نسخه ps2 اون هم تو اینترنت و هم تو بازار راحتتر پیدا میشه و اگه ps2 هم نداری میتونی با امولاتور بازیش کنی و این بازی سبکش اصلا اونی نیست که فکر میکنی و یه اشغال به تمام معناست.
اگر هم مصری که نسخه xbox1 رو داشته باشی و یه سایت پولی هست برای دانلود با سرعت افتضاح گذاشته بصورت فری که البته این اگه هم اجرا بشه روی جیتگ میشه اجراش کرد تا دستگاه معمولی و بنظرم بیخیالش بشی بهتره چون ممکنه وسط دانلود قطع بشه.
هیچ ضمانتی نداهر بتونی رو 360 اجراش کنی.من oddworld رو دانلود کردم با ذوق وشوق گذاشتم بازی کنم وسطاش میپرید بیرون .اجرزا نمیشه رو 360.تازه حروف رو هم نشون نمیده!
اقا من لینک بازی رو پیدا کردم نسخه NTSC هم هست و رو دستگاه جیتگ شده هم خودم تست کردم و فقط از روی فلش دیسک بازی اجرا میشه و عجیب بود که روی هارد توی لودینگ گیر میکرد و در بازی هم مشکلی نداشت به غیر از اینکه دکمه RB که میزدم بازی هنگ میکرد که چیزه مهمی نبود و نباید این دکمه رو بزنی و تاکید هم دارم من روی دستگاه جیتگ شده تست کردم و روی معمولی به این راحتیها نیست و باید امولاتورش نصب باشه و بازی هم روی دیسک دولایه رایت باشه و در کل خیلی ارزش نداره.