS3, X360]
Ninja Gaiden 3 (Ninja Theory) [PS3, X360]
Prey 2 (Human Head Studios/Bethesda) [PC, PS3, X360]
Project Gothem Racing 5 (Microsoft) [X360]
Prototype 2 (Activision) [PC, PS3, X360]
RAGE (id Software/Bethesda) [PC, Mac, PS3, X360]
Red Faction: Armageddon (Volition/THQ) [PC, PS3, X360]
Resident Evil 6 (Capcom) [PC, PS3, X360]
Saints Row 3 (THQ) [PC, PS3, X360]
Spec Ops: The Line (Codemasters) [PC, PS3, X360]
Super Mario Bros 3DS (Nintendo/Nintendo EAD) [3DS]
Tomb Raider (Crystal Dynamics/Square Enix) [PC, PS3, X360]

لیست زیر به صورت شایعه میباشد .

Bungie بازی جدیدی را معرفی میکند سبک بازی گفته میشود . MMO است
Bully 2. (این بازی خیلی وقت است در موردش صحبت میشود ، ایا نشان داده میشود ؟)

Grand Theft Auto 5 (یواش یواش احساس میشود ایا در همایش امسال شاهد این بازی خواهیم بود ؟ )
Halo: ReEvolved (همان Halo 1 میباشد که به صورت HD قرار است ساخته شود)
Hideo Kojima ایا عنوان جدیدی را نمایش میدهد ؟
استدیو Respawn Studio یک بازی در سبک FPS
Kingdom Hearts 3 (مدت زمان زیادی گذشته است )
Insomniac projeCT
Manhunt 3.
Guerrilla Games
Starhawk (Lightbox Interactive)
The Last Guardian (Sony)
Neverwinter (Cryptic)

Source

آخرین ویرایش:
تنها عنوانی که بی صبرانه منتظرشم ME3 هستش! (البته بعد از RE6 !:d)
که خوش بختانه اگر این سایت درپیت هم پیش بینی نمیکرد مطمئن بودم حضور داره!
I Am Alive (Ubisoft) [PC, PS3, X360]
این که کنسل شده بود! نشد؟!:d

Project Gothem Racing 5 (Microsoft) [X360]
من نمیدونم رو چه حسابی این به ذهنشون خطور کرده؟
به هر حال خدا کنه واقعا در دست ساخت باشه ولی از نظر من با داشتن FM احتمالش صفره که MS رو یه ریسینگ دیگه، هرچند متفاوت، پول خرج کنه.

به هر حال خدا کنه واقعا در دست ساخت باشه ولی از نظر من با داشتن FM احتمالش صفره که MS رو یه ریسینگ دیگه، هرچند متفاوت، پول خرج کنه.
سلام!
به نظر من هم احتمال ـش کمه PGR 5 در دست ساخت باشه ولی مثلا PGR 3 و FM هر دو سال 2005 عرضه شدن، PGR 4 و FM2 هم سال 2007 عرضه شدن. یعنی از مایکروسافت هیچ کاری بعید نیست :دی

یه جا خوندم مایکرو برا e3 کلی سورپرایز داره(چه کینکت چه 360)
پس با این حساب امسال هم انحصاری زیاده هم بازی هاردکور(چون گفت هاردکور میخوایم رو کینکت بدیم)

معرفی امسال ، انتشار سال دیگه
اینجوری هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه

پس با این حساب امسال هم انحصاری زیاده هم بازی هاردکور(چون گفت هاردکور میخوایم رو کینکت بدیم)

از اونجایی که GEOW 3 و f4 رو انداخته آخر سال ، میشه نتیجه گرفت که هرچی جدید معرفی کنه میره برای سال دیگه

سلام!
به نظر من هم احتمال ـش کمه PGR 5 در دست ساخت باشه ولی مثلا PGR 3 و FM هر دو سال 2005 عرضه شدن، PGR 4 و FM2 هم سال 2007 عرضه شدن. یعنی از مایکروسافت هیچ کاری بعید نیست :biggrin1:
تفاوت ماکروسافت الان با ماکروسافت اول نسل، مثل تفاوت ماکروسافت و سونی در حال حاضر هست. تمرکز اونموقع و نسل قبل ماکروسافت روی ساخت IP های جدید و کلا داشتن بازیهای زیاد و ترجیحا انحصاری به هر قیمتی بود. از بازیهای jRPG انحصاری بگیر تا کانتنت انحصاری واسه بازیهای معروف. اما الان ماکروسافت عمرا کاری نمیکنه که توش پول نباشه. عرضه ی دو تا ریسینگ تو یه سال هم از این کاراست که من بعید میدونم مدیرای الان ماکروسافت حتی بهش فکر کنن! اصلا من که میگم، MS سراغ ساخت دو تا ریسینگ انحصاری نمیره. پول ساخت PGR5 رو خرج تبلیغ واسه FM4 میکنه!
بالا توضیح دادم. اما اگه PGR5 در حال ساخت هم باشه، MS باید خیلی بیشعور شده باشه که چند ماه قبل عرضه FM4 بیاد PGR5 معرفی کنه! بعدش هم اصلا کی داره میسازتش؟ شاید T10 بعد عرضه ی FM4 بره سراغش.
به هر حال منم همونطور که گفتم، از ساخت PGR جدید استقبال میکنم. اصلا تنها بازی ریسینگی هست که من فنش هستم.

