كپكام نام تجاري Umbrella Corps را ثبت كرد.

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
با سلام
dw2IA.jpg

كپكام ساعاتي قبل نام تجاري Umbrella Corps را در اروپا ثبت كرد. همانطور كه احتمالا ميدانيد Umbrella يكي از شركت ها و نشانه هاي معروف سري Resident Evil است كه تا الان بارها به صورت هاي مختلف در نسخه هاي RE حضور داشته و نقش اساسي در وقايع سري Resident Evil داشته است.

با توجه به ثبت اين نام تجاري توسط كپكام، هيچ بعيد نيست به زودي شاهد معرفي Spin-Off ـي جديد در سري Resident Evil باشيم.

منبع

احد Revelations 2 رو بازی کردی؟ اگه نه، حتما بازیش کن :دی بشخصه من رو که خیلی نسبت به آینده سری RE امیدوار کرد.

خیلی خوبه که بازم میتونیم پستات رو بخونیم :crying1: We miss you
منم بعد 5 و عرضه شدن 6 و ORC کلا از اویل ناامید شده بودم بطوریکه پایان اویل رو 5 میدنستم اما با انتشار REVELTION 2 نظرم برگشت...
جواب سوالاتمو نداد و کلی ابهام و اشکال داشت داستان اما بنظرم یه چشمه امیدی برای برگشت به ریشه ها بود...انصافا فکر میکردم الکس رو فراموش کردن ولی بهش پرداختن و با اوردن اون تو وجود ناتالیا استراتژی بی نظیری رو عرضه کردن

میگم از اونجای که آمبرلا از بین رفته ممکنه داستان مال اون موقه که امبرلا بوده نکنه کاپکم بیشور بازی در بیاره بیاد رمیک اویل 2 معرفی کنه اونم با دوربین کلاسیک اون موقه چه خاکی به سرمون کنیم;;)
اگه کنترل بازی روی اوجینال باشه بعض اویل 6 و مدرن هست:d

ظاهرا کپکام از این آمبرلا نمیخواد بکشه بیرون :biggrin1: چندبار تا حالا آمبرلا از بین رفته و بعدش یه جورایی احیاء شده. کپکام RE4 رو روی همه پلتفرمهای جهان(!) منتشر کرده و اینکه بعد چند ماه خبر انتشارش بر روی کنسول های نسل فعلی شنیده بشه جای تعجب نیست! مشکلی که کپکام با سری رزیدنت ایول داره این هست که نمیتونه یک جایگزین خوب برای ارکان داستان طراحی کنه! مثلا یکیش همین آمبرلا ... فکر کنم تو یکی دو شماره از کل مجموعه اسم آمبرلا نباشه! همیشه یه جورایی داستان به آمبرلا ختم میشه! مثال بعدی معرقی شخصیت جدید هست؛ کپکام هیچ وقت نتونسته برای شخصیت های سری جایگزین تعیین کنه. مناسفانه هر باری هم یک پروتاگونیست خوب معرفی کرده داستانش رو همونجا به صورت ناقص رها کرده!(استیو و بیلی) الان جیل و کرس هم سن پدربزرگ من هستن و همچنان به هم علاقمند هستند. من نمیدونم این چطور علاقه ای هست که در طول 20 سال بلفغل نمیشه! متاسفانه این سری بدجوری توی رکود گیر افتاده. وضعیت این سری رو میشه با باتلاق مقایسه کرد؛ هرباری کپکام دست و پا میزنه بیشتر در داخل فرو میره.
اگه یه نویسنده و یه کارگردان خوب باشه ورق برمیگرده:d
حرفتونو قبول دارم هنوز که هنوزه نتونستن یه کمپانی جایگزین امبرلا کنن ر صورتی که سازمانی که ایدا توش کار میکرد سوژه خوبی بود
جالبه داخل 6 دیگه اصن هیچی به ذهنشون نرسید جیل رو محو کردن..حتی ازش فایلی هم ندیدیم که ایا زندست یا مرده:d یه سری شایعه بود که کریس با جیل بعد 2009 ازدواج کردن و جیل دیگه تو ماموریتها شرکت نمیکنه و به عنوان مشاور ر امور BSAA در نیوورک کار میکنه اما ظاهرا دیگه خبری نشد اما احتمالا همینه
ولی با این حال و عرضه REV2 خیلی امیدوار شدم:d

كپكام نام تجاري Umbrella Corps را ثبت كرد.

