دوستان خواهشا راهنمايى هاى فضايى نكنين.رفيق توجه كن كه دوستان تا حدودى درست راهنماييت كردن.ولى لب تاب هم هست كه خوب تو بازى ها جواب بده.ببين رفيق كانفيگ هاى خيلى متنوعى براى انتخاب يه لب تاب گيمينگ وجود داره.اول از همه اينكه ما لب تاب high endرو دورشون خط ميكشيم كه قيمت هاى خيلى بالايى دارند.مثل سرى هاى لامبورگينى ايسوس.كه اغلب بالاى 2 ميليونو 500 هستند.
شما به اولين چيزى كه بايد توجه كنيد انتخاب سى پى يوى مناسب هست.اينجا براى شما كه يه لب تاب ميان رده ميخواين سى پى يو هاى core i5 اينتل پيشنهاد ميشه.كه حتى يك سى پى يوى متوسط روبه بالا حساب ميشه.چرا كه اغلب core i5 ها فناورى turbo boost هم دارا ميباشند.نكته ى بعدى توجه به چيپ ست گرافيك لبتاب هست .گرافيك در لب تاب ها به سه دسته تقسيم ميشه.1-گرافيك به اصطلاح onboard كه به صورت يكسره روى مادربورد قرار داره و اصلا براى بازى توصيه نميشه و اكثرا پردازش ضعيى دارن2_گرافيك هاى مجتمع كه روى cpu قرار گرفته اند و از هسته ى كارى سى پى يو به صورت مستقيم كار ميكشن.كه به مراتب از دسته ى onboard ها قوى تر هستند.ولى باز هم به درد بازى كردن با كيفيت مطلوب نميخورند.
3-گرافيك هاى مجزا يا اختصاصى كه همين گزينه مناسب براى بازى خور هاست.هم اكنون شركت amd و nvidia كارت هاى اختصاصى زيادى براى لب تاب ها ارائه ميكنن كه البته تنوع كارت هاى amd بيشتره.تمام لب تاب هايى كه چيپ ست اختصاصى دارن يه چيپ ست ضعيف تر هم جهت بهبود باترى لب تاب دارن.(يعنى دو تا گرافيك دارن)يعنى در صورت بى كارى يا انجام كار هاى سبك ،لب تاب به صورت اتوماتيك روى گرافيك ضعيفتر سوييچ ميكنه تا باترى لب تاب بهينه تر مصرف بشه.و اينو بايد دقت كرد كه هنگام اجراى دوباره ى بازى بايد به صورت دستى دوباره گرافيك اختصاصيرو فعال كرد.احتمالا اون دوستمون هم كه از لب تابشون در بازيه skyrim ناراضى بودن به خاطر همين موضوع بوده.مگر اينكه لب تابشون گرافيك اختصاصى نداشته.
خلاصه راهنمايى كاملو كردم.من خودم hp 4530 s بازيه dirt 3.رو با تنظيمات high بازى كردم.باور كن راست ميگم.اولش خودم باورم نميشد.بعد فهميدم لب تاب هاى ميان رده هم حرفى براى گفتن تو بازى ها دارن.لازم به ذكره كه پردازنده ى لب تابم core i5 و گرافيكش 6490m هستش.
تابستون به قيمت 880 خريدمش.باز هم سوالى داشتى در خدمتم.