كارگردان هنري سابق Irrational Games به استودیو Crystal Dynamics پیوست

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Nate Wells کارگردان هنری سابق استودیو Irrational Games و Lead Designer استودیو Naughty dog به استودیو Crystal Dynamics سازنده عنوان Tomb Raider پیوست.

6ofr5535lzhgig6oa7il.png

او این خبر را امروز در اکانت توییترش با این جمله تایید کرد: "وای، شما واقعا می‌تونید بوی درختان را در اینجا حس کنید. #Crystal Dynamics #اولین روز"

Wells به مدت 13 سال در استودیو Irrational Games به عنوان کارگردان هنری فعالیت کرد و بعد از آن به استودیو Naughty Dog پیوست. آخرین پروژه او به عنوان Lead Designer در Naughty Dog بازی تحسین شده The Last Of Us بود. در آپریل 2014 او اعلام کرد به استودیو Giant Sparrow پیوسته است و البته امروز مشخص شد، او هم اکنون اولین روز کاری خود را در Crystal Dynamics سپری کرده‌است.
تا به این لحظه مشخص نشده‌ Wells بر روی چه عنوانی در استودیو Crystal Dynamics مشغول به کار است.

trybxfanf5cskou18awn.jpg

استودیو Crystal Dynamics در حال حاظر در حال توسعه Rise of the Tomb Raider به صورت انحصاری زمانی برای کنسول های Xbox One و Xbox 360 است. همچنین این استودیو در حال توسعه ip جدیدی است که تا بدین لحظه معرفی نشده‌است.

منبع

در سایت های خبری ذکر شده
Nate Wells کارگردان هنری بازی The Last Of Us بوده، برای همین ترجمه اصلی تو اسپویلر قرار دادم:
ترجمه اصلی Gamespot:
Nate Wells کارگردان هنری سابق استودیو های Naughty Dog و Irrational Games به استودیو Crystal Dynamics سازنده عنوان Tomb Raider پیوست.

او این خبر را امروز در اکانت توییترش با این جمله تایید کرد: "وای، شما واقعا می‌تونید بوی درختان را در اینجا حس کنید. #Crystal Dynamics #اولین روز"

Wells به مدت 13 سال در استودیو Irrational Games به عنوان کارگردان هنری فعالیت کرد و بعد از آن به استودیو Naughty Dog پیوست. آخرین پروژه او به عنوان کارگردان هنری در Naughty Dog بازی تحسین شده The Last Of Us بود. در آپریل 2014 او اعلام کرد به استودیو Giant Sparrow پیوسته است و البته امروز مشخص شد، او هم اکنون اولین روز کاری خود را در Crystal Dynamics سپری کرده‌است.
تا به این لحظه مشخص نشده‌ Wells بر روی چه عنوانی در استودیو Crystal Dynamics مشغول به کار است.

استودیو Crystal Dynamics در حال حاظر در حال توسعه Rise of the Tomb Raider به صورت انحصاری زمانی برای کنسول های Xbox One و Xbox 360 است. همچنین این استودیو در حال توسعه ip جدیدی است که تا بدین لحظه معرفی نشده‌است.

منبع

آخرین ویرایش:
فقط من یک نقطه تشابهو یا همون نکته رو بگم از خدمتتون مرخص میشم : دقیقا ایشون موقعی وارد CD شده که بازی رو به اتمامه . واسه TLOU هم همینطور بود . ایشون اگه پروندشو نگاه کنید یا دیر میرسه یا کلا نمیرسه :d . فکر نمیکنم تجربیات گرانبهاش در ناتی داگ زیاد تاثری در حال حاضر در روند بازی داشته باشه . TR که حلال همست :d بیخیال این موضوع شید .
ایشون 12 سال توی Irrational Games کار کرده، البته اگه بدونید Irrational Games کجا هست.

آخرین ویرایش:
آره همشه آخرای کار میرسه چون وظیفش اینجوری بوده
وقتی فردی چیزی را طراحی می کنه نمیتونه مشکلاتش را ببینه! برای همین تحت نظر یک نفر که دور از ساخت بوده کار میکنه و اون فرد میاد ایراد هارا با دیدی جدید میبینه و تکنیکهای لازم برای بهبود کار را به سازنده و طراح میگه این افراد بسیار مهم هستند و درامد بسیار بالایی دارند

ایشون 12 سال توی Irrational Games کار کرده، البته اگه بدونید Irrational Games کجا هست.
خوبه منبع و اطلاعات ایشونو خودم دادم . من از ناتی داگ شروع کردم اومدم بالا . SWAN و روی برخی پروژه های سانتا هم کار کرده . گفتم بیخیال شید . نمیخواد پستای منو پاک کنی . از این شکلکا نزاشتی :d . بهرام جان مخلصم .