کاری خوبی کرد :))

چون اسم آمبرلا اومده احتمال داره یا رزیدنت ایول 2 ریمیک باشه یا اینکه رزیدنت ایول 7 باشه یک شعبه ی از آمبرلا تو یک جای دورافتاده باز کشف شده :)) خدا کنه فقط بازی موبایل نباشه :))

میگم از اونجای که آمبرلا از بین رفته ممکنه داستان مال اون موقه که امبرلا بوده نکنه کاپکم بیشور بازی در بیاره بیاد رمیک اویل 2 معرفی کنه اونم با دوربین کلاسیک اون موقه چه خاکی به سرمون کنیم
yahoo_5.gif

همه از خداشونه این معرفی شه تو میگی چه خاکی تو سرمون کنیم؟ :|

آخرین ویرایش:
بابا منم منظورم این بود از خوشحالی چه خاکی توسرمون کنیم کلا در مقابل رمیک 2 بازی جدید پشیزی برام ارزش نداره رمیک2 یه جورای در حد رمیک فینال 7 هست=((

آخرین ویرایش:
باور کنید کپکام یه چندتا فیلم انیمیشن از رزیدنت اویل بده بیرون خیلی بیشتر استقبال میشه تا خود بازی.سری رزیدنت که کلا به فنا رفته"اما حداقل میتونن یه داستان نویس خوب استخدام کنن جهت فیلمای انیمیشنش.قبلیاش که خیلی خوب بودن:d

Resident Evil تنها راه نجاتش ریبوت شدن هست،هزار نسخه دیگه هم چه شماره دار و چه Spin Off بسازه نمیتونه به خوبی ریبوت شدن پیشرفت نصیب این سری بازی کنه

الان چرا نسخه Resident Evil HD Remaster رکورد فروش PS Store رو زده تو تاریخ این شبکه؟ چون مردم نسخه های قدیمی رو بیشتر از جدیدها میپسندن و اگر قراره کپکام به همچنین روندی که تا به این لحظه دیدیم ادامه بده دیگه همین یه مقدار امیدها هم از بین میره نسبت به سری.

کپکام باید از ریبوت شدن بازیها درس بگیره همونطور که سری Mortal Kombat موفق شد،همونطوری که Tomb Rider موفق شد کپکام هم باید تن به این کار بده و یک ریبوتی با برنامه و کارگردانی عالی روانه این سری و بازار بکنه

جدا از اینها Remake شدن نسخه دوم و سوم میتونه برای من در آینده بزرگ ترین سورپرایز از سوی کپکام باشه که امیدوارم این اتفاق بیوفته.

Resident Evil تنها راه نجاتش ریبوت شدن هست،هزار نسخه دیگه هم چه شماره دار و چه Spin Off بسازه نمیتونه به خوبی ریبوت شدن پیشرفت نصیب این سری بازی کنه

الان چرا نسخه Resident Evil HD Remaster رکورد فروش PS Store رو زده تو تاریخ این شبکه؟ چون مردم نسخه های قدیمی رو بیشتر از جدیدها میپسندن و اگر قراره کپکام به همچنین روندی که تا به این لحظه دیدیم ادامه بده دیگه همین یه مقدار امیدها هم از بین میره نسبت به سری.

کپکام باید از ریبوت شدن بازیها درس بگیره همونطور که سری Mortal Kombat موفق شد،همونطوری که Tomb Rider موفق شد کپکام هم باید تن به این کار بده و یک ریبوتی با برنامه و کارگردانی عالی روانه این سری و بازار بکنه

جدا از اینها Remake شدن نسخه دوم و سوم میتونه برای من در آینده بزرگ ترین سورپرایز از سوی کپکام باشه که امیدوارم این اتفاق بیوفته.

آخه داداش میدانی مشکل چیه ؟ مشکل آینه که کپکام بلد نیست بازی رو ریبوت کنه Tomb rider و mortal kombat اوضاعشان فرق میکنه
کپکام فکر میکنه ریبوت یعنی تضاد شخصیت جدید با قدیم dmc رو همینطور کرد وضع داغون شد دوباره ادامه ساخت برا همین کلا فکر کنم کپکام از فکر روبوت در اومده
بعدش با انتشارrevelation 2 یه داستان توپ برای الکس هست
ربکا، بیلی، آستین و......
کلی ابهامات هست بهش رسیدگی کنن احتیاجی احتیاجی ریبوت نیست
فقط یه نویسنده خوب میخوادا
نکته میگم هر با بود روبوت ، ریبوت بخونین:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or