سلام به همه دوستان گلم
موضوع از این قراره که من 2-3 سالی هست که PSP دارم و تا وقتی ازش استفاده میکردم مشکلی نداشت و مثل BMW کار میکرد
اما وقتی رفتم خدمت و برگشتم
انگار غم دوری من بهش حسابی فشار اورده و مثل دختر 14 ساله داره برام ناز میکنه
مشکلش اینه که وقتی مموری رو میزارم داخلش نمیشناسه و چراغ کنار دستگاه چشمک میزنه و مموری رو نمیشناسه
امروز بردمش همونجا که دستگاه رو خریدم ( خونه باباش )
تعمیرکار بهم گفت که مشکلش نرم افزاری هستش و مشکل سخت افزاری نیست
یک سری توضیحات پرت بهم داد
و گفت یک نرم افزار احتیاج داره و با اون دستگاه مموری رو میشناسه و کپی خور هم میشه
حالا میخواستم بدونم PSP خورهای حرفه ای فروم کسی میدونه این نرم افزار چیه و میتونه بهم کمک کنه تا دستگاهم رو درست کنم
و دوباره مثل قبل باهاش بازی کنم
راستی دستگاه من PSP 2000کپی موقت هستش که اخرین بار با GEN-D3 هکش میکردم
هم اکنون نیازمند یاری شما هستم
ممنون
موضوع از این قراره که من 2-3 سالی هست که PSP دارم و تا وقتی ازش استفاده میکردم مشکلی نداشت و مثل BMW کار میکرد
اما وقتی رفتم خدمت و برگشتم
انگار غم دوری من بهش حسابی فشار اورده و مثل دختر 14 ساله داره برام ناز میکنه
مشکلش اینه که وقتی مموری رو میزارم داخلش نمیشناسه و چراغ کنار دستگاه چشمک میزنه و مموری رو نمیشناسه
امروز بردمش همونجا که دستگاه رو خریدم ( خونه باباش )
تعمیرکار بهم گفت که مشکلش نرم افزاری هستش و مشکل سخت افزاری نیست
یک سری توضیحات پرت بهم داد
و گفت یک نرم افزار احتیاج داره و با اون دستگاه مموری رو میشناسه و کپی خور هم میشه
حالا میخواستم بدونم PSP خورهای حرفه ای فروم کسی میدونه این نرم افزار چیه و میتونه بهم کمک کنه تا دستگاهم رو درست کنم
و دوباره مثل قبل باهاش بازی کنم
راستی دستگاه من PSP 2000کپی موقت هستش که اخرین بار با GEN-D3 هکش میکردم
هم اکنون نیازمند یاری شما هستم
ممنون
آخرین ویرایش:

ولی به مقداری که خیس نشه فقط یه لایه نم روی اون قسمت فلزی رو بگیره بعد بزار داخل دستگاه اگه بالا آورد که آورد نیاورد تا نیمه رم رو در بیار و دوباره داخل بزار دقت کن وقتی رم میخواد خونده بشه تند تند چراغ نارنجی روشن میشه ولی اگه بالا نیاد یواشتر اون چراغ روشن میشه (این راه خیلی توصیه میشه چون رو PSP خودمم همین بلارو میاوردم)