ليگ بازي سنتر در Euro 2008

• Thread starter Thread starter rsoft
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان خونسردي خودتون رو جفظ كنيد.پيش مياد ديگه;)
اگه كسي كه اينوايت كرده قطع بشه بازي 3-0 ميشه (فكز كنم):cheesygri;)

فقط به خاطر شما آقا سجاد :cheesygri:blushing:
به هر حال خود دوستانی که در لیگ هستند از تمام کم و کیف کار خبر دارند و منم از همشون متشکرم :love::love::love::love:
نسبتا بازی های زیادی انجام شده منم چند بازی انجام دادم ، بهتره دوباره یه آپدیتی انجام بدید و نتایج جدید و جدول رو بنویسید .
راستی هنوز 2 جای خالی هست !!! دوستان مشتاق زودتر ثبت نام کنند . :cool:

آقا من اعتراض دارم :evil::evil::evil::evil: من میخوام دیگه مسابقه برگزار نکنم :evil::evil::evil:
اعراضم در مورد این هست که من بازی رو که برده بودم و تمام شده بود وقتی منوی اخر بازی اومد گیر کرد و درست نشد و من 3 بر صفر بازده شدم :sick::sick: خب این هیچی دیشب ( دوشنبه ) با آقای امیر بازی کردم ( بازی دوم ) در حالی که بازی 0-0 بود از طرف ایوشن بازی متوقف شد و بعدش ظاهرا دیسکانکت شدن چون از بازی خود به خود اومد بیرون ، و بازی تمام نشد ، جالبش اینجاست که نتایج رو که نگاه میکردم نتیجه بازی رو نوشته بود 0-0 !!!!!!! :eek::eek: بازی که یه طرفه قطع شده و تموم نشده مگه نباید 3-0 بشه !! ؟؟؟؟؟
یکی به من توضیح بده :-":-":-"
خطاب به آقای Amir Xwarrior ( اگه درست نوشته باشم )
تو PM لایو هم بهت گفتم ، کوفتت بشه اون امتیازی که از بردن من گرفتی ، از ... شانس آوردی که بردی ، خدایی حداقل باید 5 تا ( 5 تا هم کمه 6 تا ) :mad: میخوردی ...
اون 3 تا گلی هم که پست سر هم به من زدی ، من اون موقع دچار افت سرعت و Lag شدید شده بودم و هیچ کاری نمیتونستم بکنم :evil::evil::evil::evil::evil::evil:
ممکنه جمله من بد بوده باشه و ناراحت و عصبی شده باشید ، عذرخواهی میکنم ولی واقعیت رو گفتم :-":-":-"
دیگه از دوستان تقاضا می کنم سوء استفاده نکنند.در ضمن ایمان جان نتیجه 0-0 بود و شما طلب کارید؟!!!!!! اگر شما جلو بودید درسته ولی 0-0 بود.
..................................
در ضمن تمامی دوستانی که خیلی بازیشون خوبه و می گن من خوش شانسم تقاضا می کنم خارج لیگ بازی کامل و بدون مشکل برگزار کنند تا بفهمند که 120000 هزار score EA کم نیست.

دیگه از دوستان تقاضا می کنم سوء استفاده نکنند.در ضمن ایمان جان نتیجه 0-0 بود و شما طلب کارید؟!!!!!! اگر شما جلو بودید درسته ولی 0-0 بود.
.

من اصلا مایل به ادامه بحث نیستم و حوصله ندارم با شما بحث کنم ولی باید بگم چه ربطی داره این حرف شما ؟؟؟ چون 0-0 بود باید 0-0 تموم بشه !!؟؟ قانون قانتونه و باید اجرا بشه !! ولی چون به قول علی دایی اینجا ایرانه این قانون در مورد شما اجرا نشده !!!! البته بار دوم دیگه نتونستی فرار کنی و 3-0 شد :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
به هر حال حرف شما منطقی نیست :-":-":-" ولی دیگه بازی انجام شد و تموم شد رفت ، هر 3 بازیمون هم که انجام شد ، پس بیخیال :-":-":-"

فقط به خاطر شما آقا سجاد :cheesygri:blushing:
به هر حال خود دوستانی که در لیگ هستند از تمام کم و کیف کار خبر دارند و منم از همشون متشکرم :love::love::love::love:
نسبتا بازی های زیادی انجام شده منم چند بازی انجام دادم ، بهتره دوباره یه آپدیتی انجام بدید و نتایج جدید و جدول رو بنویسید .
راستی هنوز 2 جای خالی هست !!! دوستان مشتاق زودتر ثبت نام کنند . :cool:
من سجاد نيستم رضام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or