كدام يك از سبكهاي بازيها در نسل هفتم دچار تنزل و ركود شد؟

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

كدام يك از سبكهاي بازيها در نسل هفتم دچار تنزل و ركود شد

• مجموع رای دهنده‌ها
    68
هیچی جاش به اندازه horror و racing خالی نیست. چرا گزینه harror نذاشتی؟
بازیه ترسناکه عالی کم داریم. شاید هنوز ذهنه متفکری پیدا نشده تو این 2.3 سال که یه بازیه واقعا ترسناک بسازه.. میکامی کجایی :((
تو ریسینگ جدا از Forza و gt فقط یه NFS رو تو این سبکه خارج از شبیه سازی داریم که واقعا عالیه.. اگه NFS چندتا رقیب داشت عالی می شد.. ولی کسی نیست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Heart Broken
سبک نقش آفرینی هر روز از اصالت خودش دور شد و حتی BW هم با اون عظمتش نتونست اصالتشو حفظ کنه و بازیایی مثل DA2. ME2 رو عرضه کرد که بیشتر اکشن بودن تا نقش آفرینی واقعا این سبک اکشن نقش آفرینی چیز مضخرفیه و فقط جهت ساده تر کردن و درنتیجه ضعیف تر کردن عناوین نقش آفرینی ساخته شده البته سبک ترسناک هم تو این نسل خیلی فقیر بود و تنها عنوان خوب معرفی شده تو این سبک DS بود که کاملا نسبت به رقباش برتری داشت البته افت بازیای بزرگی چون SH.RE و... باعث شده این ضعف بیشتر به چشم بیاد

به نظرم منم هرور واقعا از بین رفته سبکه خیلی بزرگی بودش ولی الان نابود شده میگفتند دید اسپیس 2 خیلی ترسناک هست ولی من هر کاری کردم نترسیدم

یاد رزیدنت اویل 2 و 3 بخیر.با اینکه تمام بازی از پیش رندر شده بود ولی حس ترسش از اینا بیشتر بود.
الان زامبیا موتور سوارو کوماندو شدن.حیف

هیچی جاش به اندازه horror و racing خالی نیست. چرا گزینه harror نذاشتی؟
بازیه ترسناکه عالی کم داریم. شاید هنوز ذهنه متفکری پیدا نشده تو این 2.3 سال که یه بازیه واقعا ترسناک بسازه.. میکامی کجایی :((
تو ریسینگ جدا از forda و gt فقط یه NFS رو تو این سبکه خارج از شبیه سازی داریم که واقعا عالیه.. اگه NFS چندتا رقیب داشت عالی می شد.. ولی کسی نیست

صد در صد سبک وحشت و سبک رول پلینگ ژاپنی. ولی یکی به من بگه چرا از سبک وحشت اسمی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سبك horror معمولا به صورت جدا دسته بندي نميشه.يعني Sub Division هست.

یاد رزیدنت اویل 2 و 3 بخیر.با اینکه تمام بازی از پیش رندر شده بود ولی حس ترسش از اینا بیشتر بود.
الان زامبیا موتور سوارو کوماندو شدن.حیف
من شنیدم که تولید مثلم میکنن:>

---------- نوشته در 06:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:19 PM ارسال شده بود ----------

سبك horror معمولا به صورت جدا دسته بندي نميشه.يعني Sub Division هست.
به هر حال باید میذاشتی.

