M@SOUD64
کاربر سایت
میلاد جان ایشون به من آدرس دادن اگر خواستی بگو تا برات پ.خ کنمبه نظرم باید مدیران و ناظران بازی سنتر یه نظارتی رو پست های کاربر sorena asadi داشته باشن
فقط میاد قیمت میده،آدرس هم نمیده...
میلاد جان ایشون به من آدرس دادن اگر خواستی بگو تا برات پ.خ کنمبه نظرم باید مدیران و ناظران بازی سنتر یه نظارتی رو پست های کاربر sorena asadi داشته باشن
فقط میاد قیمت میده،آدرس هم نمیده...
میلاد جان ایشون به من آدرس دادن اگر خواستی بگو تا برات پ.خ کنم
میلاد جان ایشون به من آدرس دادن اگر خواستی بگو تا برات پ.خ کنم
خب من قمم،نمیتونم برا یه ایکس باکس 1500 کیلومتر برم اهواز که
میگم شماره بده،میگه نمیشه...
وقتی ریجن 1 قیمتش 1.800 هست چرا ریجن 2 اگر 1.800 باشه دروغ هست..؟ این اختلاف قیمت ریجن ها همه بهانه هست برای بالا بردن قیمتها تازه ریجن 1 رو با یک تبدیل برق 1.800 میدن
قیمت جهانی هر دو ریجن هم که یکیه..
ریجن 1وقتی ریجن 1 قیمتش 1.800 هست چرا ریجن 2 اگر 1.800 باشه دروغ هست..؟ این اختلاف قیمت ریجن ها همه بهانه هست برای بالا بردن قیمتها تازه ریجن 1 رو با یک تبدیل برق 1.800 میدن
قیمت جهانی هر دو ریجن هم که یکیه..
قیمت پکش همینه دیگه کی قیمت دیگه ای گفته؟ ریجن 2 چون داره از اروپا میاد و اروپا واحد پولش یورو هست کلا گرونتر در میاد! ریجن 2 اواخر 2014 میاد دبی اونوقت قیمت میاد رو 1800 مثل ریجن 1در اخر تونستيم ريجن 2 باندل گوست رو بخريم 2390 اگه كسي حرفي داره بگه چفت پا ميرم تو چشمش انقدر اينجا قيمت پرت دادن نفهميديم چي خريديم بابا قيمت واااااااااااااااااقعي بدين
حرص نخور حالاحالا باز صبر كنيد بياد پايين (اره مفت ميشه !!!!!!!!!!)
قیمت الکی بهت دادن! اگه قیمت دلار بدم اخطار میگیرم اما بدون قیمت دلار امروز برعکس اومد پایینترامروز قيمت دلار رفت بالا 3150 خودم از فردوسي گرفتم