دوستان اگه ممکنه کسی آخرین ورژن File Man و Smart movie با کانورتور برام بزاره .... برای N70 ...
امین خوبی؟ :biggrin1: تو همه جای سایت پیدات می شه که !!! ( شوخی هست ها )
بیین اگه خیلی ادعات میشه اون انتی ویروسو که میگی رو جاوا نصب کردیو بذار بعد حرف زیادی بزن!!!اگه به حرفه!!! منم میگم رو 1100 موزیک پلیر نصب کردم!!!!:cheesygri
این جدید ترین ورژن fileman!!!
اسمارت مووی هم حجمش زیاده حالشو ندارم آپ کنم!!! تو نت ریخته یه سرچ کنی پیدا میشه!!!
افتادی به پی سی؟:biggrin1:
مگه تو ppc نداری:cheesygri o2 ....
filman رو دوستان گزاشتن واسه اون یکی میگردم!!
در ضمن هر کی این fileman رو دانولد نکنه از دستش رفته
چرا O2 XDA Atom دارم ..... ولی فایل من رو برای خواهرم می خوام ..... راستی امین یه زمانی که 3650 داشتم خودم روش Smart Movie داشتم خیلی راحت با کانورتورش کار می کردم و می ریختم رو گوشیم .... ولی جدیدا روی گوشی یکی از دوستان یه DivX Player دیدم توپ !!! خیلی باش حال کردم می خوام ببینم تو باش کار کردی ؟ ؟ نظرت چیه کدومش بهتره ؟ ؟ ؟ از نظر قدرت پخش .
داشتم دنبال یه سایت خوب برای Pocket Pc می گشتم برای یکی از دوستام اینو پیدا کردم http://pdadb.net گفتم بدم بت شاید بعد ها بدردت بخوره .... آخه این GSMarena همچین در زمینه پاکت پی سی اطلاعاتش کامل نیست ..... ولی در زمینه موبایل فون های دیگه کامله ....
سلام.
خوبی میلاد جون؟؟
نه والا من باهاش کار نکردم و هیچی هم در بارش نمیدونم ! ولی خب برو یه تست بکن شاید خوشت اومد
این سایت رو خودم میدونستم:blushing: در زمینه ی pocket pc هیچی خودم نمیدونم(کمه اطلاعاتم ولی خب یه چیزایی...)ولی این داداشم همه چیز بلده و همین 1 ماه پیش ppc خرید این سایت رو هم واسه همین بلدم:cheesygri
سایتهای دیگه خواستی بگو تا معرفی کنم:cheesygri
میگم o2 ت رو چه قدر خریدی؟؟
داداشم یه Asus P525 خرید از علاء الدین...قیمتش چه قدر باشه خوبه؟؟:cheesygri
گول اسمش رو نخور چون میدونم نشنیدی asus پاکت پی سی داشته باشه ولی خب خیلی چیز ردیفیه!!
موفق باشی