لوازم جانبی PS5

معرفی لوازم جانبی های PS5

DualSense Charging Station
182281
قیمت: 30 دلار
ویژگی ها: اگر از کابل های بهم ریخته شارژر در اتاقتان خسته شده اید یا نمیخواهید فقط برای شارژ کردن دسته ها کنسول را روشن بگذارید، می توانید از از ایستگاه شارژ رسمی پلی استیشن استفاده کنید.

PS5 Media Remote
182282
قیمت: 30 دلار
ویژگی ها: مشاهده آسان تر فیلم ها و برنامه های تلوزیونی با مدیا ریموت. دارای دکمه های جداگانه برای برنامه هایی همچون نت فلیکس، دیزنی پلاس، یوتیوب و اسپاتیفای

PS5 HD Camera
182283
قیمت: 60 دلار
ویژگی ها: مخصوص استریم کردن، با PS VR سازگاری ندارد.

Pulse 3D Wireless Headset
182284
قیمت: 100 دلار
ویژگی ها: هدست بی سیم PULSE 3D به طور خاص تنظیم شده تا صدای 3D که توسط کنسول PS5 فراهم شده است را ارائه دهد.با پشتیبانی از Tempest 3D AudioTech، کنسول PS5 می‌تواند شما را در مرکز صحنه‌های صوتی فوق العاده غوطه ور کند، به طوری که احساس می‌کنید صدا از هر جهت می‌آید.دارای آداپتور USB و جک 3.5 میلی متر و دو عدد میکروفون مخفی

سایر لوازم جانبی ها از برند های دیگر:
هدست استیل سریز مخصوص PS5 مدل SteelSeries Arctis 7P Wireless
قیمت: 179 دلار
مشخصات و تصاویر در سایت سازنده

آخرین ویرایش:
دوستان سلام چندتا سوال دارم ، استرو a50 مستقیم به ps5 وصل نمیشه ؟
در کل تو رنج قیمتی a50 اگر انتخاب بهتری هست و تجربه ای دارید لطفا بهم بگید
a50 با usb به ps5 متصل میشه و هیچ قطعه اضافه ای نمی خواد
بهترین انتخاب فقط a50 هست البته SteelSeries Arctis Pro هم هست که به قیمت نمی ارزه

اون ادپتوره پس جریانش چیه ؟ شما خودت از a50 استفاده میکنی ؟
بله A50 دارم
اون آداپتور برای اینه که شما از هر وسیله ای که خروجی اپتیکال نداره بتونی صدا بگیری مثلا A50 مدل PS رو که بگیری دیگه به XBOX و نینتندو نمی خوره اما با اون آداپتور میتونی به XBOX و نینتندو هم وصل کنی

اما اگر تلویزیونت خروجی اپتیکال داشته باشه ( که 99 درصد تلویزیون ها دارن ) دقیقا خودش کار همون آداپتور رو میکنه
در ضمن اون آداپتور یک اشکال بزرگی که داره اینه که تصویر رو 4K و 60 فریم میکنه و دیگه نمیتونی خروجی 120 فریمی از بازی بگیری
در ضمن صدا رو از اون آداپتور بگیری دیگه از امکان صدای 3D کنسول PS هم نمیتونی استفاده کنی چون اون صدا رو فقط با USB میتونی بگیری نه اپتیکال
پس در کل نیاز به اون آداپتور نیست بیشتر برای مدل های قدیمی تر و اونایی که به کنسول های نسل جدید وصل نمیشن ساخته شده

• Like
Reactions: RaminZero21
بله A50 دارم
اون آداپتور برای اینه که شما از هر وسیله ای که خروجی اپتیکال نداره بتونی صدا بگیری مثلا A50 مدل PS رو که بگیری دیگه به XBOX و نینتندو نمی خوره اما با اون آداپتور میتونی به XBOX و نینتندو هم وصل کنی

اما اگر تلویزیونت خروجی اپتیکال داشته باشه ( که 99 درصد تلویزیون ها دارن ) دقیقا خودش کار همون آداپتور رو میکنه
در ضمن اون آداپتور یک اشکال بزرگی که داره اینه که تصویر رو 4K و 60 فریم میکنه و دیگه نمیتونی خروجی 120 فریمی از بازی بگیری
در ضمن صدا رو از اون آداپتور بگیری دیگه از امکان صدای 3D کنسول PS هم نمیتونی استفاده کنی چون اون صدا رو فقط با USB میتونی بگیری نه اپتیکال
پس در کل نیاز به اون آداپتور نیست بیشتر برای مدل های قدیمی تر و اونایی که به کنسول های نسل جدید وصل نمیشن ساخته شده
من تقریبا دو ساله از pulse 3d استفاده میکنم یکم راجع به a50 توضیح میدی ؟ میخوام بدونم ارتقا صدای قابل توجهی داره که بخوام براش هزینه کنم ؟

من تقریبا دو ساله از pulse 3d استفاده میکنم یکم راجع به a50 توضیح میدی ؟ میخوام بدونم ارتقا صدای قابل توجهی داره که بخوام براش هزینه کنم ؟
من قبلا هدست پلاتنیوم سونی رو داشتم و اصلا حس یک هدفون گیمینگ رو بهم نمیداد اما A50 واقعا اگر همه ی جوانب رو در نظر بگیریم بهترین هدست گیمینگ دنیا هست
امکانات این هدست در کنار راحتی و قابل استفاده بودن برای چندین دستگاه کاملا خاصش میکنه
کلا محصولات گیمینگ لاجیتگ همیشه یک سر و گردن از بقیه برندها بالاتر بودن از جمله A50

