كمك در half life2

باید با سرعت بیشتری در بشی...
اگه با سرعت بالا نشد ببین دستگاهی چیزی اونجا نیست که بشه ماشینت رو بلند کرد؟!;)

پ.ن:خیلی وقته بازیش کردم اگه عکس بزاری بهتره...

در آن قسمت جاي راه آهن است و دوتشون با قطار ميره و از ما خداحافظي مي كند و بعدش كه ميريم جلوتر در را براي الكس باز مي كنيم ميره اما خودمون گير مي افتيم و يك غوا يا موجود آهني بزرگ سه پا به من حمله مي كنه اون موجود را چطوري بايد بكشيم لطفا كمك كنيد بدجوري گير كردم :(

در آن قسمت جاي راه آهن است و دوتشون با قطار ميره و از ما خداحافظي مي كند و بعدش كه ميريم جلوتر در را براي الكس باز مي كنيم ميره اما خودمون گير مي افتيم و يك غول يا موجود آهني بزرگ سه پا به من حمله مي كنه اون موجود را چطوري بايد بكشيم لطفا كمك كنيد بدجوري گير كردم :(
اون موجود رو باید با تفنگ موشک انداز نابودش کنی 3 یا 4 تا تیر که به کله ی مبارکش زدید یه جیغ میکشه و ....:)

اون موجود رو باید با تفنگ موشک انداز نابودش کنی 3 یا 4 تا تیر که به کله ی مبارکش زدید یه جیغ میکشه و ....:)
من همش سه تا تير موشكي دارم و هر سه تاش هم به سرش زدم و بهش مي خوره اما نمي ميميرد!!!!! :confused: :evil::evil:چي كار كنم؟؟؟ لطفا مرا راهنمايي كنيد

همیشه همچین جاهای یک جعبه موشک انداز وجو دارد که مهمات اش هم بی نهایت است اگه جعبه را پیدا کنی کارت راحت مشود:cool:
متاسفانه آنجا هيچ چيزي جز يك غول سه پا پيدا نمي شودتو توي اين مرحله رفتي اگه رفتي بگو جعبه از كجا پيدا كردي:confused:

یکی از کانتینر ها به صورت شیب دار هست که با کمک اون می تونید برید بالای کانتینرها اونجا یک مسیری رو طی میکنید تا برسید به طرف دیگه ایستگاه اونجا راکت هست.

*زمانی که خواست ریلود reload کنه شما شلیک کن به سمتش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or