لایسنس تیم های برزیل به " PES 2013 " اضافه شد !

HosseinBrusli

کاربر سایت
PES-2013-600x300.jpg

کونامی امروز به طور رسمی اعلام کرد که برای اولین بار و به دلیل کامل تر شدن " PES 2013 " مجوز حضور 20 تیم از لیگ برزیل را برای حضور در " PES 2013 " گرفته است ! در این لایسنس برخی از معتبر ترین باشگاه های جهاین همچون Flamengo, Corinthians, Sao Paolo FC, Palmerias و سانتوس برزیل حضور خواند داشت . ( چه بدرد ما ایرانی جماعت میخوره ! ) . همچنین کونامی گفت ما در حال کامل تر کردن بازی Pro Evolution Soccer 2013 در زمان انتشار ان هستیم .

همچنین کونام گفت : " منطقه امریکای لاتین برای ما بسیار مهمه ، و خیلی مهمه که ما از اون مناطق تیم هایی داشته باشیم " . در بخشی دیگر از این سخنان Erik Bladinieres مدیر کونامی امریکای لاتین گفت : " گرفتن مجوز لیگ برزیل به همراه مسابقات معتبر و پر هوادار کاپ Libertadores باعث میشه که PES 2013 معتبر ترین تجربه فوتبالی خودش رو شاهد باشه " .

همچنین لیست کامل تیمهای لایسنس شده به شرح زیر است :
Flamengo, Corinthians, São Paulo, Santos, Portuguesa, Internacional, Palmeiras, Fluminense, Ponte Preta, Coritiba, Grêmio, Vasco, Atlético Mieiro, Bahia, Atlético Goianiense, Sport, Figueirense, Náutico, Botafogo, and Cruzeiro
.

منبع

خوش به حال برزيليا.
فک کنم برزيليا همشون عاشق pes باشن. چون خودشونم همينجورى فوتبال بازى ميکنن. لووووووووول
اتفاقا فیفا باز تیرن همشون من اکثر کسایی که توی multi فیفا 12 باهاشون بازی میکنم برزیلی هستن :d

اونموقع که فیفا در حد بازی " میکرو " بود طرفداری نداشت ! کسی از PES بازا هم چیزی در مورد فیفا نمی گفتن !
حالا جند سالیه این فیفا به قولی " شاخ " شده تو تمام پست ها و تاپیک های مربوط به PES به جای اینکه بحث در مورد PES بشه طرفدارای FIFA میان قدرتشونو به رخ پرولیشن می کشن

به هر حال امیدوارم PES تو سال 2014 و در نسل بعد خودشو احیا کنه

اتفاقا فیفا باز تیرن همشون من اکثر کسایی که توی multi فیفا 12 باهاشون بازی میکنم برزیلی هستن :d

کلا برزیلیا زندگیشون فوتباله. صبح فوتبال واقعی بعد یه وعده ی غذایی فوتبالی بعد هم که شب شد برای استراحت گیم فوتبالی :d ولی فک کنم بیشترشون PES بازی کنن :-?

اونموقع که فیفا در حد بازی " میکرو " بود طرفداری نداشت ! کسی از PES بازا هم چیزی در مورد فیفا نمی گفتن !
حالا جند سالیه این فیفا به قولی " شاخ " شده تو تمام پست ها و تاپیک های مربوط به PES به جای اینکه بحث در مورد PES بشه طرفدارای FIFA میان قدرتشونو به رخ پرولیشن می کشن

به هر حال امیدوارم PES تو سال 2014 و در نسل بعد خودشو احیا کنه

خوشم میاد مثل خودمی :d کاملا قبول دارم :>

کلا برزیلیا زندگیشون فوتباله. صبح فوتبال واقعی بعد یه وعده ی غذایی فوتبالی بعد هم که شب شد برای استراحت گیم فوتبالی :d ولی فک کنم بیشترشون PES بازی کنن :-?
به قول خودشون میگن WE Breath Sovver
ما فوتبال رو نفس میکشیم ( ساور بجای soccer)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or