شایعه كريتوس پير در GOW جديد؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
در صفحه ي فيس ب-وك GOW آرت وركي جديد قرار داده شده كه ، كريتوس را در سال هاي پيري به نمايش گذاشته.
نكته ي قابل توجه بودن بخيه ي شمشير در شكم او در شماره ي 3 و همچنين در دست بودن Blade of Olympus است .
در توضيحات عكس هم نوشته شده Old Kratos for a new GOW?Could it be (كريتوس پير براي GOW جديد ؟ يعني ممكن است؟)
شايد يك Fan Artwork ساده باشد ، شايد هم ايده اي جديد براي بازي جديد.

-- --

[TABLE="width: 951"]
[TR]
[TD] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بیچاره ریشاش در اومده ولی هنوز موهاش در نیومد.=))
به نظر من ابهت GOW به سه گانه بودنشه. اگه چهارش بیاد دیگه خیلی جلف میشه ارزشش رو از دست میده. مبشه شبیه سری فینال فانتزی:-&

کلش که شبیه Hitachi (درست نوشتم) تو سری تیکن هستش
اما هیکل و بقیه چیزهآ خودشه
هیکلش هم بهتر شده
اما اون چیزی که تو فکر من یهو افتاد اینه که نکنه اینا بستر سازی باشه که کریتوس رو از این سری بازی حذف کنن و بجاش یکی دیگه رو بذارند(چمیدونم شاید پسر عمش یا پسرخاله گرام:-":دی)

مگه گیرتوش خودشو تو نسخه اخر نکشت ؟؟؟؟:-/
پناه بر خدا.
اگه دوستان تا آخر همراهی کرده باشن می دیدند بعد از یه عالمه تشکر جا تر و بچه نیست.
در واقع فقط اثر خون بجا مونده بود که منتهی می شد به یه پرتگاه که پایینش دریا بود.
نوه های کریتوس از راه رسیدن می دونستم اون مینی گیم ها رو الکی تو بازی نگذاشته بودن در واقع می خواستن بگن این سری تمومی نداره:d
در واقع مثل آرت های اولیه zeus می مونه.

آخرین ویرایش:
جدا از این که این تصویر واقعیه یا fake احتمالش زیاده تو همین نسل یه gow دیگه ببینیم.چون اینبار دیگه تقریبا پایه ریزی از gow 3 آمادس و خیلی راهها رفته شده و پروژه انقدر طول نمیکشه .حیفه بعد از این همه پیشرفت و توسعه انجین یه بازی دیگه ساخته نشه.

جدا از این که این تصویر واقعیه یا fake احتمالش زیاده تو همین نسل یه gow دیگه ببینیم.چون اینبار دیگه تقریبا پایه ریزی از gow 3 آمادس و خیلی راهها رفته شده و پروژه انقدر طول نمیکشه .حیفه بعد از این همه پیشرفت و توسعه انجین یه بازی دیگه ساخته نشه.
میشه گفت فیکه و این سری با امدن آخرین hd کالکشن دیگه بازیی با این عنوان نخواهیم دید.

فکر کنم تاریخ تکرار میشه
کریتوس بچه دار میشه بعد بچه هاشو میخوره بعد بچه هاش میان انتقام میگیرن بعد خودشونو میکشن بعد همه منتظر godبعدی میشیم
اخه کریتوس که مرد دیگه کی میخواد شخصیت اول بازی باشه اتینا؟

اگه چهارش بیاد دیگه خیلی جلف میشه ارزشش رو از دست میده. مبشه شبیه سری فینال فانتزی:-&
من نمیخواستم اینجا پست بدم ولی این حرف شما رو دیدم دلم نیومد همین جوری از کنارش بگذرم!!
خواهشا این دوتارو اصلا باهم مقایسه نکنید!!!! سری های فاینال فانتزی به جز یکی دو مورد ، داستان های جدا از هم دارن!! ;)
====
به نظر منم فیکه :d

آخرین ویرایش:
فقط امیدوارم هر چی هست زودتر سانتامونیکا شماره جدید این بازی رو معرفی کنه .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or