كپكام نام تجاري Umbrella Corps را ثبت كرد.

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
با سلام
dw2IA.jpg

كپكام ساعاتي قبل نام تجاري Umbrella Corps را در اروپا ثبت كرد. همانطور كه احتمالا ميدانيد Umbrella يكي از شركت ها و نشانه هاي معروف سري Resident Evil است كه تا الان بارها به صورت هاي مختلف در نسخه هاي RE حضور داشته و نقش اساسي در وقايع سري Resident Evil داشته است.

با توجه به ثبت اين نام تجاري توسط كپكام، هيچ بعيد نيست به زودي شاهد معرفي Spin-Off ـي جديد در سري Resident Evil باشيم.

منبع

ظاهرا کپکام از این آمبرلا نمیخواد بکشه بیرون :دی چندبار تا حالا آمبرلا از بین رفته و بعدش یه جورایی احیاء شده. کپکام RE4 رو روی همه پلتفرمهای جهان(!) منتشر کرده و اینکه بعد چند ماه خبر انتشارش بر روی کنسول های نسل فعلی شنیده بشه جای تعجب نیست! مشکلی که کپکام با سری رزیدنت ایول داره این هست که نمیتونه یک جایگزین خوب برای ارکان داستان طراحی کنه! مثلا یکیش همین آمبرلا ... فکر کنم تو یکی دو شماره از کل مجموعه اسم آمبرلا نباشه! همیشه یه جورایی داستان به آمبرلا ختم میشه! مثال بعدی معرقی شخصیت جدید هست؛ کپکام هیچ وقت نتونسته برای شخصیت های سری جایگزین تعیین کنه. مناسفانه هر باری هم یک پروتاگونیست خوب معرفی کرده داستانش رو همونجا به صورت ناقص رها کرده!(استیو و بیلی) الان جیل و کرس هم سن پدربزرگ من هستن و همچنان به هم علاقمند هستند. من نمیدونم این چطور علاقه ای هست که در طول 20 سال بلفغل نمیشه! متاسفانه این سری بدجوری توی رکود گیر افتاده. وضعیت این سری رو میشه با باتلاق مقایسه کرد؛ هرباری کپکام دست و پا میزنه بیشتر در داخل فرو میره.

بابا این کپکام چرا نمی کشه بیرون از این رزیدنت ایول؟؟وقتی می بینید همه چی به بن بست رسیده و نمیتونید کاری کنید ولش کنید دیگه.....
چند سالی استراحت بدین تا یا یه ایده جدید به ذهنتون برسه یا یه ادامه منطقی برا re به ذهنتون بیاد

.

ظاهرا کپکام از این آمبرلا نمیخواد بکشه بیرون :دی چندبار تا حالا آمبرلا از بین رفته و بعدش یه جورایی احیاء شده. کپکام RE4 رو روی همه پلتفرمهای جهان(!) منتشر کرده و اینکه بعد چند ماه خبر انتشارش بر روی کنسول های نسل فعلی شنیده بشه جای تعجب نیست! مشکلی که کپکام با سری رزیدنت ایول داره این هست که نمیتونه یک جایگزین خوب برای ارکان داستان طراحی کنه! مثلا یکیش همین آمبرلا ... فکر کنم تو یکی دو شماره از کل مجموعه اسم آمبرلا نباشه! همیشه یه جورایی داستان به آمبرلا ختم میشه! مثال بعدی معرقی شخصیت جدید هست؛ کپکام هیچ وقت نتونسته برای شخصیت های سری جایگزین تعیین کنه. مناسفانه هر باری هم یک پروتاگونیست خوب معرفی کرده داستانش رو همونجا به صورت ناقص رها کرده!(استیو و بیلی) الان جیل و کرس هم سن پدربزرگ من هستن و همچنان به هم علاقمند هستند. من نمیدونم این چطور علاقه ای هست که در طول 20 سال بلفغل نمیشه! متاسفانه این سری بدجوری توی رکود گیر افتاده. وضعیت این سری رو میشه با باتلاق مقایسه کرد؛ هرباری کپکام دست و پا میزنه بیشتر در داخل فرو میره.

احد Revelations 2 رو بازی کردی؟ اگه نه، حتما بازیش کن :دی بشخصه من رو که خیلی نسبت به آینده سری RE امیدوار کرد.

خیلی خوبه که بازم میتونیم پستات رو بخونیم :crying1: We miss you

فعلا ک کپکام بدجوری سرگرم remaster کردن RE های قدیمیشه #:-s

برعکس بقیه به نظر من وجود ی RE با محوریت داستان امبرلا اگ بازی غنی باشه خیلی موفق میشه چون شخصا از زاویه دید زامبی کشی کریس و لیون و بقیه شخصیتا خسته شدم و نیاز به ی انقلاب بزرگ توی سری دارم.من واقعا عاشق خط داستان ADA WONG توی RE 6 شدم.مهمات به طرز شدیدی کم بود .شخصیت پردازی ادا هم واقعا شخصیت خاکستری بود .
ORC هم ک از همون اول معلوم بود قراره افتضاح باشه.تیم 5 نفره توی یک عنوان پیشکسوت Survival horror واقعا چیز مسخره ایه.
ولی فکرش بکنید که بازی بعدی داستان یکی از یارای وسکر باشه که کوکورانه ازش اطاعت میکنه اما وقتی حقیقت رو میبینه کم کم از امبرلا دور میشه :d
دور از این کلیشه های اکشن و ترسناک شدن بازی به نظر من الان resident evil رو یه داستان خوب میتونه نجاتش بده.از نظر گیمپلی revelations 2 خیلی خوب بود

در کل من به این بازی امیدوارم !:)

میگم از اونجای که آمبرلا از بین رفته ممکنه داستان مال اون موقه که امبرلا بوده نکنه کاپکم بیشور بازی در بیاره بیاد رمیک اویل 2 معرفی کنه اونم با دوربین کلاسیک اون موقه چه خاکی به سرمون کنیم;;)

میگم از اونجای که آمبرلا از بین رفته ممکنه داستان مال اون موقه که امبرلا بوده نکنه کاپکم بیشور بازی در بیاره بیاد رمیک اویل 2 معرفی کنه اونم با دوربین کلاسیک اون موقه چه خاکی به سرمون کنیم;;)

اتفاقاً من خيلي دوست دارم ورژن هاي قديمي اش رو براي ps4 ريمستر كنه، چون تا حالا بازي نكردم (براي كامپيوتر گير آوردم 2,3 رو ولي خيلي از نظر گرافيك داغونه -نميشه بازي كرد) ، فقط ورژن 1 ريمستر براي ps4 رو تموم كردم ، حرف نداره از نظر داستان ، عاليه
بهترين داستان رو بين همه ي بازي ها داره بنظرم، اگه بقيه رو هم ريمستر كنن عالي ميشه
خيلي ها خواستار اين مسئله هستن

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

حالا این دومین حتما دلیل بر اسپین آف نیست ها.میتونه پسوند شماره جدید هم باشه (بسیار بعیده البته).

چیزی که من الان میخام از کاپکام یک ریزدنت اویل بزرگ با بودجه بزرگ هستش.به حد کافی اسپین آف داشتیم سالهای قبل.فکر کنم TGSH خبرهایی بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or