كسي مجله هاي قديميشو ميفروشه

از شماره 1 تا 23 این مجله رو دارم

اگه خواستید بگید همرو با هم میدم 20 هزار تومان

راستی همه سیدی هارو از شماره 1 تا 23 هم میدم 18 هزار تومان

خواستید به این شماره فقط smsبدید 09377687206
نحوه ی تحویل حضوری فقط تهران منطقه 6 (ترجیحا نزدیک میدون ولیعصر)

اگه خواستید حتما خبرم کنید با قیمت هم کنار میاییم
راستی جز شماره 1 همه نو نو هستند طوری که فکر میکنید همین الان از چاپ بیرون اومده است;)

سلام
دوستانی که شماره های پیشین مجله رو میخواین چرا از خود دفتر مجله درخواست نمی کنین؟!
از آرشیو بخرین با دیسک بسیار مناسب و مطمئن...
از من گفتن...

خوب اونجوری باید پول مجله رو بدن تازه باید برن خودشون تحویل بگیرند یا پیک بگیرند...

اما من از شماره 1 تا 23 جز شماره 3 و 21و22 که ندارم همه رو با هم میدم 15 تومان!!!

هرکی خواست سریعا pm بده یا به شماره 09377687206 sms بده

موفق باشید

خوب اونجوری باید پول مجله رو بدن تازه باید برن خودشون تحویل بگیرند یا پیک بگیرند...

اما من از شماره 1 تا 23 جز شماره 3 و 21و22 که ندارم همه رو با هم میدم 15 تومان!!!

هرکی خواست سریعا pm بده یا به شماره 09377687206 sms بده

موفق باشید
من گفتم باید پول کاملو حساب کنن؟!
مسلماً شماره 1 مجله قیمتش 3500 نیست!
من نگفتم 100% گفتم میتونن سوال کنن...

قانون شماره 23) انجمن بازارچه (فروش اجناس شخصی) فقط مختص اعضای Premium سایت به منظور فروش وسائل و لوازم شخصی (نو یا دست دوم) می باشد. مطرح کردن هرگونه تاپیک تبلیغاتی مربوط به سایت ها یا شرکت ها و فروش محصولات به نوعی که سودی به سایت، شرکت یا شخص حقیقی برساند ممنوع می باشد و در صورت مشاهده، تاپیک فورا قفل و با آن کاربر برخورد جدی خواهد شد. هر گونه تاپیک خرید یا فروش با هدف سوددهی، می بایستی فقط در انجمن فروشگاه مجازی ایجاد گردد.

قانون شماره 23) انجمن بازارچه (فروش اجناس شخصی) فقط مختص اعضای Premium سایت به منظور فروش وسائل و لوازم شخصی (نو یا دست دوم) می باشد. مطرح کردن هرگونه تاپیک تبلیغاتی مربوط به سایت ها یا شرکت ها و فروش محصولات به نوعی که سودی به سایت، شرکت یا شخص حقیقی برساند ممنوع می باشد و در صورت مشاهده، تاپیک فورا قفل و با آن کاربر برخورد جدی خواهد شد. هر گونه تاپیک خرید یا فروش با هدف سوددهی، می بایستی فقط در انجمن فروشگاه مجازی ایجاد گردد.
آقا يادش به خير!
اون اوائل كه بازيرايانه منتشر ميشد، 4تا شمارش بيرون اومد كه من هر4تا رو دارم!
:p
ميخواستم بفروشم، ولي الان كه اين قوانين رو خوندم، بي خيال شدم!
اما از شماره هاي اون موقع ميتونم بگم كه عكس روي اولين شماره مال Max Payne بود، دومي Commandos بود، سومي Metal Gear بود، چهارمي هم Final Fantasy بود!
يادش به خير!
همينجوري گفتم كه بدونيد ما هم يه زماني خيلي بازي باز بوديم!

من هم دارم یه سری بازی نما و یه سری بازی رایانه و یه سری بازی هایه رایانه خواستی با قیمت خوب میدم چون نیاز ندارم الکی جا گرفته اگه خواستی پ.خ بده

خب همه گفتن ما هم میگیم.:biggrin1:
من دلم نمیاد مجله هام رو بفروشم ولی این ضمیمه کبیک رو هر کی بخواد من از شماره 51 به بعدش رو دارم:biggrin1:حدود250-200 شماره.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or