HOSΣIN
کاربر سایت
شما اینو بخون بعد ما صحبت می کنیم
شما منظور بنده رو متوجه نشدید. برید با مدیران صحبت کنید تا قانعتون کنند.
شما اینو بخون بعد ما صحبت می کنیم
اگر پول بلوکه شده برگرده.کسری بودجه ای نمی مونه دلار بیاد پایین.
حرفایه دوسنمون بیشتر شبیه به حرفهایی هست که تو توپخونه از لسانه فروشنده هایه محترم به گوش میرسه
البته همش هم توجیح هست که به مشتری بقبولونن که قیمتها پایین نمیاد
نمیشه ازشون خورده گرفت چون باید به نفع و سوده خودشون فکر کنن
اون که تحویل فوری نیس تازه پولتو هم میخوابونه تا وقتی اون تحویل بده قیمت میشه همونسایت درستُ حسابی بخواین برا خرید فقط همینجا!
قیمتاش هم انصافا عالی حتی پی اس 4 با قیمت 1 میلیونُ 600 هم داره
dcinpc.com
هرجا تو نت من دیدم قیمتا خیلی مسخره بوده یکی بود وان رو 3 میلیونُ 500 میفروخت!!!!
تهِ تهِش 1.600 تومن. توی کشورهای دیگه هم الان کمبود هست چه برسه اینجا. 3-4 ماه بعد با فراوون شدن کنسول همه این قیمتهای تخیلی شکسته میشن.بیهوده قیمتای فضایی ندید آقا من قیمت زیر 2700دارم ولی تا نیاد زیر 2 تومن امکان نداره بخرم بزار رو دستشون باد کنه
تو تهران بعید میدونم بتونی همچین قیمتی گیر بیاری!!بیهوده قیمتای فضایی ندید آقا من قیمت زیر 2700دارم ولی تا نیاد زیر 2 تومن امکان نداره بخرم بزار رو دستشون باد کنه
من همین امروز توپخونه بودم دوست عزیز.قیمت پک معمولی 3.300 بودش.:dبه احتمال خیلی زیاد تا چند وقت دیگه مایکروسافت کینکت رو که از پک XBone میکشه بیرون اونوقت به راحتی قیمت 300و400 تومان میاد پایین و با اندکی شکیبایی قیمت به زیر 2تومان خواهد رسید.
فعلا که همه قیمت حدود 2600تا2900 میدن
داداش مطمئن باش کینکت تا آخر این نسل با x1 خواهد بود ...به احتمال خیلی زیاد تا چند وقت دیگه مایکروسافت کینکت رو که از پک XBone میکشه بیرون اونوقت به راحتی قیمت 300و400 تومان میاد پایین و با اندکی شکیبایی قیمت به زیر 2تومان خواهد رسید.
فعلا که همه قیمت حدود 2600تا2900 میدن
عرضم به حضورت دلار الان 3000 تومان هست نه بیشتر نه کمتر و تا پایان سال 92 از 2900 تومان پایین تر نمیاد
امروز با یک وارد کننده حرف میزدم که گفت توی دوبی هفته 2 سپتامبر عرضه میشه و اگه صبر کنی دی ماه میتونی با قیمت 2 میلیون هم بخری الان هم هست ولی زیر 3 میلیون نیست و اینم برای عقده ای هایی هست که پولشون زیادی کرده میخوان روز اول بخرن
پس دست نگه دارید چون اون موقع بازی ها هم میاد رو 190 تومان
Sent from my Galaxy Note 2 using Tapatalk
عرضم به حضورت دلار الان 3000 تومان هست نه بیشتر نه کمتر و تا پایان سال 92 از 2900 تومان پایین تر نمیاد
امروز با یک وارد کننده حرف میزدم که گفت توی دوبی هفته 2 سپتامبر عرضه میشه و اگه صبر کنی دی ماه میتونی با قیمت 2 میلیون هم بخری الان هم هست ولی زیر 3 میلیون نیست و اینم برای عقده ای هایی هست که پولشون زیادی کرده میخوان روز اول بخرن
پس دست نگه دارید چون اون موقع بازی ها هم میاد رو 190 تومان
Sent from my Galaxy Note 2 using Tapatalk
دوست عزیز فکر کنم تاریخ رو درست ننوشتی ؟
دوسته عزیز اونی که این حرف رو زده: "و اینم برای عقده ای هایی هست که پولشون زیادی کرده میخوان روز اول بخرن"خیلی بی ادب بوده
شما هم نمیگم از اون بی ادب تر هستی میگم بی مبالات هستی که میای تو یه فروم این نقله قول رو میکنی
الان همین جا خیلی از دوستان هستن که خرید کردن و شاید خیلی هم پولدار نباشن از خیلی چیزا زده باشن و چون عشقه این کنسول رو دارن خریده باشن
یه کم مراقبه حرف زدنمون باشیم بد نیست
- - -ویرایش - - -
درست نوشته ؛ هفته دومه سپتامبر همون 13 سپتامبر میشه که لانچه دوبی هست