شایعه كريتوس پير در GOW جديد؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
در صفحه ي فيس ب-وك GOW آرت وركي جديد قرار داده شده كه ، كريتوس را در سال هاي پيري به نمايش گذاشته.
نكته ي قابل توجه بودن بخيه ي شمشير در شكم او در شماره ي 3 و همچنين در دست بودن Blade of Olympus است .
در توضيحات عكس هم نوشته شده Old Kratos for a new GOW?Could it be (كريتوس پير براي GOW جديد ؟ يعني ممكن است؟)
شايد يك Fan Artwork ساده باشد ، شايد هم ايده اي جديد براي بازي جديد.

-- --

[TABLE="width: 951"]
[TR]
[TD] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

خبر نيست ، تو صفحه ي GOW بريد اين سه عكس بالاس الان.
اگه خبر بود كه اينجا نميزاشتمش:d
چی میگی داداش :|
میگم صفحه ی اونو بده دیگه .من تو پیج اصلی گاد اف وار 3 تو بوق رفتم خبری نیود و کار فن ها بوده حتما و 99.9 % فاک هست :p

عجب روزگاری شده از فردا با فتوشاپ عکس مارکوس پیر با ناتان پیر رو در کنار هم میذارن میگن نایتی داگ و اپیک در حال همکاری با هم هستن...

ولی دوستان خیلی باحال میشه اگه واقعیت داشته باشه ها تو کفشم

با این که منم این عکس رو خیلی وقت پیش دیده بودم ولی به شدت مشتاق یه حرکت دیگه از سانتامونیکا توی این نسل هستم خیلی موتور خدایی دارن ! :دی

اون زخم ها از GoW II روی بدن کریتوس موند ربطی به GoW III نداره.
توی عکس نوشته شده GOW3
بعد اون زخمی که شماره دو بر میداره خیلی کوچیک تر از زخمی هست که توی این عکس نشون داده
شکم ها رو مقایسه کنید!

ehgzoqdqsdtwtv63s8g5.jpg
Kratos_in_Soul_Calibur_Broken_Destiny.png
detalhes-do-kratos-no-god-of-war-3-930a9.jpg

توی عکس نوشته شده GOW3
بعد اون زخمی که شماره دو بر میداره خیلی کوچیک تر از زخمی هست که توی این عکس نشون داده
شکم ها رو مقایسه کنید!

من نمیدونم بحث سر چیه الان، یه کم دقت کنید تابلو ـه این artwork رو کسی غیر از طراحان بازی کشیدن وگرنه چه لزومی داره طراح بازی بیاد رو طرح خودش این چیزا رو بنویسه؟ چه نیازی به توضیح داره که اون شمشیر Blade of Olympus ـه یا اون زخم های روی صورت و بدن چی هستن!

اصلا امکان نداره کریتوس اینقدر پیر بشه !!!!!!!!!!!
یادتون باشه کریتوس همیشه جوان هست

خدا مگه پير هم ميشه ؟؟؟؟‌
دقیقا من هم همین می گم

آخرین ویرایش:
اون بخیه هایی که رو بدن کریتوس هست از شماره ی 2 بوجود اومده ....در هر صورت همه چیز امکان پذیره!
داود جان اون بخيه اندازه هويج بود.
اين زخم از ديا فراگمه تا زير ناف ، تازه صاف هم هست.

نه درست نیست امیر حسین درسته اتزیو پیر شده ولی این کریتوس تازه اوله جوونیشه:dعکس رو همینطوری گذاشتن تا عکس العمل طرفداران رو در مورد نسخه ی بعدی ببینن راستی من نمیدونم تو شماره 1 بود یا 2 باز هم شمشیر رفت تو دل کریتوس که بعدش رفتم جهنم و خاطراطش یادش اومد البته یه کم صحنه داشت ولی ما نگاه نکردیم:d

امکان داره بعد از رسیدن به درجه خدایی این طوری پیر و مغرور شده و در شماره بعدی فقط نقش Boss آخر بازی رو ایفا بکنه..:d

من به شخصه از کارکتر جدید استقبال نمیکنم..

زئوس این وسط هویجه ؟! :biggrin1:
نه بابا زئوس هم..
این وسط ریش و سیبیل رو رنگ کرده دل بنده هاش ازش گله نکنه وگرنه دود از کنده بلند میشه.
.
.
ابرو های عمومون چرا الکترومغناطیسی شده؟
خدا نکنه این شکلی شه نقش جن گیر و داره..
که..
ابولحول هم بهش می خوره..
.
از آدم پیر باید ترسید..
ولی زبونم لال خدا کنه این شکلیش نکنه.
بگن پدری نسلی جدی چیزی ا ز گور پاشده..
بهتره...

کریتوس مگه نیمه خدا نبود ؟ من نفهمیدم اخرش رسید به خدایی ؟ ! بعد زئوس هم پیر شده بود این اخریا دیگه نه ؟ :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or