@Akiba

الان چک کردم، IGN هم این تیتر خبری گذاشته:d

LAST OF US ART DIRECTOR NATE WELLS JOINS TOMB RAIDER STUDIO
این که از کجا نشات گرفته رو دیگه من نمیدونم! :d
ولی وقتی توی بازی نوشتن ایشون یه کاره ی دیگست،نمیشه که یکهو کارش عوض بشه! :d
مگر اینکه بگیم ND باهاش مشکل داشته اسمش رو اشتباه نوشته باشه:p

این که از کجا نشات گرفته رو دیگه من نمیدونم! :d
ولی وقتی توی بازی نوشتن ایشون یه کاره ی دیگست،نمیشه که یکهو کارش عوض بشه! :d
مگر اینکه بگیم ND باهاش مشکل داشته اسمش رو اشتباه نوشته باشه:p
من میگم امیر فقط بخاطر بازدید بیشتره . لینکی که گذاشتم دیدی ؟ مال قبلنه ولی خود گیم اسپات زده لید آرتیست . ولی در مورد این خبر بزرگنمایی شده . البته ایشونم بخاطر AD وارد استودیو شد ولی خب بیشتر نقش مشاور رو داشت . توی CD به نقش مهمو سختی که توی ND دست پیدا نکرد حتما دست پیدا کرده که رفته .

@Akiba

دوست عزیز اینقدر تیتر سایت های مختلف رو اینجا لیست نکن، 99% منابع خبری هم زمانی که Nate Wells از ND جدا شد و هم در این خبر از لفظ Art Director برای نقش Nate Wells در پروژه TLoU استفاده کردند و بلا استثنا همشون هم اشتباه کردند.
به جز Credit بازی که موثق ترین منبع برای تشخیص نقش هاست این هم بیانیه رسمی سونی وقتی Nate Wells به ND پیوست:

Update: A Sony spokesperson has confirmed to IGN that Wells will serve as lead artist on The Last of Us

@Akiba

خیلی چیز عجیبی نیست. سر انتقال Corrinne Yu از 343i به ND هم یسری سایتها گفتن خالق انجین هیلو 4 از 343i رفته و ... (مثل این مقاله EDGE که تو بازیسنتر هم کامل ترجمه شد و روی سایت قرار گرفت). در صورتی که Engineering Lead بازی David Berger بوده که از همون ابتدا (و اگر اشتباه نکنم با دو نفر دیگه) جزو هسته اصلی 343i بوده و حتی سرپرست گروه Graphics Engineering هم که Corrinne Yu توش فعالیت میکرده Thomas J. Holmes بوده و خود Frank O'Connor هم توی Neogaf بیان کرد که این خانم فقط یسری ابزارآلات گرافیکی رو برای Halo 4 طراحی کرده و در کار ساخت انجین هیلو 4 و 5 هیچ دخالتی نداشته.

Halo 4 credits - Halopedia, the Halo encyclopedia

از این اشتباهها پیش میاد.

متن خبر ویرایش شد. عنوان خبر هم تا چند دقیقه دیگه ویرایش میشه. ممنون از دوستانی که کمک کردن تا خبر ویرایش بشه :d
+
ترجمه متن خبر اصلی هم تو اسپویلر قرار دادم.

@Lord Zeus
من خبر سایت IGN این جا قرار ندادم که بگم اشتباه کردن یا درست نوشتن. شما پست های صفحه قبل بخونید متوجه دلیل قرار دادن خبر سایت IGN تو پست من میشید.
تو صفحه قبل گفته شده بود Gamespot اشتباه کرده که با این پست مشخص میشه علاوه بر GP بقیه سایت ها هم همین عنوان نوشتن.
در آخر بازم تشکر از شما که اشکال خبر بر طرف کردین.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز اینقدر تیتر سایت های مختلف رو اینجا لیست نکن، 99% منابع خبری هم زمانی که Nate Wells از ND جدا شد و هم در این خبر از لفظ Art Director برای نقش Nate Wells در پروژه TLoU استفاده کردند و بلا استثنا همشون هم اشتباه کردند.
به جز Credit بازی که موثق ترین منبع برای تشخیص نقش هاست این هم بیانیه رسمی سونی وقتی Nate Wells به ND پیوست:
خدا رو سپاس که بازیسنتر جزء اون 99% سایتها نبود#:-sهمون موقعی هم که خبر جداییش اومد توی همین جا خبرش با اطلاعات روشن و درست زده شده بود:bighug:از تیتر خبر تعجب کردم:d
طراح ارشد هنری THE LAST OF US به Giant Sparrow پیوست

البته این از شایستگی های Bahram B که خیلی توی بازیسنتر زحمت میکشه چیزی کم نمیکنه:)

آخرین ویرایش:
خیلی نامردیه بازی ای که تو خانواده ps رشد کرد و به اینجا رسید، الان انحصار یه پلتفرم دیگه شده.
جالب اینجاست تا همین نسخه آخریش هم روی ps خیلی بهتر از بقیه فروخت.
آدم حرصش میگیره خب.
من که بلخره xbone هم میخرم ولی به نشانه اعتراض tr جدید رو نخواهم خرید. حتی اگه متاش 99 بشه. یا بیش از 600 تا آوارد برنده شه.:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or