Fenris Wolf
کاربر سایت
مطمئن باش اگر گرونتر نباشه ارزونتر هم نیستش.:dبابا 2 میلیون چه خبره! عجب بیشرفای پیدا میشن بنظرتون تو 6 ماه اول ارزون تر از این قیمت میشه؟
بهت قول میدم هفته اول قیمتا اینهسعی میکنم هر چند مدت یک بار قیمت X1 و PS4 رو با نوسان قیمت دلار تا زمان ریلیز این دو کنسول اعلام کنم.
قیمت دلار امروز جمعه 21 تیر ماه 92 >>> 3,275
با احتساب این قیمت دلار قیمت کنسول X1 و PS4 به قرار زیر است:
X1
1634225 تومان
PS4
1306725 تومان
قیمت های واقعی به قرار فوق است ( دیگه فوقش فروشندگان ایرانی اگر وجدان داشته باشند 200 تومن بذارن رو این قیمتها)
ببین دوست عزیز این قیمتایی که شما گذاشتی قیمت خود کنسول هستش.حالا شما حساب کن پول گمرکی و حمل و نقل و سود خود فروشنده نزدیک به 1 تومن هم میاد روش.سعی میکنم هر چند مدت یک بار قیمت X1 و PS4 رو با نوسان قیمت دلار تا زمان ریلیز این دو کنسول اعلام کنم.
قیمت دلار امروز جمعه 21 تیر ماه 92 >>> 3,275
با احتساب این قیمت دلار قیمت کنسول X1 و PS4 به قرار زیر است:
X1
1634225 تومان
PS4
1306725 تومان
قیمت های واقعی به قرار فوق است ( دیگه فوقش فروشندگان ایرانی اگر وجدان داشته باشند 200 تومن بذارن رو این قیمتها)
پول گمرک عمشون؟ انگار شبنم روشون چسبوندن! همشو از دوبی با لنچ قاچاق میکنن!ببین دوست عزیز این قیمتایی که شما گذاشتی قیمت خود کنسول هستش.حالا شما حساب کن پول گمرکی و حمل و نقل و سود خود فروشنده نزدیک به 1 تومن هم میاد روش.
ببین دوست عزیز این قیمتایی که شما گذاشتی قیمت خود کنسول هستش.حالا شما حساب کن پول گمرکی و حمل و نقل و سود خود فروشنده نزدیک به 1 تومن هم میاد روش.
بهت قول میدم هفته اول قیمتا اینه
PS4:2.000.000
Xbox One:2.500.000
همیشه قیمت جهانی رو به علاوه 40-50% در زمان عرضه و 30-40% بعد عزضه حساب میکنن