اما قبلا هم گفتم هزینه 9 میلیونی برای یک هدست وقتی توجیه داره که شما حداقل روزی 3 تا 4 ساعت گیم بزنی در غیر این صورت همچین چیزی نخرید
این هدست برای مسابقات و پلیرهای حرفه ای طراحی شده کاربر عادی نیازی به همچین هزینه ای نداره همونطور که کنترلر جدید 200 دلاری سونی هم برای پلیرهای حرفه ای طراحی شده و کاربرهای کمی همچین پولی در ایران برای خرید این کنترلر خواهند داد
پیشنهادم اینه اگر زیاد بازی نمی کنید و هدست خوب دیگه ای دارید از همون استفاده کنید و یک ایکس باکس سری اس با همین پول بخرید که بازی های کنسول دیگه ای رو هم تجربه کنید.
اما اگر زیاد بازی میکنید و یک تلویزیون رده بالا و با کیفیت هم دارید و حالا برای صدای خروجی هم دنبال یک هدست حرفه ای هستید بهترین انتخاب A50 هست.

اینم مقایسه بالارده ترین هدست گیمینگ استیل سریز با A50
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless for Xbox vs Astro A50 Gen 4 Wireless 2019 Side-by-Side Headphones Comparison

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: RaminZero21
دوستان میشه یه راهنمایی کنین برای خرید SSD و یکی دوتا مدل رو معرفی کنین،به شدت لازم شده خریدش.
تو صفحات قبل فقد یکی از دوستان یه مدل رو معرفی کرده بود،میخواستم ببینم انتخواب های دیگه چیا هست.

ویرایش: بین گزینه های زیر کدوم قابل اعتماد تره؟
Samsung 980 pro
WD SN850
Gigabyte AOURUS 7000s

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: KINGF
دوستان میشه یه راهنمایی کنین برای خرید SSD و یکی دوتا مدل رو معرفی کنین،به شدت لازم شده خریدش.
تو صفحات قبل فقد یکی از دوستان یه مدل رو معرفی کرده بود،میخواستم ببینم انتخواب های دیگه چیا هست.

Samsung 980 pro
WD SN850
Gigabyte AOURUS 7000s
تاپیک پرسش و پاسخ پست اول

Samsung 980 pro
WD SN850
Gigabyte AOURUS 7000s
980 پرو به شکل خنده داری قیمتش توی ایران نامعقوله!‌ من WD SN850 گرفتم اگر نگیم بهترین ssd موجود هست قطعا جز ۲ تا اوله قیمت هم توی ایران نزدیک به قیمت دلاریشه و مثل ۹۸۰ پول ۲ تاشو نمیگیرن یکی بدن
توی خیلی از تست ها و بررسی ها هم WD SN850 بهتر از ۹۸۰ ظاهر شده
منکه راضیم مشکلی باهاش ندارم

من از قیمت ها خبر ندارم اما توی SSD های رده بالا هرکدوم می بینید خوش قیمته بگیرید. تفاوتی که دارن روی PS5 اصلا قابل تشخیص نیست (روی PC هم به جز یک سری کاربرد های قابل تشخیص نیست و روی همونا هم تفاوت فاحشی نیست).
Samsung, WD و Seagate همه از برند های معتبر هستند.

Samsung 980 pro
WD SN850
Gigabyte AOURUS 7000s
قطعا wd sn850 بهترین انتخابه و هیچ حرفی روش نیست
توصیه میکنم فقط همین مدل رو بگیرید یکی از دوستانم adata گرفت و مشکل داغ شدن ssd رو روی ps5 داره
در ضمن بدون هیت سینک روی ps5 نمیتونید استفاده کنید چون احتمال بالا داره آسیب ببینه

آخرین ویرایش:
980 پرو به شکل خنده داری قیمتش توی ایران نامعقوله!‌ من WD SN850 گرفتم اگر نگیم بهترین ssd موجود هست قطعا جز ۲ تا اوله قیمت هم توی ایران نزدیک به قیمت دلاریشه و مثل ۹۸۰ پول ۲ تاشو نمیگیرن یکی بدن
توی خیلی از تست ها و بررسی ها هم WD SN850 بهتر از ۹۸۰ ظاهر شده
منکه راضیم مشکلی باهاش ندارم
Sn850 رو با هیت سینک گرفتین یا اینکه جدا خرید کردین و براش هیتسینک نصب کردین؟

الان قیمت با هیت سینک ۵۹۰۰ هست

رفقا سلام
آقا کیف قابل حمل ps5 میخوام بگیرم فقط اینکه کنسول با پایه زیرش راحت توش جا میشه یا باز باید پایه رو باز کنیم ؟؟
گفتم قبل از خرید از دوستان بپرسم
و اینکه کدوم سایت از بقیه مناسب تر و جا دار تره داره؟
مدلی که من دارم با پایه جا میشه جای 2 تا کنترلر هم داره

• Like
Reactions: Clarence b
  • Like
Reactions: Clarence b

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or