تنها بازیهای که واقعا حس ترس بیش از حد نشون میدن سری Silen Hill و Siren هستن ودیگه هیچ بازی به اون صورت ترسناک نیست. Resident Evil که دیگه در شماره 5 کلمه ترس براش معنی نداره سبک Horror برای بازیهای الان بی معنیه

صد در صد سبک وحشت و سبک رول پلینگ ژاپنی. ولی یکی به من بگه چرا از سبک وحشت اسمی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همون طور که دوستمون اشاره کردند، ساختن بازی‌های خوش ساخت و استاندار در این سبک فقط از دست ژاپنی‌ها برمیاد و لاغیر و الآن هم متآسفانه دیگه به اینگونه سبک‌ها توجهی نمیشه چون سلیقه خاصی می‌طلبه. شما دقت کنید که این روزها کمپانی های بزرگ بازی سازی شرقی مثل capcom و konami از ریشه‌های خودشون دور شدند و به سبک بازی سازی غربی رو آوردند، یک دلیل هم بیشتر نداره و اون هم سیاست‌های مالی شرکت هاست، دیگه این روزها به دلیل بازار خوب فروش در غرب، همه شرکت‌های بازی سازی مخصوصاً شرکت‌های شرقی توجه خودشون رو به سلیقه غربی‌ها معطوف کردند.این جوری هست که ما میبینیم به چه راحتی بزرگترین عنوان‌ها از مسیر اصلی خودشون خارج و باب میل گیمرهای غربی می‌شند! امثال افراد بی لیاقتی مثل اینافونه از شرکت کپکام هستند که باعث شدند کمپانی‌های بزرگ هدف‌های بزرگ رو فراموش کرده و به دنبال پول سازی بیشتر باشند.دیگه انتظار خودتون رو از بازی‌های ناب و اصیل پایین بیارید چون مواردی که قبلاً به آن‌ها اهمیت داده میشد زیر سایه سیاست‌های مالی شرکت‌های بازی سازی فراموش شدند.

FPS به هیچ وجه(کال-کیلزون-هیلو)
TPS به هیچ وجه(گیرز آف وار)
AAهم نشده(آنچارتد )
ریسینگ هم در وضع متوسطیه با وجود گرن توریزمو که با اومدن فورتزا بهتر میشه

اونایی که میگن RPG نیست خوب وایسن یکم دیگه TES بیاد دیگه!

به نظر من از همه بیشتر استراتژی ها نیستشون.

شاید گزینه های مختلفی باشه ولی اولین چیزی که به ذهنم میرسه سبک Platformer هست. یکی از سبک های مورد علاقه من که این نسل کلآ از این نظر کچل بود !
biggrin1.gif
یکی از اساتید این سبک یعنی Rare که اون اوائل Kameo رو داد و بعدش دیگه هیچی. یه نسخه از Banjo Kazooie هم اومد که تقریبآ ربطی به Platformer نداشت. ND هم که Uncharted میسازه و با اینکه ویژگی های پلتفورمری بعضی جاهاش داره ولی توی اون سبک نیست و ربطی نداره ! فقط سری R&C می مونه که اونم فکر نکنم نسخه آخرش چیز خیلی جالبی باشه !
biggrin1.gif

البته همه این صحبت ها برای کنسول های سونی و مایکروسافت هست. وگرنه نینتندو مثل همیشه کلی بازی پلتفورمر داره ولی من کنسولاش رو ندارم !
biggrin1.gif
اینقدر نژاد پرست نباشید:دی Wii هم هر چی باشه جز نسل حال محسوب میشه و فرقی با بقیه نداره و اینقدر پلتفرمر های خوب روی این کنسول هست که کاملا کمبود رو برطرف کرده. و کنسول های دیگه هم که همه هاردکور هستن و پلتفرمر ماله ما نوب هاست!:دی

منم تقريبا با نظرت موافقم.تو اين نسل واقعا بازي خوب تو اين سبك كمه.نينتندو هم چون كنوسلش واسه سبكهاي ديگه زياد جواب نمي داد يك سري بازي خوب تو اون سبك عرضه كرد.
؟؟
این استدلال هم در نوع خودش جالبه

جالبه هیچ کس نگفتStealth
SC که اون بلا سرش اومد
هیتمن هم که به کل نبود
متال گیر هم که بیشتر یه اکشن ادونچر بود تا Stealth
thief هم که هیچی
فقط فکر می کنم یه DEH بود و یه BAC
البته FPS هم به فنا رفت

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی