لحظه شماری برای کدام بازی؟

لحظه شماری برای کدام بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    198
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
تو اين نظر سنجي چرا بازي Half Life 2:Episode Two نيست:confused:
مثلا خيلي كم بازي بود كه تو نظر سنجي قرار داده نشده اولين گيمي كه بايد تو نظرسنجي بودHalf Life 2:Episode Two باشه. بهترين بازي fps خيلي جاي تعجب داره تو اين ليست نباشه :laughing:

من کلاس اصلیم RPG هست.چرا lost odysse(می دونم غلط نوشتم) را نذاشتی عزیز؟:)

اين بازي هايي كه در نظر سنجي گذاشته شده از بيخ غلط هست ...........
اين تاپيك مربوط به xbox360 هست و بايد بازي هايي در نظر سنجي بود كه فقط مطلق براي اين كنسول باشه انحصاري . يا اينكه بيشتر ترجيح ميدادم كه بازي هايي در نظر سنجي قرار بدم كه براي دو پلتفرم xbox360 و pc مشترك بود .
Resident Evil 5
Assasins Creed
DMC 4
درسته بازي هاي بزرگي هستند ولي اگه من بودم اين بازيها را تو نظر سنجي قرار نميدادم چراكه اين بازي ها براي كنسول ps3 هم مياد ولي بقيه اينطور نستند .

و مورد ديگه من هرچه قدر هم ميخوام فكر كنم ميبينم كه Resident Evil 5 و DMC 4 در اصل بازي هاي ps3 هستند چون با كنسول ps3 بزرگ شدن .

بالاخره بازي هايي بايد تو اين نظر سنجي بود كه اختصاصي براي xbox360 بود يا مشترك براي pc .

من لایه تمام اون بازی ها که بودش از همه بیشتر منتظر یه بازی هستم اونم Assassins Creed که چون که واقعا با تمام بازی ها فرق اساسی داره و مثل بقیه کلیشه ای نیستش ( البته محیط بازی و روندش) و میتونه تجربه جدیدی تو قسمت بازی ها باشه ولی توجه کنین تمام اون بازی های که تو اون لیست بودن و یا دوستان نام بردن شبیه سازی شده بازی هایه دیگه هستن ولی Assassins Creed دارای فضا و محیط و گیم پلی جدیدی که امروزه دنیایه بازی به این گونه نو آوری ها احتایج داره نه این که یه بازی رو بسازن بعد نسخه 2 3 حتی تا 7 8 هم رسیده :confused:/:)
من که لحضه شماری میکنم تا این بازی رو بکنم و تجربه بودن تو قرون وسطی رو هم داشته باشم ( البته به عنوانه یه قاطل حرفه ای):love:
ببخشید سرتونو به درد آوردم فعلا

آخرین ویرایش:
اين بازي هايي كه در نظر سنجي گذاشته شده از بيخ غلط هست ...........
اين تاپيك مربوط به xbox360 هست و بايد بازي هايي در نظر سنجي بود كه فقط مطلق براي اين كنسول باشه انحصاري . يا اينكه بيشتر ترجيح ميدادم كه بازي هايي در نظر سنجي قرار بدم كه براي دو پلتفرم xbox360 و pc مشترك بود .

Resident Evil 5
........................................................
pc .
حرف شما زیاد هم قابل قبول نیستش چون که ما در مورد بازی حرف میزنیم نه اختلاف کنسول ها خوب ما بازی روو میکنیم و با کنسولی که اون بازی روو میکنیم کاری نداریم الان که این 2 کونسول فرق آنچنانی ندارن ( البته ایکس باکس بهتره از پ3 ) خوب تمام این بازی ها که گفتی برای ایکس باکس ریلیز میشن پس بازی های ایکس باکس هم حصاب میشن پس هر بازی که رو سونی باشه بازی ایکس باکس نیستش :confused:/:)

کاملا حرف شما از رو بی منتقی بودش چون هر بازی که رو ایکس باکس بیاد بازی خودشه و از بازی ها خودش به حصاب میاد /:)

