لنز SF-HD63 برای Xbox360

Hamid_da2007

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
خب سلام.
این تاپیکو زدم چون فعلا چند هفته ایه کنسولم مشکل پیدا کرده و دیسکها رو نمیخونه و با ارور Unreadble Disk و Open Tray مواجه شدم. به احتمال خیلی زیاد ایراد از لنز درایو هست. درایو من Samsung TS-H943A هست. همونجور که تو عنوان تاپیک گفتم لنز این درایو SF-HD63 نام داره. متاسفانه مشکل اینجاست که به هر دری زدم نتونستم این قطعه رو پیدا کنم و شرکتهایی که Xbox360 رو تعمیر میکنن این قطعه رو نداشتن(شانس من نایاب شده).
خوشبختانه این قطعه رو با قیمت مناسب 20 تا 30 دلار میشه از خارج از ایران تهیه کرد. هدفم از زدن این تاپیک اینه که اگه کسی این قطعه رو داره بیاد و اعلام کنه که دردسرمون کم بشه و ما از ایران بخریم و اگه کسی هم مثل من این مشکل رو داره و دنبال این قطعه هست بیاد اینجا بگه تا یه فکری بکنیم. اینم بگم چون از پیدا کردن این قطعه تو ایران با قیمت مناسب ناامید شدم، میخوام تا جمعه این قطعه رو از طریق سایتهای خارجی سفارش بدم. فقط گفتم قبلش یه پیغام اینجا بدم و شرایطو بسنجم چون میدونم خیلیها مثل من با درایوشون مشکل دارن. در ضمن اگه ایران جایی پیدا نشد میتونم اگه تا جمعه دو سه نفری شدیم(نه بیشتر چون دردسر داره) برایه خودمون سفارش بدم و فکر کنم حدودا یک هفته ای برسه.
ببینیم چی میشه...
اینم یه عکس از لنز SF-HD63:
2000147958771628005_rs.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or