لید پلتفرم Metal Gear Rising: Revengeance مشخص شد.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
Atsushi Inaba از Platinum games اعلام کرد که لید پلتفرم Metal Gear Rising: Revengeance، کنسول PS3 هست.

71818058491916631076.jpg

بله، دقیقا همانند Vanquish لید پلتفرم این بازی PS3 خواهد بود. با توجه به اینکه بازی با استفاده از انجین Platinum games ساخته میشود، پس خیلی منطقی به نظر میرسد که برای نهایت سازگاری با انجین، کنسول PS3 به عنوان لید پلتفرم انتخاب شود.
این مسئله میتواند تضمین کند که هر دو ورژن بازی، به Vanquish شباهت زیادی خواهند داشت.

Inaba این خبر را به زبان ژاپنی Tweet کرده بود.

منبع

البته تو منبع Tweet ـشو هم ترجمه کرده ، اما این قسمت ـش اِنقدر درهم بود که من نتونستم چیزی ازش بفهمم :d.

میگم یهو دیدی مثلا بازی ترکوند نامزد گوتی شد بعد یهو نزنید زیرش بگید آقا ما از اول گفته بودیم این میترکونه گور بابای MGS5 میخوام نیاد برند ادامه اینا بسازند :d
چه ربطی به مایکروسافت داره آخه؟! کجاش پول داده ؟!

از اونایی بپرس که چپ و راست میگند ماکرو پول داده بازی گند زده توش فلان کرده بهمان کرده ما هم نفهمیدیم پول ها ماکرو کجا بوده این وسط :-/

آخرین ویرایش:
میشه یه توضیحی بیشتر در مورد لید پلتفرم بدی و اینکه چرا برای بعضی بازی ها 360 و بعضی ها هم PS3 رو میکنن

مرسی;;)
اگه جدی پرسیدی
لیدپلتفرم اونیه که بازی روش ساخته میشه و برای بقیه پورتش میکنن
360 چون روش راحت تره انتخاب میکنن و بعد برای Ps3 پورتش میکنن که بیشتر مواقع خوب نمیشه اما ساخت بازی راحت تره
PS3 روش سخت تره ولی پورت روی 360 آسون تره
بستگی به تیم سازنده داره

حالا من حرفم اینه، این استودیو جنگولک بازی ، چرا باید شخصیت جَک رو به تمسخر بکشونه؟
آقا رايدن رو كوجيما خلق كرده حالا دوست داره بده به پلاتينيوم به تمسخر بكشونتش. ماله خودشه عشقش كشيده اصلا .

خاك بر سر كوجيما كه انقد نفهمه ، خوبه؟ اونكه اصلا نميدونه با دست خودش داره چه بلايي سر خودش مياره ، ما ميفهميم!

خاك بر سر كوجيما كه انقد نفهمه ، خوبه؟ اونكه اصلا نميدونه با دست خودش داره چه بلايي سر خودش مياره ، ما ميفهميم!
شما مدافع حقوق متال گیر هستی ؟ ایشون خودشون با صراحت اعلام کرده که نظر من نبوده رایدن به شخصیت اول بازیی بعد از mgs4 در بیاد. اتفاقا ایشون ناراحت ِ شدید از این حرکت. باید این پروژه کنسل میشد ، این نظر منه و در انجمن همه باید بحث کنن، دلیلیم نداره که کسی نتونه نظر مخالفشو بشنوه

شما مدافع حقوق متال گیر هستی ؟ ایشون خودشون با صراحت اعلام کرده که نظر من نبوده رایدن به شخصیت اول بازیی بعد از mgs4 در بیاد. اتفاقا ایشون ناراحت ِ شدید از این حرکت. باید این پروژه کنسل میشد ، این نظر منه و در انجمن همه باید بحث کنن، دلیلیم نداره که کسی نتونه نظر مخالفشو بشنوه
خب راست میگه طرف دیگه ، جــَـک از اولشم مسخره بود ، از اسمشم پیداست ! :d

کامیا همه المان هاشو از dmc برداشت، کار خاصی نکرد کلا یه چند تا چرت و پرت هم بهش اضافه کرد. درسته مال خودش بود این ایده، اما همش تکراری اون چیزی بود که همه تجربه کرده بودن. من که باهاش حال نکردم. این ونکوئیش هم ترکیب Gears و سونیک و بابانوئل و سوسک و متال گیر بود که جو گیر Lost Planet شده بود. آبکی.

