كمك در بازي mortal combat: shaolin monks

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

iwes

کاربر سایت
سلام من در اين بازي مشكل دارمدر حالت داستاني در منطقه ي living forest قسمت 4 همون جايي گه 4مار سر از اب در ميارن بايد سربازارو بندازي تو حلقشون تا برن وتيغا كنار برن من ميرسم به يه جا كه بايد يه سرباز بندازي تو دهن درخت ادمخوار تا تيغايي كه سر يه ره كه به شكل مارن كنار بره ولي نميره بعد از اون كتاب راهنما گفته كه روي سكوها بپريد تا به اون راه برسيد اگه ميشه مكان او سكوه رو بم بگين اخه من هرچه قدر گشتم پيدا نشد

سلام ،
نگاه کن وقتی که به اون چهار تا مار آدم دادی و رفتن کنار می رسی به درخته. باید با یه آپر کات یه آدم براش بفرستی . بعد از اینکه فرستادی باید بر گردی عقب تا یه درخت آدم خوار دیگه پیدا کنی . وقتی که به هر سه تا درخت موجود آدم دادی می تونی وارد اون دهن مار بشی .

تا حالا کسی تونسته غول آخر مورتال کمباد سابزیرو رو شکست بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم شیناک است ؟ یه راهنمایی بکنه ممنون می شم

تا حالا کسی تونسته غول آخر مورتال کمباد سابزیرو رو شکست بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم شیناک است ؟ یه راهنمایی بکنه ممنون می شم

باید بهش یخ قدرتی بزنی از پشتش بری گردنبندشو برداری بعد که به غول تبدیل شد بازم میتونی با یخ قدرتی بزنیش

باید بهش یخ قدرتی بزنی از پشتش بری گردنبندشو برداری بعد که به غول تبدیل شد بازم میتونی با یخ قدرتی بزنیش
یادش بخیر. . .
البته باید حدائقل پنج شش تایی urn داشته باشی. تا یخ قدرتی زدی urn بزنی. که بتونی باز یخ قدرتی بهش بزنی. چند بار اینکارو کنی پرت میشه پایین . اگه غول شیناک رو بکشی در آخر میتونی پشت صحنه ها رو ببینی.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or