لیست انواع بازیها مربوط به ویندوز Vista

• Thread starter Thread starter B H Z
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

B H Z

کاربر سایت
سلام رفقا عزیزم من خوب هستید ....

امید وارم کیفتون کوک باشه من این تایپیک رو زدم برای بازیهای که قرار بیاد برای ویندوز ویستا و تا الان بازی اومده بازی برای ویندوز ویستا که کدوم برای ویندوز ویستا اجرا میشه

من دو بازی Rainbow Six:vegas و Dar Messah و بروی ویندوز ویستا نمیاد وخواستم ببینم بازی جدید و تا الان هر چی اومده برای ویندوز ویستا رو Support می کنه ممننون

........................ یا علی .......................

بازی Tom Clancy's Rainbow Six Vegas به خاطر کرک نشدنشه که اجرا نمیشه یاسو رو ویستا تاثیر نداره ولی من بازی های دیگرو بر روی این ویندوز نسب کردم مثل never winter night اجرا میشن به نظر من فعلا اکس پی برای بازی بهتره در حالت عادی هم ویستا 320 مگ از رم رو اشغال میکنه ولی اکس پی فوقش 115 مگ.Rayman Raving Rabbids هم به دلیل قفلش رو ویستا اجرا نمیشه

سلام رفقا عزیزم من خوب هستید ....

امید وارم کیفتون کوک باشه من این تایپیک رو زدم برای بازیهای که قرار بیاد برای ویندوز ویستا و تا الان بازی اومده بازی برای ویندوز ویستا که کدوم برای ویندوز ویستا اجرا میشه

من دو بازی Rainbow Six:vegas و Dar Messah و بروی ویندوز ویستا نمیاد وخواستم ببینم بازی جدید و تا الان هر چی اومده برای ویندوز ویستا رو Support می کنه ممننون

........................ یا علی .......................
فلایت سیمولیتور... و cOMPANY OF HEROES برای VISTA هستند

ممنون منظور من در کل مر بوط به همه بازیها Pc بود چه قرار بیاد و چه الان که اومده وقابل اجراست بروی ویستا

من بازی Company Of Hearos رو ویندوز ویستا باdx10 خیلی راحت عالی بدونه فریم و بهترین گرافیک که تو عمرم دیدم اجرا کردم رون بهتر از Dx9 عالی بود

من بازی Company Of Hearos رو ویندوز ویستا باdx10 خیلی راحت عالی بدونه فریم و بهترین گرافیک که تو عمرم دیدم اجرا کردم رون بهتر از Dx9 عالی بود
بدون فریم با بهترین گرافیک؟!؟!؟!؟!
احتمالا داشتی صفحه سیاه میدیدی

کارت گرافیک Asus En8800gtx با بهترین حد گرافیک که ندید انقدر گرافیک قشنگ مثلا میشه مورچه رو زمین راه میره بشه دید

و بعد Coh هم برای ویستا ساخته شده

كارتش 8800 جي تي ايكس هستش.
من يه سري بازي رو خبر دارم كه مينويسم:
1-hell gate london
2-alan wake
3-crysis
4-confilict the world
5-super commander 3(يه همچين چيزايي(
5-stalker
راستي بهزاد جان شما چه پاوري روي سيستمت نصبه؟ميشه كلا مشخصات سيستمت رو بگي؟
coh با dx10 چه قدر بهتر از dx9 بود از نظره كيفيت؟
اگه تونستي يه چند تا عكس بذار
ممنون

پاورم خیلی بزرگ نمیدونم چون در کیم پلوم و بعد

cpu :3.60 intel
ram:2G DDR2 APEACER SPEED
VGA:ASUS EN 8800GTX
MAIN :ASUS P5N32_ES;LI CHIPSET NVIDIA 680I
H.D.D:200 SATA 2

مرسی عزیز ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن