كمك در half life2

یکی از کانتینر ها به صورت شیب دار هست که با کمک اون می تونید برید بالای کانتینرها اونجا یک مسیری رو طی میکنید تا برسید به طرف دیگه ایستگاه اونجا راکت هست.

*زمانی که خواست ریلود reload کنه شما شلیک کن به سمتش
ببخشيد كه من اينقدر سوال ميكنم :blushing:ولي اگه ميشه بگيد بايد برم بالاي اون كانتينر شيب دار وايستم چطوري برم بالاش هر كاري كردم نتونستم

من تو مرحله اول half life2 lost coast گير كردم رفتم بالا و همه را كشتم و هيكوپتر را هم زدم و با آسانسور اومدم پايي ن و از وسط راه پريدم رو لبه ها (چونوقتي ميرم پايين پيش پيرمرده از بازي مياد بيرون رفتم جلو تا رسيدم به اين پل كه شكسته است نميدونم چطوري برم آن طرف پل لطفا مرا راهنمايي كنيد و بگوييد كجا بايد بروم

4pa28bd.jpg

بچه ها بازي من شطرنجي هست نميدونم چه كار كنم تازه بعضي چيزها مانند اون كانتيرهاي مرحله آخريا ماشينها ديده نميشود كسي نيست كمك كنه مثل اينكه ديگه هيچكس توي اين تايپيك نمي آيد همتون نامردين من جواب همه را ميدم ولي هيچكس پيدا نميشه جواب منو بده

من تو اول بازی Lost Coast halflife2 گیر کردم کمک کنید

اونجا که وارد حیاط کلیسا می شوی و در بسته می شه در کلیسا نیمه بازه چه جوری بازش کنم همه در ها بسته است کجا باید برم ؟ اولین ساختمانی که واردش می شوی را میگم

اونجا که وارد حیاط کلیسا می شوی و در بسته می شه در کلیسا نیمه بازه چه جوری بازش کنم همه در ها بسته است کجا باید برم ؟ اولین ساختمانی که واردش می شوی را میگم

این یه بازی کامل نیست و فقط یه تیکه ی کوچیک بود که valve واسه نشون دادن قدرت موتور سورس به نمایش گزاشت...
گفتم بگم;)
من دقیقا یادم نیست ولی یه دستگاه ها مانندی اون تهه کلیسا بود که باید یه چیزی میزاشتی بینش(با اون اسلحه ای که همه چیز رو جذب میکنه) تا اون از کار بیفته بعد راهت باز میشه یعنی یه عده میریزن تو کلیسا...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or