لید پلتفرم Metal Gear Rising: Revengeance مشخص شد.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
Atsushi Inaba از Platinum games اعلام کرد که لید پلتفرم Metal Gear Rising: Revengeance، کنسول PS3 هست.

71818058491916631076.jpg

بله، دقیقا همانند Vanquish لید پلتفرم این بازی PS3 خواهد بود. با توجه به اینکه بازی با استفاده از انجین Platinum games ساخته میشود، پس خیلی منطقی به نظر میرسد که برای نهایت سازگاری با انجین، کنسول PS3 به عنوان لید پلتفرم انتخاب شود.
این مسئله میتواند تضمین کند که هر دو ورژن بازی، به Vanquish شباهت زیادی خواهند داشت.

Inaba این خبر را به زبان ژاپنی Tweet کرده بود.

منبع

البته تو منبع Tweet ـشو هم ترجمه کرده ، اما این قسمت ـش اِنقدر درهم بود که من نتونستم چیزی ازش بفهمم :d.

جدای از اینکه " پـه نــــــه پـه میخواست رو جبعه ضربدر دایره باشه " ، خیلی به خودشون زحمت دادن که برای PC گیمر ها و 360 گیمر ها ارزش قائل نشدن و بازی رو فقط براشون پرت میکنن .
نگو برادر! واسه چی افتضاح؟! تمام پیش نمایش هاش که خدا بود. از چه نظر افتضاح میشه؟!
yahoo_7.gif
ایشون اشتباه کرد ، بازی G**oty میشه .

آقا ما گفتیم این رایدن با خوبی و خوشی زندگی میکنه، حال دنیا رو میبره، اسنیک هم یه چند ماه بعد ویروسش معکوسی چیزی میشه حالش خوب میشه، جوون میشه :دی.

الان این Rising رو زدن یه جور شدم :|.

ببینم، این سازنده های ژاپنی تازه توئیتر رو کشف کردن؟ حس میکنم مثل این عقده ای ها که یه وسیله جدید میاد دم دستشون کلاس میزارن ( خز شدن آیفون تو ایران ) شدن، همه خبراشون رو توئیت میکنند.
ترسم اینه چند روز دیگه سونی و کاز هیرای بیان PS4 تو توئیتر معرفی کنن یا یامائوچی کلا GT6 رو توی توئیتر عرضه کنه :|.

آخرین ویرایش:
نمیدونم این پلاتینیوم گیمز رو واسه چی گندش میکنید که افتخارات داره؟ هر چی ساخته چرت و پرت و تقلیدی از بزرگانش بوده. من که اصلا حال نمیکنم با این اراجیفات. بازی مِــید این جاپان هم فقط متال گیر "سولید"، نه ترکمونهای جدید.

کارگردان بازی کی هست و کی داره بازی رو میسازه در واقع ؟ Shinji Mikami یا Hideki Kamiya یا شخص دیگه ای از PG ؟
Hideki Kamiya تو طویـــطرشم گفت " 1000000000000000000 ( صفراش یادم نیست ) بار گفتم من با MGR کاری ندارم ( Nothing To Do With MGR یا یه همچین چیزایی ) "
اوه اوه لیدر هم شد PS3..!!
خدا به اعتبار کوجیما و کونامی و متال گیر رحم کنه..
=))
نیست تا دیروز رو 360 میومد هر چی MGS بود :-j
فعلا که نسخه 1 و 2 و 3 روی 360 اومده..هر هر هر
زمان مهم نیست =(( ؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Emperor visari
اوه اوه لیدر هم شد PS3..!!

خدا به اعتبار کوجیما و کونامی و متال گیر رحم کنه..

نیست تا دیروز رو 360 میومد هر چی MGS بود
yahoo_78.gif

فعلا که نسخه 1 و 2 و 3 روی 360 اومده..هر هر هر

آخرین ویرایش:
البته یکی از دلایل پورت بد بایونتا این بود که سگا انجامش داد نه خود پلاتینوم گیمز.

دوست عزيز چيزي كه اطلاع نداري لطفا اظهار نظر نكن در موردش.اتفاقا اولش بازي توسط خوده PG واسه PS3 در حال پورت بود كه فاجعه شده بود بعد 1 سال مونده به ريليز دادن دست سگا داده اوضاع رو بهتر كنه كه با تلاش سگا يكم وضعيت بهتر شد.يعني نسخه اوليه ساخته شده توسط PG اصلا قابل بازي نبود.

نمیدونم این پلاتینیوم گیمز رو واسه چی گندش میکنید که افتخارات داره؟ هر چی ساخته چرت و پرت و تقلیدی از بزرگانش بوده. من که اصلا حال نمیکنم با این اراجیفات. بازی مِــید این جاپان هم فقط متال گیر "سولید"، نه ترکمونهای جدید.

عذر ميخوام كدوم بزرگان منظورتون هستش؟

هرچي بازي اين تيم ساخته اولين و موفق ترين عنواين تو اون سبكها رو هم خودشون قبلا ساخته بودن.

Bayonetta اگه شبيه DMC بود تقليد نبود چون هردوشون ساخته دسته kamiya هستن و يك شخص كه از ساخته خودش تقليد نميكنه.در واقع اونو به نحو احسن ارتقا داد.

Vanquish هم كه شوتر سوم شخصه كه اون سبك شوترها هم باز توسط ميكامي اولين بار ساخته شده.

عذر ميخوام كدوم بزرگان منظورتون هستش؟

هرچي بازي اين تيم ساخته اولين و موفق ترين عنواين تو اون سبكها رو هم خودشون قبلا ساخته بودن.

Bayonetta اگه شبيه DMC بود تقليد نبود چون هردوشون ساخته دسته kamiya هستن و يك شخص كه از ساخته خودش تقليد نميكنه.در واقع اونو به نحو احسن ارتقا داد.

Vanquish هم كه شوتر سوم شخصه كه اون سبك شوترها هم باز توسط ميكامي اولين بار ساخته شده.

کامیا همه المان هاشو از dmc برداشت، کار خاصی نکرد کلا یه چند تا چرت و پرت هم بهش اضافه کرد. درسته مال خودش بود این ایده، اما همش تکراری اون چیزی بود که همه تجربه کرده بودن. من که باهاش حال نکردم. این ونکوئیش هم ترکیب Gears و سونیک و بابانوئل و سوسک و متال گیر بود که جو گیر Lost Planet شده بود. آبکی.

حالا من حرفم اینه، این استودیو جنگولک بازی ، چرا باید شخصیت جَک رو به تمسخر بکشونه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or