لوازم جانبی PS5

معرفی لوازم جانبی های PS5

DualSense Charging Station
182281
قیمت: 30 دلار
ویژگی ها: اگر از کابل های بهم ریخته شارژر در اتاقتان خسته شده اید یا نمیخواهید فقط برای شارژ کردن دسته ها کنسول را روشن بگذارید، می توانید از از ایستگاه شارژ رسمی پلی استیشن استفاده کنید.

PS5 Media Remote
182282
قیمت: 30 دلار
ویژگی ها: مشاهده آسان تر فیلم ها و برنامه های تلوزیونی با مدیا ریموت. دارای دکمه های جداگانه برای برنامه هایی همچون نت فلیکس، دیزنی پلاس، یوتیوب و اسپاتیفای

PS5 HD Camera
182283
قیمت: 60 دلار
ویژگی ها: مخصوص استریم کردن، با PS VR سازگاری ندارد.

Pulse 3D Wireless Headset
182284
قیمت: 100 دلار
ویژگی ها: هدست بی سیم PULSE 3D به طور خاص تنظیم شده تا صدای 3D که توسط کنسول PS5 فراهم شده است را ارائه دهد.با پشتیبانی از Tempest 3D AudioTech، کنسول PS5 می‌تواند شما را در مرکز صحنه‌های صوتی فوق العاده غوطه ور کند، به طوری که احساس می‌کنید صدا از هر جهت می‌آید.دارای آداپتور USB و جک 3.5 میلی متر و دو عدد میکروفون مخفی

سایر لوازم جانبی ها از برند های دیگر:
هدست استیل سریز مخصوص PS5 مدل SteelSeries Arctis 7P Wireless
قیمت: 179 دلار
مشخصات و تصاویر در سایت سازنده

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
قصد خرید ایرباد استیل‌سریز مدل Arctis GameBuds دارم. از دوستان کسی هست که تجربه استفاده از این مدل هدفون رو داشته باشه و نظرش رو بگه ؟
https://steelseries.com/gaming-headsets/arctis-gamebuds?color=white&primaryPlatform=ps5

از طرفی هم یسری میگن مدل ایرباد Playstation Pulse Explore هم خوبه
کلا موندم کدوم رو بگیرم
ممنون میشم راهنمایی کنید
🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام
کسی راه حلی داره که بشه airpod‌ رو به ps5 یا تلویزیون وصل کرد؟

به کنسول که فکر نکنم بشه، خود اپل که به شدت اکوسیستم اش رو محدود میکنه دیگه چه برسه با سونی بخواد کاری کنه

سلام دوستان
قصد خرید ایرباد استیل‌سریز مدل Arctis GameBuds دارم. از دوستان کسی هست که تجربه استفاده از این مدل هدفون رو داشته باشه و نظرش رو بگه ؟
https://steelseries.com/gaming-headsets/arctis-gamebuds?color=white&primaryPlatform=ps5

از طرفی هم یسری میگن مدل ایرباد Playstation Pulse Explore هم خوبه
کلا موندم کدوم رو بگیرم
ممنون میشم راهنمایی کنید
🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

یکی از بچه های اینجا اکسپلور گرفته بود فکر کنم میگفت خوب بود یه کم صفحه هارو بگردی شاید کامنت اش رو پیدا کنی

• Like
Reactions: iMahmoud
کسی تجربه استفاده از هدفونهای اونیکوما رو داشته رو پی اس 5؟ از نظر کیفیت ساخت و صدا چجوریه؟
اونیکوما به لحاظ کیفیت بدنه افتضاحه، هدست های بزرگ با شمایل مختلف همراه با RGB می زنه که به چشم بیاد ولی وقتی بازش می کنی می بینی فقط یک قاب بی کیفیت خریدی! به لحاظ صدا مثل هدست های دیگه چینی بیس خوبی بهت می دن ولی درایوهاش صداهای دقیقی تولید نمی کنن. انباکسینگ برای سنجش کیفیت قطعات الکترونیکی غیراصل مثل هدست ها کافی نیست و به مانند هندونه دربسته می مونن، شما برای خرید هدست کنسول باید سقف بودجه تعیین کنی، اگر می خوای هدستی با بودجه پایین بگیری انتخاب هات محدود می شن به همین برندها

