دادا کامل توضیح بده الان این مشکل برام پیش اومدهخب راه حل رو پیدا کردم .جواب داد ... باید یه وی پی ان شیر کنید با کابل به ایکس باکس وصل کنید ...اگه کسی این مشکل براش پیش اومد اینکارو بکنه
دادا کامل توضیح بده الان این مشکل برام پیش اومدهخب راه حل رو پیدا کردم .جواب داد ... باید یه وی پی ان شیر کنید با کابل به ایکس باکس وصل کنید ...اگه کسی این مشکل براش پیش اومد اینکارو بکنه
خدا خیرت بده این ادرسها رو زدم و ردیف شد64.6.64.6
64.6.65.6
این ۲ تا DNS رو وارد کنین وصل میشه
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
64.6.64.6
64.6.65.6
من میزنم نمیشه بازم ارور میده میشه راهنمایی کنید تو کجا باید دقیقا دی ان اس وارد کنم64.6.64.6
64.6.65.6
سلام برادرمن میزنم نمیشه بازم ارور میده میشه راهنمایی کنید تو کجا باید دقیقا دی ان اس وارد کنم
سلام منم چند روزه ایکس باکس وان ایکس گرفتم و همین مشکلو دارم .نمیتونم بازی کنم چون اکانت ندارم.دیگه از بس اعصبانی شدما میخوام سر به کوه بیابون بزارم.تو رو خدا یکی کمک کنه بگه چیکار کنمسلام . والا دیگه بریدم .. این ارور وقتی میاد که میخام اکانتمو دوباره sign in کنم .. چون اکانتی رو ایکس باکس ندارم نمیتونم بازی کنم ... کسی میدونه چیکار باید بکنم ؟
منم ایکس باکس وان ایکس دارم و گفتم تو عیدیه میشینم ی حالی میکنم ولی چون نمیتونم اکانت درست کنم و ارور میده میخواد وارد بازی شه .یکی خدایی ما رو کمک کنه و از وضع نجاتمون بده.
کجا باید وارد کنیم تو بخش وا فای64.6.64.6
64.6.65.6
من اینارو وارد کردم ولی درست نمیشه64.6.64.6
64.6.65.6
اینترنت همراه اول یا های وب استفاده کنمنم ایکس باکس وان ایکس دارم و گفتم تو عیدیه میشینم ی حالی میکنم ولی چون نمیتونم اکانت درست کنم و ارور میده میخواد وارد بازی شه .یکی خدایی ما رو کمک کنه و از وضع نجاتمون بده.