لطفا یکی در مورد بازی medal of honar air borne کمک کنه

با سلام.

دوستان من چند وقتی هست که این بازی رو می کنم اما در یکی از مراحل با کمبود تیر مواجه میشم و همیشه اون مرجله نیمه کاره تموم میشه.

trainer بازی رو هم از یه سایت دیگه دانلود کردم اما متاسفانه اججرا نمیشه یعنی روی بازی کار نمیده.
میشه شما یه توضیحی بدید یا از اون Trainer که استفاده کردید اینجا بگذارید و روش استفادشو قرار بدید.

ممنون میشم کمک کنید.

شاد باشید./:((:((

با سلام.

دوستان من چند وقتی هست که این بازی رو می کنم اما در یکی از مراحل با کمبود تیر مواجه میشم و همیشه اون مرجله نیمه کاره تموم میشه.

trainer بازی رو هم از یه سایت دیگه دانلود کردم اما متاسفانه اججرا نمیشه یعنی روی بازی کار نمیده.
میشه شما یه توضیحی بدید یا از اون Trainer که استفاده کردید اینجا بگذارید و روش استفادشو قرار بدید.

ممنون میشم کمک کنید.

شاد باشید./:((:((

سلام دوست عزيز مي توني از اين trainerها استفاده كني من استفاده كردم ولي نمي دونم از كدوم ولي يكيش كار ميكنه

Attachments

اجراي Trainerها

سلام.
دوست عزیز شما چه طوری این دو رو اجرا کردید من این دو رو هم امتحان کردم بازم جواب نداد اگه میشه کمکم کنید.
ممنون.

حامد جان مگه تا حالا از Trainer استفاده نكردي
اوليش رو بعد از اينكه از حالت فشرده خارج كردي بايد يه جا كپي كني بعد اجراش كني بعدش كليدهايي رو هم كه توش نوشته رو بخاطر بسپار مثلا F3 براي تير اسلحه هاست. بعدش هم كافيه بازي رو اجرا كني.(فقط يادت باشته كه پنجره Trainer رو نبندي و بايد باز باشه). اگه تو بازي اون كليدهايي رو كه تو پنجره Trainer نوشته رو بزني اون Trainer ها رو فعال ميكنه و براي غير فعال كردن Trainer ها هم مي توني كليد F5 رو بزني براي دومي هم بايد مثل Crack بازي ها عمل كني يعني كپيش كني اونجايي كه فايل exeـه بازي هست، بعد از كپي كردن كافي يك ميانبر(shourtcut) ازش رو Desktop بزاري و اون ميانبر رو اجرا كني كليدهاي ميانبر اين Trainer رو هم تو قسمت Aboutش نوشته مثلا F1 براي تيرها هست( تو Aboutش براي بالا و پايين بردن پنجره از كليد Page Down و Page Up و براي خارج شدن كليد سمت چپ ماس رو بزن). بعد هم روي Run Game كليك ميكني، ازَت سؤال ميكنه ميخواي بازي اجرا بشه(خوب البته) Yes رو انتخاب ميكني. به همين سادگي. اگه باز مشكلي داشتي بهم بگو. موفق باشي

آخرین ویرایش:
خب یه چیزی بود اینه که فکر کنم trainer های MOH اینطوری بود که بازی رو Run میکردی بعد با استفاده از Alt+Tab از بازی مییومدی بیرون و ترینر رو اجرا میکردی و بعد هم کلید های مربوطه رو میزدی

سلام.
سجاد جا چرا من استفاده کردی یکی که الان دارم استفاده می کنک روی COD هست که مشکلی باهاش ندارم.
اما این مدال هر کار کردم نشد روشی هم که بالا گفتی امتحان کرده بودم و قبول نمی کرد.

بازم ممنون.

سلام.
سجاد جا چرا من استفاده کردی یکی که الان دارم استفاده می کنک روی COD هست که مشکلی باهاش ندارم.
اما این مدال هر کار کردم نشد روشی هم که بالا گفتی امتحان کرده بودم و قبول نمی کرد.

بازم ممنون.
احتمل به زياد به ورژن بازيت نميخوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or