كدام يك از سبكهاي بازيها در نسل هفتم دچار تنزل و ركود شد؟

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

كدام يك از سبكهاي بازيها در نسل هفتم دچار تنزل و ركود شد

• مجموع رای دهنده‌ها
    68

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
wii-ps3-xbox360.jpg

بعد از گذشت تقريبا 6 سال از آغاز نسل هفتم بازيهاي رايانه اي اين صنعت در اين مدت دچار تغييرات زيادي شد كه بخشي از آن مربوط به پيشرفت برخي سبك از بازيها و در مقابل افت و تنزل برخي ديگر از سبك هاي مطرح در نسلهاي پيشين اين صنعت بود.در اين مدت به دليل افزايش هزينه ساخت بازيها رويكرد شركتهاي سازنده و ناشر در قبال بازيها عوض شد.عمده ي شركتهاي ناشر و سازنده به ساخت بازي در سبك هاي پر طرفدار و پرفروش مثل FPS رو آوردند و در مقابل بنا به دلايل سبكهايي مثل JPRG دچار افت در كيفيت و كميت شدند.ايجاد و رونق شبكه هايي مثل XBL و PSN مجال رونق به بازيهاي مختلف ساخته شده توسط كپماني هاي نه چندان مطرح و مستقل را داد تا حداقل نوآوري و ايجاد سبك و بازيهاي نو آورانه به طور كامل از بين نرود.نسل هفتم با تمام خوبيها و بدي هايش آخرين و پر رونق ترين سالهاي خود را طي ميكند و به نوعي با عرضه Wii U عملا نسل بعدي شروع خواهد شد.

حال سوال اصلي اينجاست كه كدام يك از سبكهاي مختلف بازيها در نسل هفتم كمترين پيشرفت را داشت و و كيفيت و كميت خود را با وجود ارائه سيستمهاي قوي تر در اين نسل از دست داد و چرا؟

يك سري اطلاعات در مرد سبكهاي مختلف:
http://www.acmi.net.au/explore_game_genres.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Video_game_genres

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Trunks
شاید گزینه های مختلفی باشه ولی اولین چیزی که به ذهنم میرسه سبک Platformer هست. یکی از سبک های مورد علاقه من که این نسل کلآ از این نظر کچل بود ! :دی یکی از اساتید این سبک یعنی Rare که اون اوائل Kameo رو داد و بعدش دیگه هیچی. یه نسخه از Banjo Kazooie هم اومد که تقریبآ ربطی به Platformer نداشت. ND هم که Uncharted میسازه و با اینکه ویژگی های پلتفورمری بعضی جاهاش داره ولی توی اون سبک نیست و ربطی نداره ! فقط سری R&C می مونه که اونم فکر نکنم نسخه آخرش چیز خیلی جالبی باشه ! :دی
البته همه این صحبت ها برای کنسول های سونی و مایکروسافت هست. وگرنه نینتندو مثل همیشه کلی بازی پلتفورمر داره ولی من کنسولاش رو ندارم ! :دی

• Like
Reactions: Captain America
شاید گزینه های مختلفی باشه ولی اولین چیزی که به ذهنم میرسه سبک Platformer هست. یکی از سبک های مورد علاقه من که این نسل کلآ از این نظر کچل بود ! :دی یکی از اساتید این سبک یعنی Rare که اون اوائل Kameo رو داد و بعدش دیگه هیچی. یه نسخه از Banjo Kazooie هم اومد که تقریبآ ربطی به Platformer نداشت. ND هم که Uncharted میسازه و با اینکه ویژگی های پلتفورمری بعضی جاهاش داره ولی توی اون سبک نیست و ربطی نداره ! فقط سری R&C می مونه که اونم فکر نکنم نسخه آخرش چیز خیلی جالبی باشه ! :دی
البته همه این صحبت ها برای کنسول های سونی و مایکروسافت هست. وگرنه نینتندو مثل همیشه کلی بازی پلتفورمر داره ولی من کنسولاش رو ندارم ! :دی

منم تقريبا با نظرت موافقم.تو اين نسل واقعا بازي خوب تو اين سبك كمه.نينتندو هم چون كنوسلش واسه سبكهاي ديگه زياد جواب نمي داد يك سري بازي خوب تو اون سبك عرضه كرد.

