لانچ Xbox بعدی تا قبل از سال 2014

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
xbox_720_new_xbox.jpg

خیلی‌ وقت است که شایعات بی‌شمار و بعضاً بی‌پایه و اساسی در مورد نسل بعدی کنسول‌ها، این‌که چه موقع عرضه می‌شوند، قیمت آن‌ها و غیره شنیده می‌شود. با ‌این‌که ماکروسافت و سونی هنوز هیچ‌گونه صحبتی در این خصوص نکرده اند اما این‌بار با آگهی استخدامی که ماکروسافت منتشر کرده، اوضاع کمی شکل رسمی‌تر به خود گرفته است!

آگهی استخدامی که ماکروسافت در وبسایت خود گذاشته است، نشان می‌دهد که Xbox بعدی، Xbox 720 ،Xbox Next ،Xbox Loop یا هر چیزی که صدایش می‌کنند، قرار است تا قبل از سال 2014 روانه‌ی بازار شود.

در بخش توضیحات این اگهی استخدام، که به دنبال فردی برای مدیر گروه بازاریابی در بخش سرگرمی‌های ماکروسافت می‌باشد، نوشته شده است: "در طول هجده ماه پیش رو، ماکروسافت در نظر دارد که نسخه‎های جدیدی از تمام محصولات مهم و بزرگمان از جمله ویندوز (کلاینت، سرور، فُن، آژور)، آفیس و Xbox و همچنین در کنار آن‌ها، محصولات جدیدمان مانند ماکروسافت سرفیس را به بازار عرضه کند."

این گفته مشخص می‌کند که ماکروسافت در نظر دارد که Xbox بعدی را تا قبل از سال 2014 روانه‌ی بازار کند. منابع نزدیک به وبسایت خبری CVG قبلا گزارش داده بودند که عرضه‌ی کنسول به احتمال زیاد در نیمه دوم سال 2013 (احتمالا پاییز) صورت می‌گیرد. منابع CVG همچنین اضافه کردند که Dev Kit های کنسول از اوایل سال 2012 به چندین استودیوی Third-Partyدر UK فرستاده شده است.

Source

آخرین ویرایش:
از بازیهایی که قراره برای یکی دو سال اینده بیان معلومه و اگه دقت کرده باشین همشون گفتن برای نسل بعد میان.پس نتیجه میگیرم که کنسول یا سال دیگه یا بعدش میاد

E3 امسال همه چی رو مشخص میکنه ولی در کل با توجه به پیشرفت بقیه سخت افزارها و مخصوصا تبلت ها تا 1.5 سال دیگه واقعا نیاز وجود یه کنسول جدید و قدرتمند تر احساس میشه :d
امیدوارم که زودتر تایید شه

E3 امسال همه چی رو مشخص میکنه ولی در کل با توجه به پیشرفت بقیه سخت افزارها و مخصوصا تبلت ها تا 1.5 سال دیگه واقعا نیاز وجود یه کنسول جدید و قدرتمند تر احساس میشه :d
امیدوارم که زودتر تایید شه
اخه برای تبلت ها و موبایل ها بازی هایی درست و حسابی که نمیان اون ها بازار خودشون رو دارن

2013 که عمرا بیاد 2014 هم قرار بشه بیاد یا تو کریسمس میدن که احتمالش کمِ یا تابستون تازه باید بعد از ریلیزم 1 سال صبر کنه آدم تا مشکلاتی که با خودش داره نمایان بشه و رفعش کنن از قبیل حرارت ، تعویض مادربرد و هک و یه ذره اُفت قیمت به نظر من میشه برای نسل بعد از 2015 برنامه ریخت (اگر زنده باشیم:d)

محاله قبل از 2014 بیاد چون اصلان نه رونمایی کردن نه اشاره کوچیک به سخت افراز کنسول های نسل جدید

استاد همون 360 هم تو يك سال معرفي و ريليز شد خب E2013 يا CES2013 رونمايي ميكنه قبله تعطيلات ژانويه 2014 هم ريليز ميكنه كاري كه با 360 كرد
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من نميدونم چرا دوستان باز دارن به خودشونو ما دروغ ميگن منظورم وحيد نيست ولي بعضيا فك ميكنن كه اگه به دروغ به خودشون بقبولونن 2015 مياد حتما 2015 مياد ديگه:-o
ديگه خبر از اين واضح تر نميشه كه

استاد همون 360 هم تو يك سال معرفي و ريليز شد خب E2013 يا CES2013 رونمايي ميكنه قبله تعطيلات ژانويه 2014 هم ريليز ميكنه كاري كه با 360 كرد
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من نميدونم چرا دوستان باز دارن به خودشونو ما دروغ ميگن منظورم وحيد نيست ولي بعضيا فك ميكنن كه اگه به دروغ به خودشون بقبولونن 2015 مياد حتما 2015 مياد ديگه:-o
ديگه خبر از اين واضح تر نميشه كه
حداقل از زمان به نمایش گذاشتن کنسولهای جدید 9 ماه تا 12 ماه باید انتظار کشید اگر تو e3 2013 به نمایش در بیاد باید تو ساله 2014 منتظر کنسولهای نسل جدید باشیم !

دیگه خسته شدم انقدر شایعه شنیدم یا بیان تکذیب کنن یا بیان تایید کنن:|
دیگه شورش رو در اوردن همین که میام کامپیوترم رو روشن می کن میام بازی سنتر خبر ها رو نگاه می کنم می بینم نصفش درباره ی نسل بعد هست و شایعه هست)x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or