كوجيما:mgs4 نامزد بهترين بازي در سال 2008

armin_next

کاربر سایت
اقاي كوجيما با قاطعيت تمام اعلام كرده كه اين بازي بدون شك يكي از نامزدهاي بهترين بازي در سال 2008 خواهد شد و همچنين گفته كه mgs4 داراي گرافيك و گيم پلي فوق العاده اي است كه هر گيمري را جذب خود مكند.;)

درباره ي منتشر شدن mgs4 بر روي 360 از ايشون سوال شده و كوجيما چنين پاسخ داده:
همانطور كه mgs 1.2.و3 انحصاري براي سوني منتشر شد نسخه ي 4 هم چنين خواهد بود و خيالطونم از اين بابط راحت كنم كه mgs4 هيچ وقت براي xbox360 و هيچ كنسول ديگه اي منتشر نخواهد شد و اگر هر جا خبري مبني بر اين كه قرار است mgs4 بر روي 360 منتشر شود مطمعن باشيد كه شايعه اي بيش نيست.:arrowd:

منبع:http://www.1up.com/do/gameOverview?cId=3140656

اينم چند تا اسكرين از اين بازي:
1203220148.jpg

1203247752.jpg

1203256562.jpg

1203283594.jpg

براي ديدن عكس هاي بيشتر برين اينجا:
http://www.1up.com/do/slideshow?pager.offset=11&p=&g=&tr=&mt=0&cId=3140656

منم همين گفتم! ديگه حجم = گرافيك ...
ولي كل حجم مربوط به گرافيك نميشه مثلا HS بيشتر حجمش مربوط به صداگذاريش بود :biggrin1:
اتفاقا درباره همين آلن ويك ميخواستم توي تاپيكش اعلام كنم Alan Wake ...
حالا كه داريد بحث ميكنيد!
ميگم نميشه مثلا يك DVD 9 رو چهار لايه كنند و بشه 18 ؟ دقيقا مثل بلوري هاي 50 گيگ و ديسك هاي HD كه 3 لايه اش ميشه 51 گيگ؟
ببخشيد ديگه! بحث داغ ما هم چسبونديم

ببینیم تا حالا در طول تحصیل با چیزی به اسم نامساوی روبه رو شدی =/=
:arrowd:
حجم بیشتر =/= گرافیک بیشتر ... یعنی حجم بیشتر مساوی نیست با گرافیک بیشتر ... افتاد

اما در مورد قسمت دوم پستت ....چرا DVD هایی با ظرفیت 17 گیگابایت هم ساخته شده که 2 رو هست که در هر طرف دارای دو لایه هست و به DVD-18 معروفه ... اما با وجود تکنولوژی جدیدی مثل Blu-Ray استفاده ازش از هیچ نظر و منطقی به صرفه و قابل توجیه نیست ... ...

ببخشید من باید یه و وسط اونا میزاشتم.
سرعت blu-ray درایو PS3 هست 2X یعنی 9MB/s سرعت DVD درایو Xbox هست 12X یعنی حدود . 16.5MB/s فکر میکنی چرا شما مجبوری بازیهایی مثل DMC و lost planet و خیلی بازیهای دیگه که البته به اندازه ی اینا جا نمیگیرن رو install کنی؟ بازی هاییرو هم که مثل uncharted هستن و install لازم ندارن من یه جا خوندم موقت رو هاردcache میکنن ولی لینکی براش ندارم علان شما میتونی فکر کنی که من دارم از خودم میگم.

جوابت در پست قبلی داده شده ...

1) سرعت خوانده شدن DVD ثابت نیست و بسته به اینکه اطلاعات در کجای دیسک ذخیره شده باشند در سرعت 12X بین 8 تا 16 در نوسان هست ... سرعت خواندن داده ها در شیار های داخلی خیلی کمتره و به نصف میرسه ...ضمن اینکه سرعت حداکثر یعنی 16 Mb/s سرعت ایده آل هست که کسایی که فیزیک خوندن میدونند ایده آل یعنی چه
2) DVD های مورد استفاده در Xbox 360 دولایه هستند که سرعت خوانده شدن اطلاعات در دو لایه یکسان نیست ...!!!
3) سرعت خوانده شدن دیسک های Blu-Ray در تمام لحظات ثابته یعنی مثلا در سرعت 2X در حدود 9 Mb/S هست
4) فشرده سازی فایل ها هیچ ربطی به سرعت دیسک خوان نداره .... اگر یک بازی 15 گیگابایتی فشرده بشه و تبدیل به 9 گیگابایت بشه خوندن 15 گیگابایت Data بیشتر طول میکشه یا 9 گیگابایت ؟؟؟ ...
فشرده سازی یکسری مزایایی داره یکسری معایبی داره که جای بحثش اینجا نیست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or