خوب اول از همه باید از تمام دوستان عزیز تشکر کنم . ممنون :d
بسيار بسيار از اين بخش مطلبت لذت بردم ممنون حسين جان
خواهش میکنم .
پلاگاس یک ویروس نیست از نظر زیست شناسی تابلو هه اخه کدوم ویروسی تاژک داره تاژک و زنده ها دارند نه مرده ها ویروس مرده است پلاگاس یک انگل که به نظر از دسته اغازیان است که به نخاع حمله میکنه ای کاش به کمپین اداوانگ توجه میکردی
من زیست شناس نیستم . اما تا جایی که من میدونم و متوجه شدم ، این چیزیه که داستان بازی بیان میکنه . شاید شما درست بگید . اما باید به این نکته مهم توجه کنید که عامل ویروس در بازی ، بستری برای پیشبرد اهداف بازیه . کما اینکه به دقت تو نسخه های قبلی و مخصوصا
( انیمیشن و فیلمهای ساخته شده از روی بازی ) در هر سری به نوعی ویروس ها رو با توجه به اصل منبع ویروس تغییر دادن و نوعی ویروس جدید با قابلیت های جدید در کنترل مغز ایجاد کردن که خوب ، صد البته خیلی از این ویروسها اصلا جنبه واقع گرایانه ندارن و تخیلی هستن و همونطوری که گفتم بیشتر برای پیشبرد اهداف بازی ساخته شدن .
در دنیای واقعی هم ویروس یا انگل هایی با این اسامی وجود ندارن و از نظر علم زیست شناسی مولکولی هم نمیشه این ویروسها رو تولید یا به وجود اورد ، چون هنوز علم به این مرحله نرسیده .
به هر حال از توجه و توضیح بسیار عالیتون ممنونم . :d
گفتم حسین بروسلی پیداش نیست پس داشته نقد می نوشته
نه دیگه همش هم که نقد نبود :d دانشگاه دهنمون رو سرویس کرده ! خدا بخیر کنه این ترم مارو :d
ممنون بابت نقد عالیتون
---------
o:-)
پس نخریم؟
فکر میکنم توضیحی کامل رو تو نتیجه گیری دادم . این بازی اصلا دنباله ای رسمی ( به نظر خودم ) نیست . یه بازی جدیده که اصلا ربطی به سری re نداره و فقط اسم اونو یدک میشکه .
صداگذاری و موسیقی : 9 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عجیبه ؟! موسیقی های بازی عالی اند . مشکل بازی صدا گذاریشه ! تمام این نمره به خاطر موسیقی اصیل و زیبای بازیه نه چیز دیگه .
یک قسمتی از نقد که اشاره کرده بودید به رودرویی جیک و کریس و سکانس زیباش
این نکته قابل توجه هستش که اصلا این سکانس زیبا نبود
یک شخصیت محبوب مثل کریس میاد رودر روی شخصیتی تازه وارد خودش رو کوچک نشون میده
جیک اندازه انگشت کوچیکه کریس هم نمیشه ولی اون کارش اصلا صحیح نبود و من توهین میبینم این حرکت رو
مرسی بابت نقد
خواهش میکنم .
خوب اول باید بگم که نظارت هر فردی قابل احترامه . خوب شما به دلیل علاقه اتون چنین نظری دارید .
بنده هم فقط صحنه ای که بر مینای بازی و به صورت موازی ایجاد میشه رو شرح دادم . البته ( جیک ) اصلا ادم کمی نیست . اون پس ( البرت وسکره ) و خوب به خاطر پردش رودر روی ( کریس ) قرار گرفته که بعد زیبایی رو به بازی داده و بستری عالی رو برای حوادث بازی به وجود اورده که واقعا زیباست . :d