قیمت Xbox One و Xbox One X ( پست اول تاپیک حتما خوانده شود 93/01/16 )

کسی از دوستان قیمت ۱ ترابایت ریجن ۲ رو داره ؟
این مدل
4x0l_screen_shot_2015-08-18_at_12.52.07_pm.png

اقا Xbox one هایی که کنترلر جدید روش هست که جک 3.5 میل رو داره وارد ایران شده؟ قیمت؟ بدون کینکت و فقط پال.
کسی باندل گیرز التیمیت رو دیده؟

سلام. قیمت جدید لطف میکنید بگید (تهران)

XBOX ONE ریجن 2 اورپا با ظریفت 1 ترابایت باندل FORZA 6 با یک بازی دانلودی تولید 3 ماه سوم 2015 با یک هفته مهلت تست رایگان قیمت 1800
XBOX ONE ریجن 2 باندل ویچیر همراه با کینکت با یک بازی دانلودی THE WITCHER WILD HUNT تولید 3 ماه دوم 2015 با یک هفته مهلت تست رایگان قیمت 1700
XBOX ONE ریجن 1 باندل هیلو 1 ترابایت با یک بازی دانلودی HALO THE MASTER CHIEF COLLECTION تولید 3 ماه دوم 2015 با یک هفته مهلت تست رایگان قیمت 1700
XBOX ONE ریجن 2 پال بدون کینکت باندل HALO THE MASTER CHIEF COLLECTION با یک بازی دانلودی قیمت 1330
XBOX ONE ریجن 2 پال باندل CALL OF DUTY ADVANCED WARFARE تولید 3 ماه چهارم 2014 قیمت 2000
XBOX ONE ریجن 2 پال بدون کینکت تولید 3 ماه چهارم 2014 قیمت 1230
XBOX ONE ریجن 2 پال باندل کینکت تولید 3 ماه چهارم 2014 قیمت 1650
XBOX ONE ریجن 2 پال اورپا سفید رنگ باندل SUNSET OVERDRIVE تولید 3 ماه چهارم 2014 قیمت

سلام من همین امشب یه ONE ELITE خریدم با سه تا بازی
RISE OF TOMB RAIDER
GEARS OF WAR ULTIMATE EDATION
HALO 5
GUARDIANS
این باندل خیلی با کلاسه بخصوص دسته اش پیشنهاد میکنم فقط این مدلو بخرید
قیمت کنسول : 1890

• Like
Reactions: xbox*360
سلام
من فردا میخوام یه وان و چنتا بازی بخرم با کینکت
اولا که elite فقط دسته ش فرق داره یا خود کنسولم تغییراتی داره؟
دوما مدل جدید وان مثلا اسلیم قرار نیس به این زودیا بیاد چون عجله ای ندارم و اگه تاریخ تقریبی عرضه ش نزدیکه صبر میکنم
سوما قیمت کنسول با و بدون کینکت و باندلارو اگه میشه بکین که سرم کلاه نره و موقع خرید به چیا دقت کنم
ممنون

• Like
Reactions: xbox*360
سلام
من فردا میخوام یه وان و چنتا بازی بخرم با کینکت
اولا که elite فقط دسته ش فرق داره یا خود کنسولم تغییراتی داره؟
دوما مدل جدید وان مثلا اسلیم قرار نیس به این زودیا بیاد چون عجله ای ندارم و اگه تاریخ تقریبی عرضه ش نزدیکه صبر میکنم
سوما قیمت کنسول با و بدون کینکت و باندلارو اگه میشه بکین که سرم کلاه نره و موقع خرید به چیا دقت کنم
ممنون
درود ... اگه عجله ندارین تا E3 صبـر کن تا 14 ژوئـن 2016 بیست و پنج خرداد 1395

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or