حرف شما زیاد هم قابل قبول نیستش چون که ما در مورد بازی حرف میزنیم نه اختلاف کنسول ها خوب ما بازی روو میکنیم و با کنسولی که اون بازی روو میکنیم کاری نداریم الان که این 2 کونسول فرق آنچنانی ندارن ( البته ایکس باکس بهتره از پ3 ) خوب تمام این بازی ها که گفتی برای ایکس باکس ریلیز میشن پس بازی های ایکس باکس هم حصاب میشن پس هر بازی که رو سونی باشه بازی ایکس باکس نیستش :confused:/:)

کاملا حرف شما از رو بی منتقی بودش چون هر بازی که رو ایکس باکس بیاد بازی خودشه و از بازی ها خودش به حصاب میاد /:)

شما در بالا ميبينيد كه بازي هاي xbox360 . اين ليست بهتر بود كه بازي هاي انحصاري xbox360 در اون نامبرده بشه نه مشترك . اگه الان شما يه نظر سنجبي هم براي ps3 بسازين همون سه تا عنوان كه بالا گفتم تو ليست ps3 هم نوشته خواهد شد .

حالا نميدونم كه چطوري فكر ميكني .

Assasins Creed براي هر سه پلتفرم pc , ps3 , xbox360 ساخته ميشه حالا ميتوني بگي كه از بازي هاي xbox360 .

مثلا خيلي ها به بازي Assasins Creed راي دادن و به نظرشون بهترين بازي ميشه . حالا اگه يه نظر سنجي در مورد همين تاپيك براي pc و ps3 باز كني Assasins Creed همين راي را مياره . اين كمي مسخره نميشه كه لحظه شماري در هر سه پلتفرم براي Assasins Creed .

اين نظر سنجي ليستش كاملا اشباست .
چون از يه جهت هم براي من جالبه بازي اي كه اصلا تا حالا عرضه نشده و هيچ تجربه اي ازش نيست (Assasins Creed) در ليست جاي گرفته ولي بازي بسيار بزگي چون half life 2 episode2 كه همه يه دنيا ازش خاطره دارن در اين لست نيست :laughing:

حالا منظرم اين نيست كه بازي Assasins Creed بازي كوچيكي ولي همون چيزا را كه بالا گفتم يه حسابي برو .

در راستای همین صحبتها، سایت myarcadeplanet لیست بازیهای منتظره خیلی مهم رو 2 قسمت کرده:

1- بازیهایی که اختصاصی 360 هستن:

Halo 3
Mass Effect
Project Gotham Racing 4
Blue Dragon
Lost Odyssey

2- بازیهای مشترک با دستگاههای دیگه:

Bioshock
Grand Theft Auto IV
Brothers in Arms: Hells Highway
Virtua Fighter 5
Call of Duty 4
Madden 2008
Devil May Cry 4
Army of Two
Half Life 2: Orange Box
Rock Band
Clive Barker’s Jericho
Medal of Honor: Airborne

خدائیش عجب لیستی!! :hug:

ولی جالبه که Assassin's Creed تو این لست نیست!!!
این هم لینک:

http://www.myarcadeplanet.com/articlenav-240-page-1.html

آخرین ویرایش:
من دیشب تریلر RE5 رو از تو لایو download کردم و بینظیر بود :worthy:

تاپیک جالبی هستش من امیدوارم خوب پیش بره ولی لیستی که در بالا برای انتخاب گذاشتین یکم دیگه در مورد بعضی بازیها کم لطفی کردین و من چندتا بازی که جزو بازیهای بزرگ هستن رو نمی بینم اگه بشه تصحیحش کرد خوب میشه .
من منتظر این دو ابر بازی هستم :
Resident Evil 5
Splinter Cell Conviction

اولین تست BIOSHOCK در مجله OXM - official Xbox Magazine در امد و 10/10 گرفت!!:groupwave:

گفتم این بازی بهترین خواهد شد!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or