كولاك XBOX360 Elite در ژاپن !!

Mil@D-777

کاربر سایت
آيا همه چيز براي مايكروسافت در حال برگشته ؟ شايد ، فقط شايد .
جمعه قبل XBOX360 Elite در كشور ژاپن عرضه شد و تمام نسخه هاي اين كنسول به فروش رفت . در روز آخر هفته كنسول سياه رنگ مايكروسافت همراه با HDMI و هارد 120 گيگ در چندين، Akihabara اصلي خرده فروشان يكجا به فروش رفت . AsoBitCity, Gamers, Messe Sanoh و Sofmap توانستند تمام كنسولهاي Elite خود را در روز عرضه اين كنسول به فروش برسانند .وقتي 360 اينطور در ژاپن فروش رفت واقعا غير طبيعي و شوكه كننده بود . واقعا كنسول Elite يك سورپرايز بود كه فكر نمي كنم خود مايكروسافت هم انتظار همچين فروشي داشته داشته باشد .

منبع : www.n4g.com

كلا اين ژاپني ها عشق كنسول مشكي هستن:laughing:
ولي در كل مايكروسافت تنها دق دقش بازار ژاپن بود كه مثله اين كه اينم داره حل ميشه .
موفق باشي عمو بيلي

البته 5000 تا کنسول که قیمتش هم کمتر از قیمت معمول الیت توی بقیه جاها باشه خیلی هم باعث امیدواری مایکروسافت توی ژاپن نمیشه. مثلآ با معرفی دو پکیج جدید Ps3 هم فروش این کنسول 178% بیشتر شده ولی مطمئنآ همیشه این طوری نمیمونه.اینا یه چیزای گذرا هست که یه مدتی فروش یه کنسول یهو میره بالا و بعد دوباره معمولی میشه.

عمرا بترکونه ، حالا میبینین ps3 چی مکینه.

آخه به 4 تا بازی انحصاری دلتون رو خوش کردین ، ps3 از هر لحاظ برتره ، در این شکی نیست .

ولی بازیهای 360 بهتره ، اینو 100 قبول دارم . ولی واقعا بخواین حساب کنین ps3 کجا و 360 کجا ،

واقعیت رو ببینین.

شیطونه میگه منم برم یک 360بگیرما ، این مدل جدید توی ایران قیمتش چنده؟؟؟

این مدل Elite واقعا خیلی عالیه! هر چی آدم بخواد توش پیدا میشه...

ولی اینجا خیلی خیلی گرون میدن که اصلا با این قیمت ها نمی صرفه...

حالا با اومدن ریجن J الیت ، قیمت هاش کاهش پیدا میکنه ؟؟؟ :confused:

عمرا بترکونه ، حالا میبینین ps3 چی مکینه.

آخه به 4 تا بازی انحصاری دلتون رو خوش کردین ، ps3 از هر لحاظ برتره ، در این شکی نیست .

ولی بازیهای 360 بهتره ، اینو 100 قبول دارم . ولی واقعا بخواین حساب کنین ps3 کجا و 360 کجا ،

واقعیت رو ببینین.

شیطونه میگه منم برم یک 360بگیرما ، این مدل جدید توی ایران قیمتش چنده؟؟؟
خارج از تاپيك صحبت نكن !:mad: بسه ديگه ، شما تو هر تاپيكي ميخواي يه پارازيت بندازي كه آره PS3 از 360 بهتره باشه بابا بهتره ! فقط بيخيال شو ! :sick:

وای وای برای همتون متاسفم حسابی اینکه wii کنسول حساب نمیشه هان از دنیا عقبید وقتی نداری wii کنسول حساب نمیشه اصلا شما همون منافقان wii هستید که میگید ,wii پیشرفت را متوقف میکنه(صنعت گیم و گرافیک)
یعنی واقعا شما درک نکردی دارم شوخی میکنم؟!:) اون شکلک رو گزاشتم که بفهمی ولی متاسفانه...

آخه نه كه بازاره اروپا و آمريكا دستشه:laughing:

بازار امریکا که دستشه!
اروپا هم اماری ازش نیست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or