لانچ halo برای xbox one به معنای نبود halo 4 بود !

FORSAK3N

کاربر سایت
درود

HALO میتوانست به عنوان یکی از بازیهای launch برای xbox one باشد اما فقط در صورتی که مایکروسافت طرفداران xbox 360 را نا امید میکرد و ساخت HALO 4 را کنسل مینمود.

69409509366970359375.jpg
Phil Spencer در گفتگویی با kotaku اشاره کرد :
چند سال پیش ما مشاجره ای داشتیم :"آیا باید Halo را به عنوان یک بازی launch برای xbox one بسازیم و Halo 4 را پارسال نمی ساختیم ؟"
اما من بر ساخت Halo 4 در سال قبل اصرار داشتم ، و واقعا هیچ راهی نبود که ما بتوانیم با 343 کنار بیایم که یک Halo کامل را در یک سال منتشر کنیم. پس این نقشه ای بود که کشیدیم. به شخصه احساس خوبی در موردش دارم.
Spencer از ساخت دیر به دیر عنواین HALO دفاع کرد و به غیر قابل قبول بودن عنوان سالیانه cod اشاره نمود.
بر خلاف بعضی از فرنچایز ها که از طرف 1.000 نفر مدیریت میشود ، HALO متعلق به 343 است و این تیم به طور حتم کنترل محکمی دارد. آن ها تیم ما هستند.
مشاجره ای در مورد داشتن یک نسخه HALO در launch _ یک HALO واقعی ، همانند HALO 4 یا به بزرگی عدد 5 _ چیزی است که ما دو یا سه سال پیش مجبور بودیم شروع کنیم. ما مشاجره کردیم، و اندیشیدیم که HALO 4 منتشر شود و زمانی که اولین نسخه کامل از این سری که ساخت آن به طور داخلی بر عهده 343 بود فرود آمد ، برای خریداران 360 و همچنین برای استدیوی 343 که ناخدای چنین کشتی باشد تجربه ای عالی بود.

HALO صد البته برای xbox one منتشر میشود !، مایکروسافت یک teaser در e3 2013 منشر نمود.
با تشکر از GameSpot
منبع

آخرین ویرایش:
دوست عزیز اگه متای FORZA 5 پایین اومده به این دلیله که TURN 10 این نسخه رو تو کمتر از 2 سال ساخته و وقت کافی واسه ساخت بازی نداشته
والا تا اونجایی که ما به یاد داریم ترن 10 جزو استدیو های فرست پارتیی بوده که از اولین مراحل طراحی ایکس باکس وان با مایکروسافت همراه بوده و یجورایی نظراتش هم مورد استفاده قرار میگرفته ! در این صورت فک نمیکنم کمبود وقتی تو کارشون بوده باشه !
============================================
به نظر من این حرکت جزو معدود تصمیمات درست مایکرو بوده ! هر استدیویی، حتی 343 که به قول خودشون گلچینی از بهترین هاست هم نیاز به یک آزمون و خطا داره ! هیلو هم این آزمون و خطا بوده. الان مطمئنا بازی بعدیی که میخوان بسازن بسیار بسیار بهتر خواهد شد.

فرستادن هیلو انچارتد و بقیه بازی های بزرگ سونی و ماکروسافت برای لانچشون با وجود کال ،بتلفیلد و اسسین کرید جدید اشتباه بزرگی بود که هر 2 تا شرکت مرتکبش نشدن

والا تا اونجایی که ما به یاد داریم ترن 10 جزو استدیو های فرست پارتیی بوده که از اولین مراحل طراحی ایکس باکس وان با مایکروسافت همراه بوده و یجورایی نظراتش هم مورد استفاده قرار میگرفته ! در این صورت فک نمیکنم کمبود وقتی تو کارشون بوده باشه !
============================================
به نظر من این حرکت جزو معدود تصمیمات درست مایکرو بوده ! هر استدیویی، حتی 343 که به قول خودشون گلچینی از بهترین هاست هم نیاز به یک آزمون و خطا داره ! هیلو هم این آزمون و خطا بوده. الان مطمئنا بازی بعدیی که میخوان بسازن بسیار بسیار بهتر خواهد شد.
دوست عزیز حتی استدیوهای first party هم اختیار کامل کامل در انتشار یک بازی رو ندارند ! مطمئن باشید نه فقط استدیوی turn 10 بلکه هیچ استدیویی کاری نمیکنه که به ضررش باشه و شما هم شک نکنید که ساخت پر جزئیات ترین racing simulator حداقل روی نسل پیش رو بیشتر از 2 سال وقت میبره ! حالا که نسل هشتم هیچ بازی تو این سبک نداره البته که این بازی یکی از برگ های برنده واسه فروش xbox one میشه ، پس صد البته مایکروسافت تو لانچ شدن این بازی اصرار کرده ! با این وجود من به شخصه هیچ نا امیدی در forza 5 نمیبینم چند تا نقد هم دیدم یک سری مشکلات جزئی مثل خرید ماشین ها ، آب و هوا ، کم بود ماشین ها (از نظر من دیدن جزئیات 200 تا ماشین رو نسل هشتم به هیچ عنوان خالی از لطف نیست ) و پیست ها و این جور مسائل بوده.
کلا بهتره این تاپیک رو به forza ربط ندیم !:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or