حالا من حرفم اینه، این استودیو جنگولک بازی ، چرا باید شخصیت جَک رو به تمسخر بکشونه؟

عزيزم كدوم تكرار منظورتون هست؟

شما احيانا بازيهاي ديگه رو هم انجام ميدين؟

مثلا Geow2.3 چه فرقي با نسخه اول داشتن؟يا U3 چه فرقي با نسخه دوم داشت؟يا Mw3 چه تفاوتي با MW2و1 كرده بود؟

Kamiya اون وظيفه اي كه در مورد Bayonetta داشت به نحو احسن انجام داد.هركي Bayonetta رو يازي كرده و طرفدار سبك hack and slash باشه ميدونه كه خلق گيم پلي فراتر از اين بازي امكان پذير نيست.كمبوهاي بي نظير و بي شمار كه 1/10 اون تو DMC نبود يكي از زمينه هاي پيشرفت بود.ميانگين امتيازات بازي هم نشون ميده كه چه شاهكاري هستش و تو سبك خودش كم رقيبه تقريبا.

ونكوئيش هم قصد خلق يك گيم پلي سريع رو داشت كه موفق بود.و به نظرمن تنها بازي كه تو سيستم كاور گيري بهتر از Geow هستش همين بازيه.خيلي از بازيها خواستن نزديك به Geow بشن ولي نتونستن.

تنها مشكل بازيهاي اين استديو به نظرم تا حدودي داستان هستش.فقط همين.

در ضمن الان اين استديو يكي از بهترين و شايد هم بهترين استديو ژاپن هستش.چون هم كميت داره و هم كيفيت.

در مورد MGR هم با اينكه من هم موافق نبودم توسط اين شركت ساخته بشه (چون به سبك بازيهاي اين استديو نميخوره) ولي اشتباهي هم اگه كسي مرتكب شده باشه Konami هستش نه PG.

بلي!
كجا كوجيما همچين حرفي زده؟ اينو به من نشون بده شما. اگه اون ميخواست كنسلش كنه كنسلش ميكرد اما نخواست و گشت به دنبال استديويي كه بتونه اين بازي رو زنده كنه.
درسته نظر مخالف شنيدن خوبه اما نظر مخالف رو هوا نه ، شايد از نظر شما بايونتا و ونكويش و مَد وُرد بازي هاي مضخرفي باشند با نمره هاي بسيار و جوايز بسيار ولي از نظر كساي ديگه نه شايد بازي هاي قابل بازي كردني باشند!

--
همين كه اين دوتا تيم دارن باهم كار ميكنن براي من خيليه. وقتي اسم Yoji shinkawa رو آخر تريلر MGR ميبينم خيالم راحت ميشه (و البته اسم بزرگان ديگر KP )

خب راست میگه طرف دیگه ، جــَـک از اولشم مسخره بود ، از اسمشم پیداست !
اسم بيگ باس هم جَك بود :d

آخرین ویرایش:
یعنی اول رو PS3 میسازنش و بعدش برای X360 پورتش می کنن.

پس اگر خدا بخواد برای PC به طور کامل کنسل میشه.

اصلا نام مقدس Metal Gear به PC نمیخوره !
کی متال گیر واسه کامپیوتر اومده که این دفعه ی دومش باشه ؟!
به گیم پلیش هم توجه کنید میبینید به درد بازی با رایانه نمیخوره !

البته PC باز های عزیز نگران نباشید چراکه همانند Ninja Blade که واسه PCش هم اومد امکان داره این هم بیاد ولی احتمالش فوق العاده کمه ( برید ی Xbox 360 بخرید خودتون رو راحت کنید )

ماشالله دوستان هر چی از دهنشون در اومد به P*گفتن بابا مگه این استدیو چی کم داره؟؟Vanquish یا bayonetta چی کم داشتن آخه؟؟امتیازشون خیلی خوب بود.در ضمن کسایی مثل شینجی میکامی تو این استدیو هستنا نمی دونم جرا اینو از یادتون میره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or