کسی تجربه استفاده از هدفونهای اونیکوما رو داشته رو پی اس 5؟ از نظر کیفیت ساخت و صدا چجوریه؟
سلام
همینطور که امیر عزیز گفت، کیفیت ساخت بسیار پایینی داره.
من حقیقتش یک هدفون از برند رد دراگون گرفتم مدل Luce H888 به مبلغ ۳۲۰۰
بی سیم هستش، خیلی از کیفیتش راضی ام. به ps5 هم وصل کردم و چون دانگل ۲.۴ داره، هیچ تاخیری به گوش نمی‌رسه.
من واقعا راضی ام

ببخشید یکم سوالاتم اف تاپیکه جای بهتر پیدا نکردم محض اطلاع میخواستم بدونم این اداپتوری که معرفی کردید یا یه چیزی مثل همین ولی مارک دیگه برای ps3 هم کار میکنن چون ps3 با هدفونای بلوتوثی درست کار نمیکنه و صدا نمیاد ازش به غیر از sony gold که اونم چون دانگل داره ایا میشه با اداپتوری مثل اینی که شما معرفی کردید هر هدفون بلوتوثی رو به ps3 متصل کرد؟

دوستان من شاید در اینده قصد خرید یدونه فرمون رو داشته باشم تو بازار ایرانم که اکثرا یا مارک چینی هستن برای فروش یا لجیتک میخواستم بپرسم گیم نت یا شهربازی میشناسید که بتونم برای 1 ساعت یه فرمون درست درمون مارک دار نه متفرقه مثل لاجیتک یا RAZER یا TRUSTMASTER رو تست کنم تا ببینم اصلا خوشم میاد یا نه

ببخشید یکم سوالاتم اف تاپیکه جای بهتر پیدا نکردم محض اطلاع میخواستم بدونم این اداپتوری که معرفی کردید یا یه چیزی مثل همین ولی مارک دیگه برای ps3 هم کار میکنن چون ps3 با هدفونای بلوتوثی درست کار نمیکنه و صدا نمیاد ازش به غیر از sony gold که اونم چون دانگل داره ایا میشه با اداپتوری مثل اینی که شما معرفی کردید هر هدفون بلوتوثی رو به ps3 متصل کرد؟

دوستان من شاید در اینده قصد خرید یدونه فرمون رو داشته باشم تو بازار ایرانم که اکثرا یا مارک چینی هستن برای فروش یا لجیتک میخواستم بپرسم گیم نت یا شهربازی میشناسید که بتونم برای 1 ساعت یه فرمون درست درمون مارک دار نه متفرقه مثل لاجیتک یا RAZER یا TRUSTMASTER رو تست کنم تا ببینم اصلا خوشم میاد یا نه
واقعیتش من خودم دانگل بلوتوث روی هیچ کنسولی تست نکردم که بخوام دقیق راهنمایی کنم

اما در مورد این مدل نایکو مطمئنم که با پلی ۵ و ایکس‌ باکس سری ایکس سازگاری کامل داره

تاخیر نداره؟
تو سایت خود نایکو هیچ اطلاعاتی در این مورد ننوشته
اما به احتمال زیاد باید تاخیر داشته باشه
و اینکه دو تا پست بالاتر هم به اشتباه گفتم که با ایکس‌باس سازگار هست که خود سازنده گفته با ایکس‌باکس سازگار نیست

**Not Compatible with Xbox gaming consoles.
**In-game voice chat requires games with voice capability.

SOUND BRIDGE™ - BLUETOOTH AUDIO CONVERTER

سلام
اگه PS3 داری و فرمون میخوای بگیری میتونی logitech G29 بگیری که PS3 PS4 PS5 ساپورت میکنه مدل جدیدترش هست G923 که فقط PS4 PS5 PC ساپورت میکنه و به درد PS3 نمیخوره برندای دیگه هم فکر کنم قیمتش خیلی از اینا بالاتر باشه.
تجربه رانندگی هم اولش واقعا سخته من که اصلا نتونستم رانندگی کنم ولی بعدش یکم راه افتادم البته به بازی که پلی میکنی خیلی بستگی داره.(خودم ترجیحم بیشتر فورزا روی5)
ولی بیشتر از فرمون فکر استند باش که خیلی رو لذت رانندگی تاثیر داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or