كمك در بازي Flat Out 2

• Thread starter Thread starter Carbon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Carbon

کاربر سایت
سلام عزيزان :cheesygri
اقايون من تو قسمت پرش بلند مشكل دارم يعني بلد نيستم قسمت آموزشي رو هم كه نشون داد چيزي حاليم نشد اگه ترفند خاصي داره كه بشه بيشتر پريد به مام بگه مرسي;)
hi dears :cheesygri
I have a problam at long Jump in Flat ou 2 its mean I realy dont know before start rhe match i see a Tutorial on it but i dont Understant it do you have trick for more jump thanks;)
259ab6x.jpg

برای این کار باید تمرین کنی من آخرش با بدبختی با اختلاف 20 سانت بردم برای اینکه ببری حتما باید دم حصار خودتو پرتاب کنی حتما باید سرعتت 165 باشه و حتما باید زاویت 46 تا 48 باشه پرش روی هوا رو هم فراموش نکن که به موانع نخوری(ایشالا بلدی پرش کنی دیگه)

بابا ايول امتحانش كردم عالي رفتم تا 155 ولي خيلي سخت بود راستي اين بازي چرا حتما بايد تو دريو ويندوز نصب شه كسي دليلشو ميدونه ؟

دوست خوبم جناب کربن ینده این بازی رو با گیم پد بازی میکنم و اینگونه عمل کردم امیدوارم که به دردتون بخوره شما ابتدا با نهایت سرعت در یک مسیر مشخص حرکت میکنید و موقعی که به محوطه آبی رنگ (اکثرا یک محوطه رنگی شده مشخص دارند) رسیدید با نگهداشتن R1 و مکث چند ثانیه ای آن زاویه دلخواه رو مشخص میکنید و س÷س پرتاب خود رو انجام میدید راساتی یادتون نره حتما در محوطه این کارو بکنید و مکث هم همراهش باشه ولی نه زیاد جون هر چه قدر مکث کنید به همان اندازه زاویه بندی میکنه هر چی بیشترذ نگهدارید زاویه شما بیشتر میشه ...
چند بار تمرین کنی در نهایت موفق میشی.

نوشته شده توسط carbon:
بابا ايول امتحانش كردم عالي رفتم تا 155 ولي خيلي سخت بود راستي اين بازي چرا حتما بايد تو دريو ويندوز نصب شه كسي دليلشو ميدونه ؟
نیازی نداره در درایو C نصب بشه بنده در درایو D نصب کردم و الان هیچگونه مشکلی ندارم:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or