لپ تاپ 100 تومنی !

4058423

کاربر سایت
Rating - 100%
10   0   0
سلام دوستان . یه لپ تاپ داغون میخوام !!!!! :))

برای دانلود شبانه احتیاج دارم .

ویندوزش مهم نیست ! کانفیگ هم همینطور !!!! فقط روشن بشه و تو ویندوز هم گیر نداشته باشه ;)

اینچ و وزنشم مهم نیست .

دوستان اگه دارید عکس هم بزارید :)

اومدی آدرس ف*لتر بود یا تورنت بود یا...
تازه برنامه ها فایل رو چند تیکه میکنه و موازی دانلود میکنه.

دوست عزیز بجای خودشیرینی برو لینک رو ببین بعد ایراد بنی اسراییلی بگیر! اون روتر خودش اکسلیتور داره (کار api ای که براش نوشتن همینه!) و خودشم تورنت دانلود میکنه! برای ست کردن *** که ارزونترین روتر دنیا هم این ابلیت رو داره چه برسه به این!

در کل من این راهنمایی ها که کردم برای منفعت استارتر تاپیک بود! حتی من خودم یه Sony K35 دارم که 100% مناسب کار این دوستمونه ولی پیشنهاد نکردم چون وقتی راه حل های بهتری هست لازم نیست من از اب گل الود ماهی بگیرم!

دوست عزیز بجای خودشیرینی برو لینک رو ببین بعد ایراد بنی اسراییلی بگیر! اون روتر خودش اکسلیتور داره (کار api ای که براش نوشتن همینه!) و خودشم تورنت دانلود میکنه! برای ست کردن *** که ارزونترین روتر دنیا هم این ابلیت رو داره چه برسه به این!

در کل من این راهنمایی ها که کردم برای منفعت استارتر تاپیک بود! حتی من خودم یه Sony K35 دارم که 100% مناسب کار این دوستمونه ولی پیشنهاد نکردم چون وقتی راه حل های بهتری هست لازم نیست من از اب گل الود ماهی بگیرم!

مگه میشه کار نکرده در مورد چیزی قضاوت کرد؟ 4 تا لینک که نشد جواب فقط امکانشو میگه.
بعضی سایتها آدرس دانلودشون تغییر میکنه و user/pass میخواد و...
بستگی به کار هم داره من که نمیگم بده اتفاقا امکان خیلی خوبی هم هست.

روتر من linksys هست ولی جایی برای ست کردن *** نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or