لطفا یه بازی استراتژیک قوی معرفی کنید

• Thread starter Thread starter pcgamer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بهترین بازی استراتژیکی که برای پی سی اومده چیه؟ سیستمم سخت افزاری کامپیوترم خیلی قوی هست و هیچ مشکلی از لحاظ اجرا ندارم فقط یه بازی معرفی کنید که واقعا ارزش بازی کردن داشته باشه تو سبک age of empire3 tiberium war تو این سبک ها می خوام که پایگاه می سازی و پایگاهتو گسترش می دی و حمله می کنی و از لحاظ گرافیک خوب باشه و روی بازی خیلی کار کرده باشن ..سبک هایی مثل company of hero اینا اصلا نباشه
یه لیست هست تو گیم ساپات لیست بازی های استراتژیک هست نمی دونم کدوماشون قشنگه 2-3 تا معرفی کنید بخرم ممنون
اینم لینک
http://www.gamespot.com/games.html?...s&dlx_type=all&sortdir=asc&official=all%20%BB

سلام.
Company of Heroes بهترین انتخابه.
همچنین:
سری توتال وار
Command & Conquer 3:Tiberium Wars
Supreme Commander
Age of Empires 2,3
.....................

در مورد بازی BattleForge کسی اطلاعی داره ؟ من هیچ جا نتونستم پیداش کنم واسه خرید .
اصلا کسی بازیش کرده؟ چطوریاست ؟
در مورد بازی Dawn of Discovery چی کسی بازی کرده ؟ چطور جریان بازی ؟ شبیه کدوم بازی هست ؟

من ژانر محبوبم استراتژی است و خیلی بازی های استراتژی هم بازی کردم، ولی از هیچ کدوم به اندازه بازی های Relic خصوصا Dawn of War و Company of Heroes لذت نبردم. ولی متاسفانه به قول بچه ها Relic بازی Dawn of War 2 رو خراب کرد و دیگه توش Base نمی سازید. بنابراین باید آخرین نسخه Dawn of War قبلی یعنی Dawn of War:Soulstorm رو بازی کنید.
از سری Company of Heroes بازی CoH: Opposing Fronts توصیه میشه. بسیار گرافیک تمیزی داره و رو دستش به این راحتی استراتژی پیدا نمی کنید. کامپیوتر من گرافیک GTX260 و 4 گیگ رم داره، و معمولا در حد 60 فریم به راحتی دارم، ولی وقتی زیاد صفحه شلوغ میشه Framerate در حد 25-20 پایین میاد.
البته بازی های معرفی شده بچه ها هم بعضی هاشون واقعا عالی هستند مثل سری Command and Conquer و Supreme Commander که عالی هستند.
موفق باشی. :)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or