منم با نظر آریا موافقم این سبک خیلی تو این بهش بی محلی شده البته گزینه ها دیگری هم میتونه باشه ولی بدون شک گزینه اول این سبک بازی ها هست
به نظرم جز خلاقانه ترین سبک هاست ولی همیشه بهش ظلم شده :|

بدون شک JRPG. آشغال های این نسل رو مقایسه کنید با دوران PsOne یا حتی PS2. اکثرا لول هم جلوی آنها نیستن چه برسه به بازی! ژانر ترسناک هم دیگه به خوبی قبل نیست شاید بخاطر اینه که این ژانر کلا کلیشه ای شده و ملت دیگه از چیزی نمیترسن :دی!

به نظر من کیفیت بازی‌های سبک Survival Horror و Adventure در این نسل پایین اومدند و به جز چند عنوان موفق مثل بازی‌های siren blood curse و dead space عنوان قابل توجه دیگه‌ای نداشتیم.

بدون شک JRPG. آشغال های این نسل رو مقایسه کنید با دوران PsOne یا حتی PS2. اکثرا لول هم جلوی آنها نیستن چه برسه به بازی! ژانر ترسناک هم دیگه به خوبی قبل نیست شاید بخاطر اینه که این ژانر کلا کلیشه ای شده و ملت دیگه از چیزی نمیترسن :دی!

البته شهاب باز تو اون سبك يكي دو تا بازي نسبتا خوب مثل VC و Resonance Of Fate و همين فينال فانتزي نصفه و نيمه وجود داره ولي اگه كسي خواست رو كنسول HD بازي پلتفرمر خوب بازي كنه انتخاب زياد نيست.

دقیقاً حتی اگه بازیهای پلتفرمر کنسولهای نینتندو رو هم حساب کنیم بازم نسبت به نسلهای قبل، بازیهای پلتفرمر افت زیادی داشتند .:دی کلا توی این نسل سری Ratchet & Clank و Little Big Planet و البته سری mario و یه سری بازیهای انگشت شمار دیگه تونستن این سبک رو زنده نگه دارن .
پ.ن.اون نظر سنجی رو هم اگر ایجاد کننده تاپیک امکانشو داره دvست کنه. سبک platformer میگن اصطلاحاً نه Platform !

دقیقاً ! :دی JRPG ها یک مقداری کیفیتشون افت کرده نسبت به نسل قبل ولی عناوین پلتفرمر خیلی خوبی داریم الان SMG1,2 و Super Meat Boy و Braid و Outland و LIMBO و Ms. 'Splosion Man و Sonic و ... ولی JRPG چی ؟ :| یه FF بود که با اون گیم پلیش ... دیسک دومش هم که باگ داشت آخرش دست ما رو تو حنا گذاشت بهترین تجربم روی 360 تا الان همین LO بوده BD هم بازی زیبایی بود ولی داستانش زیادی بچگانه بود و الان هم که دارم TLR بازی میکنم !

به نظر من کیفیت بازی‌های سبک Survival Horror و Adventure در این نسل پایین اومدند و به جز چند عنوان موفق مثل بازی‌های siren blood curse و dead space عنوان قابل توجه دیگه‌ای نداشتیم.
تقریبا موافقم من فکر کنم سبک بازی های Adventure یا horror Adventure خیلی ضعیف کار شدن من که بازی ای ندیدم... یاد syberia و fatal frame یا clock tower و این دست بازی ها واقعا بخیر کلا بازی ها خیلی به سمت اکشن رفتن و آدم دو دقیقه نمی تونه تو بازی با خیال راحت قدم بزنه :d البته تجربه LIMBO برای من عالی بود یکم ادونچر حال داد...

