كسي اطلاعاتي در مورد VGA BOX 2168 داره؟

• Thread starter Thread starter test84
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

test84

کاربر سایت
سلام
من review اي از اين VGA Box پيدا نكردم، گفتم اگه كسي ميشناسه، لطفا يه توضيحاتي در مورد اين دستگاه محبت كنه.
من براي PS2 ميخوام اينو بگيرم كه بزنمش به يه LG775FT.

VGA_Box_2168.jpg

GAM-BOX001_a.jpg

GAM-BOX001_c.jpg

تشكرات فائقه.

سلام
چون پورت Component داره، ميشه بهش هر وسيله اي كه خروجي Component داره مثله همين PS3 و Wii كه رو جعبه اش نوشته رو بهش وصل كرد.

سوالم سر اينه كه كيفيتش چطوره واسه PS2 و اينكه منوي OSD داره كه توش بتونم نور رو زياد كنم يا نه، چون مونيتورم خرابه و نورش كم شده.

وسیله ای هست که با اون میتونید کلیه ی چیزهایی که از طریق AV به تلویزیونتون وصل میشه رو به مانیتور وصل کنید، یعنی AV رو به VGA تبدیل میکنه که VGA رو میتونید به پشت مانیتور وصل کنید.
البته مدل هایی که در ایران یافت میشه که قیمت کمی هم داره نسبتاً ( 20،30 تومان ) به درد نمیخوره عملاً ! چون نویز بسیار زیادی داره ... VGA BOX خوب نوع HDـش هست که در ایران ندیدم و قیمت بالایی هم دارن. خلاصه در هنگام خرید به نویز نداشتن توجه کنید.

وسیله ای هست که با اون میتونید کلیه ی چیزهایی که از طریق AV به تلویزیونتون وصل میشه رو به مانیتور وصل کنید، یعنی AV رو به VGA تبدیل میکنه که VGA رو میتونید به پشت مانیتور وصل کنید.
البته مدل هایی که در ایران یافت میشه که قیمت کمی هم داره نسبتاً ( 20،30 تومان ) به درد نمیخوره عملاً ! چون نویز بسیار زیادی داره ... VGA BOX خوب نوع HDـش هست که در ایران ندیدم و قیمت بالایی هم دارن. خلاصه در هنگام خرید به نویز نداشتن توجه کنید.
سلام
من با مفهوم كار اين دستگاه آشنا هستم، سوالم اين بود كه كسي اين مدل رو خريده تا بتونم در مورد كيفيتش ازش سوال كنم چون حتي يه review هم ازش تو اينترنت پيدا نكردم و اين زياد خوب نيست.

سلام
من با مفهوم كار اين دستگاه آشنا هستم، سوالم اين بود كه كسي اين مدل رو خريده تا بتونم در مورد كيفيتش ازش سوال كنم چون حتي يه review هم ازش تو اينترنت پيدا نكردم و اين زياد خوب نيست.
ببخشید، من عنوان تاپیک رو به صورت کامل ندیدم، فکر کردم سوالتون کلی هست !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or