از اونجایی که GEOW 3 و f4 رو انداخته آخر سال ، میشه نتیجه گرفت که هرچی جدید معرفی کنه میره برای سال دیگه
نوشته بود تا آخر امسال
2.تو خود سایت خبر گذاشته بودین:
2011 سال کینکت
3.دلیل نمیشه 2 تا انحصاری بیاد دیگه بازی انحصاری و چیزای دیگه منتشر نشه!
--------------------------------
پ.ن.راستی دوست بالاییمون یه چیزی راجب شروع کار مایکرو اوایل این نسل نوشته بود اون موقع فن های سونی میگفتن جوجه رو آخر پاییز میشمرن ما بهشون میخندیدیم حالا واقعا اون اتفاق افتادو...

تفاوت ماکروسافت الان با ماکروسافت اول نسل، مثل تفاوت ماکروسافت و سونی در حال حاضر هست. تمرکز اونموقع و نسل قبل ماکروسافت روی ساخت IP های جدید و کلا داشتن بازیهای زیاد و ترجیحا انحصاری به هر قیمتی بود. از بازیهای jRPG انحصاری بگیر تا کانتنت انحصاری واسه بازیهای معروف. اما الان ماکروسافت عمرا کاری نمیکنه که توش پول نباشه. عرضه ی دو تا ریسینگ تو یه سال هم از این کاراست که من بعید میدونم مدیرای الان ماکروسافت حتی بهش فکر کنن! اصلا من که میگم، MS سراغ ساخت دو تا ریسینگ انحصاری نمیره. پول ساخت PGR5 رو خرج تبلیغ واسه FM4 میکنه!
بالا توضیح دادم. اما اگه PGR5 در حال ساخت هم باشه، MS باید خیلی بیشعور شده باشه که چند ماه قبل عرضه FM4 بیاد PGR5 معرفی کنه! بعدش هم اصلا کی داره میسازتش؟ شاید T10 بعد عرضه ی FM4 بره سراغش.
به هر حال منم همونطور که گفتم، از ساخت PGR جدید استقبال میکنم. اصلا تنها بازی ریسینگی هست که من فنش هستم.

آخه اصلا ربطی به هم ندارن PGR و F4 یکی Sim هست یکی arcade/sim ! خیلی راحت معرفی میکنه سال دیگه هیج نسخه ای از F نیست هم منتشرش میکنه
نوشته بود تا آخر امسال
2.تو خود سایت خبر گذاشته بودین:
2011 سال کینکت
3.دلیل نمیشه 2 تا انحصاری بیاد دیگه بازی انحصاری و چیزای دیگه منتشر نشه!
--------------------------------
پ.ن.راستی دوست بالاییمون یه چیزی راجب شروع کار مایکرو اوایل این نسل نوشته بود اون موقع فن های سونی میگفتن جوجه رو آخر پاییز میشمرن ما بهشون میخندیدیم حالا واقعا اون اتفاق افتادو...

هیچ بازی انحصاریی چند ماه بعد از معرفی عرضه نمیشه ! انحصاری باید روش برای کنسول تبلیغ بشه. که معمولا 1 سال زمان میخواد. (البته به جز F3 که استثنا بود)

درست خوندی خود ماکرو چند ماه پیش گفته سوپرایز ها بسیاری داره مخصوصا برای کینکت و قراره تو سبک ها مختلف بازی عرضه کنند یعنی یکدفعه دیدی یه رقیب برای COD زد تعجب نکنی:d
ولی کلا ماکرو برنامه اش از بقیه جالب تر خواهد بود میخوام ببینم امسال هیلو 4 معرفی میشه البته فقط در حد اسم و اینکه تا کی عرضه میشه چون میدونم خیلی زود بیاد آخر 2012 هست البته با خبرای این چند روز اخیر خود 343 لو داده که تو هیلو 4 مسترچیف عزیز برمیگرده:x

مگه شرکت سازنده این بازی درش تخته نشد؟!

قرار بود تو یه روز خاص کرکره شرکت رو بکشن پایین ! ولی نمیدونم این کار رو کردن یا نه !! ولی خب از قبل از این سال 2009 شایعه شده بود دو تا گروه رفتن برای ضبط صدای ماشینهای شرکت Tesla یکی از طرف Forza یکی هم برای PGR و خب الان میبینیم که تو فیلمی که از Forza 4 لیک شده برند Tesal هم هست ( برای اولین بار تو سری ) که این شایعه رو ( که در اصل شایعه هم نبود از دهن یکی از مسئولان مایکرو در رفته بود ) واقعی تر میکنه !

مجله OXM UK هم فک کنم تو یکی از شماره هاش ( یه مجله ای بود نمیدونم درست همین بود یا نه ) خبر داده بود که مایکرو دنبال یه شرکت اروپایی برای ادامه این سری هستش ! اون هم مال سال 2010 ( اواسطش بود ) یه فیلم هم که در اومده بود از یکی از زیر بخش های مایکرو که روی یک موضوع دیگه ای داشتن کار میکردن که توش PGR5 و نامش خودنمایی میکرد ! :دی

در کل مایکرو باید یکم خنگ باشه ( شایدم خیلی خنگ ) که یکی از قدیمی ترین با کیفیت ترین و پر فروش ترین سری های خودش رو به این سادگی کنار بذاره ! ( بنظرم ) سال دیگه بیاد هم که عالی هست ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or