البته شهاب باز تو اون سبك يكي دو تا بازي نسبتا خوب مثل VC و Resonance Of Fate و همين فينال فانتزي نصفه و نيمه وجود داره ولي اگه كسي خواست رو كنسول HD بازي پلتفرمر خوب بازي كنه انتخاب زياد نيست.
LPB, Mario, R&C هست برای این نسل که همگی خوبن! JRPG انگشت شمارن و بدبختی اینه که بازی بد زیاد داره! نه اینکه نداشته باشه.
دقیقاً ! :biggrin1: JRPG ها یک مقداری کیفیتشون افت کرده نسبت به نسل قبل ولی عناوین پلتفرمر خیلی خوبی داریم الان SMG1,2 و Super Meat Boy و Braid و Outland و LIMBO و Ms. 'Splosion Man و Sonic و ... ولی JRPG چی ؟ :| یه FF بود که با اون گیم پلیش ... دیسک دومش هم که باگ داشت آخرش دست ما رو تو حنا گذاشت بهترین تجربم روی 360 تا الان همین LO بوده BD هم بازی زیبایی بود ولی داستانش زیادی بچگانه بود و الان هم که دارم TLR بازی میکنم !
بدون شک بهترین JRPG ِ این نسل Resonance of Fate بوده که جدا فوق العاده بود. Tales of هم خوب بودن به نسبت. FF بد نبود اما کلا جوک در مقابل اسمش بود! باقی آت آشغال های اسکوئر مثل TLR یا UD فدای مسخره بازی شدن وگرنه از نظر داستانی حرف داشتن. مثلا TLR یه داستان و کلا جو قشنگی داشت. تکنیک بازی انقدری ضعیف بود که آدم نمیتونست حتی تحملش کنه. بدبختی اینه که این بازی ها کمیاب نشدن. ضعیف شدن! کلیشه ای شدن و از اصالتشون کاملا دور. اوه البته یادم رفت! اگه بخوایم پورت و ریمیک رو حساب کنیم، Persona 3 Portable بهترین بازی شرقی این نسل میتونه باشه.

LPB, Mario, R&C هست برای این نسل که همگی خوبن! JRPG انگشت شمارن و بدبختی اینه که بازی بد زیاد داره! نه اینکه نداشته باشه.

بدون شک بهترین JRPG ِ این نسل Resonance of Fate بوده که جدا فوق العاده بود. Tales of هم خوب بودن به نسبت. FF بد نبود اما کلا جوک در مقابل اسمش بود! باقی آت آشغال های اسکوئر مثل TLR یا UD فدای مسخره بازی شدن وگرنه از نظر داستانی حرف داشتن. مثلا TLR یه داستان و کلا جو قشنگی داشت. تکنیک بازی انقدری ضعیف بود که آدم نمیتونست حتی تحملش کنه. بدبختی اینه که این بازی ها کمیاب نشدن. ضعیف شدن! کلیشه ای شدن و از اصالتشون کاملا دور. اوه البته یادم رفت! اگه بخوایم پورت و ریمیک رو حساب کنیم، Persona 3 Portable بهترین بازی شرقی این نسل میتونه باشه.

Resonance of Fate رو خوشم نیومد خیلی ازش ! یعنی اصلاً نرفتم سمتش ! :دی برم ضرر نمیکنم ؟ داستان و گیم پلی و ... تضمین شدس ؟ :-/

آره.مثله اينجاست كه كلا سازنده هاي ژاپني افت كردن و نتيجه اش شده ضعف سبك JPRG.اونطرف بازي ساز هاي سبك Platformer افت نكردن ولي به اين سبك زياد مثل گذشته ديگه اهميت نميدن.نمونش ND كه كلا بي خيال اون سبك شده.

يعني ضعف JPRG از ضعف صنعت ژاپن هست ولي ضعف سبك Platformer از بي توجهي.

Resonance of Fate رو خوشم نیومد خیلی ازش ! یعنی اصلاً نرفتم سمتش !
biggrin1.gif
برم ضرر نمیکنم ؟ داستان و گیم پلی و ... تضمین شدس ؟
yahoo_7.gif

يكي از معدود خوبهاي اين نسله.از دست نده.

همين سبك هم باز به دليل افت ژاپني ها افت كرد چون عنواين خوب در اين سبك هم مال ژاپني ها بود.مثل Resident Evil و Silent Hill و ..

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or