لید پلتفرم PS4 ، Destiny است

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Bungie امبارگو پیش نمایش های IP جدید خود "Destiny" را برداشته است و نمایش های گیم پلی و اطلاعات جدید از بازی منتظر میشود . اولین چیزی که Bungie تایید کرده این هست که Destiny در E3 2014 در دسترس عموم برای تجربه آن قرار می گیرد .همچنین به وسیله ی توییتر اعلام کردند که لید پلتفرم این بازی PS4 هست . همچنین David Dague مدیر اارتباطات Bungie در بلاگ رسمی Bungie در خصوص این که Playstation را به Xbox ترجیح داده اند در جواب یکی از طرفداران این شرکت که پرسیده بود :" شما طرفداران Xbox فن خود را نادیده میگیرید یا خیر ؟" گفت :"چه کسی شما را نادیده گرفته ؟ ما همینجا هستیم . بازی های میسازیم که امید داریم شما عاشق آن شوید . سوالاتتون رو میشنویم و تا جایی که بتوانیم جواب آنها را میدهیم .اگر شما از آن دسته از گیمر هایی هستید که به تجربه کردن بازی های Bungie علاقه دارند، همیشه در ذهن ما هستید، هر روز .
این تفکر انقدر هم دور از انتظار نبود .ابتدا Destiny در یک همایشی در Feb2013 برای PS4 به نمایش در آمد، بعد در E3 2013 و کنفرانس سونی .به علاوه، این بازی برای کنسول های Playstation محتوای اضافی هم دارد و نسخه ی Beta ـی آن در این تابستان ابتدا بر روی PS4,PS3 قابل دسترسی است .

درباره این که نسخه PC این بازی چرا وجود ندارد Lars Bakken طراح ارشد Bungie گفت: "این خیلی ساده نیست! آرزو میکردم که میشد، اما خیلی دشوار هست . نمیگویم که این اتفاق در آینده رخ نخواهد داد. اما در حال حاضر نمیشود ."

لینک ویدئو گیم پلی .
منبع (1-2-3)

آخرین ویرایش:
لید پلتفورم بودن PS4 مساله خیلی طبیعی هست واسه بازیای این نسل .

پ.ن : Destıny از همون لحظه اول انحصاری نبود . نمیدونم چجوری فکر میکردین انحصاری هست :دی

مگه بده که Xbox دارها هم بتونن این بازی رو انجام بدن؟:-/

دوست محترم،منظورمو متوجه نشدی خوب دیگه... منظورم این بود که فکر میکرم از انحصاریهای Sony هستش :|

- - -ویرایش - - -

لید پلتفورم بودن PS4 مساله خیلی طبیعی هست واسه بازیای این نسل .

پ.ن : Destıny از همون لحظه اول انحصاری نبود . نمیدونم چجوری فکر میکردین انحصاری هست :دی

شما اولین تریلر E3 رو دیده بودی تا تهش ؟ فکر نمیکنم دیده باشی که این حرف رو زدی دیگه:|

تیاترشونه :دی منظورشون چیز دیگری میباشد .... :-/
جالبه بازی تا قبل از معرفی انحصاری اونطرف میبود :دی

آخرین ویرایش:
کلا انحصاری کنسولای سونی میشد بهتر بود به نظرم با وجود تایتانفال که یه بازی کاملا جدیده نه یه HALO کلون و موفقیتایی که به دست آورد میشه گفت رو پلتفرمای مایکرو احتمالا فروش جالبی نکنه یجورایی از اولم به نظر میومد بازی مخصوص PS4
گرافیک بازیم تو تصاویر جدیدی که اومده افت کرده...

تیاترشون :دی منظورشون چیز دیگری میباشد .... :-/
جالبه بازی تا قبل از معرفی انحصاری اونطرف میبود :دی

55779277736894969556.jpg

من با این که هیــلو رو خیلی دوست داشتم و از کار بانجی خیلی خیلی راضی بودم، زیاد با Destiny حال نکردم. خیلی هم منتظرش نیستم. حالا بیاد ببینیم چی هست، امیدوارم بهتر از اون چیزی باشه که فکر می‌کنم.

من که از اول هم امید زیادی به این بازی نداشتم چون سبک بازی خیلی شبیه Halo هست و بنظرم بانجی باید یه بازی کاملا متفاوت با بازی های قبلیش بسازه تا بتونه موفق باشه.
از وقتی هم فهمیدم که بازی تماما آنلاینه کلا دیگه قیدشو زدم :thumbdown

واقعا خیلی ظالمانه ما رو ترک کرد BUNGIE ! 8-|
در کل من که فن هیلو هم باز نمیگم هیلو از این بازی بهتره چون bungie به شدت به این بازی انعطاف داده !:x
امیدوارم تو E3 هیلو با دست پر بیاد !

شما رو نمی دونم ولی من که با بازیهایی که موجودات فرازمینی (فضایی) توش باشن زیاد ارتباط خوبی برقرار نمی کنم. حالا امیدوارم بازی خوبی از آب دربیاد و در حد نام Bungie هم فروش کنه.

به نظر من یه کپی ناموفق از هیلو ـه مثلا اومدن یه چیزی تو همون مایه ها بسازن ولی متفاوت ، با تریلر هایی که از بازی دیدم جالب به نظر نمیاد درحد یه شوتر معمولیه

به نظر من یه کپی ناموفق از هیلو ـه مثلا اومدن یه چیزی تو همون مایه ها بسازن ولی متفاوت ، با تریلر هایی که از بازی دیدم جالب به نظر نمیاد درحد یه شوتر معمولیه
به جز يك سري قسمت ها من كه شباهتي با Halo نميبينم (اونقدر هم نيست كه بگيم كپي درسته با هم شباهت دارند.اونم واضحه چرا...)بيشتر شبيه Borderlands هست با اين تفاوت كه خيلي بزرگ تر هست.
كلا تو يك صفحه نسخه بازي رو پيچيديد :d چند بار تموممش كرديد؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or