خبر رسمی قیمت Xbox دوباره افزایش پیدا کرد

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
Bootup_Wire-9c068aa206c9a72d2b1f-1024x576.png

مایکروسافت در یک اعلامیه رسمی، از تغییرات قابل توجهی در قیمت‌گذاری و مدل‌های عرضه کنسول‌های ایکس باکس خبر داد که از تاریخ 1 آگوست 2026 در سراسر جهان اعمال خواهد شد. بر اساس این تصمیم، قیمت کنسول‌های ایکس باکس با افزایش چشمگیری روبرو خواهد شد؛ به طوری که مدل‌های 512 گیگابایتی افزایش قیمتی معادل 100 دلار را تجربه خواهند کرد و مدل‌های 1 ترابایتی نیز با افزایش 150 دلاری به دست مشتریان خواهند رسید. علاوه بر این، مایکروسافت تایید کرد که تولید و عرضه مدل 2 ترابایتی کنسول ایکس باکس به طور کامل متوقف خواهد شد.

این افزایش قیمت در حالی رخ می‌دهد که مایکروسافت در اکتبر گذشته نیز قیمت کنسول‌های خود را در ایالات متحده بین 20 تا 70 دلار افزایش داده بود. شرکت امیدوار بود که نیازی به افزایش مجدد قیمت‌ها نباشد و ماه‌ها با تامین‌کنندگان برای یافتن راه‌حل‌های جایگزین مذاکره کرد. با این حال، بحران بی‌سابقه در تامین قطعات، به خصوص افزایش بیش از 2.5 برابری قیمت حافظه و فضای ذخیره‌سازی، و همچنین پیش‌بینی دو برابر شدن مجدد این قیمت‌ها تا پاییز 2027، مایکروسافت را مجبور به اتخاذ این تصمیم دشوار کرد. بر خلاف سایر گجت‌های الکترونیکی مانند گوشی‌های هوشمند و کامپیوترها که با حاشیه سود به فروش می‌رسند، کنسول‌های بازی معمولاً با ضرر و پایین‌تر از هزینه تمام‌شده تولید فروخته می‌شوند که این امر آن‌ها را در برابر بحران قطعات آسیب‌پذیرتر کرده است.

برای کاهش فشار این افزایش قیمت بر روی بازیکنان، مایکروسافت چندین برنامه حمایتی و تسهیلاتی را نیز معرفی کرده است. یکی از این برنامه‌ها سیستم «الان بخر، بعداً پرداخت کن» است که به خریداران اجازه می‌دهد هزینه سخت‌افزار را از طریق فروشگاه‌های مایکروسافت در قالب اقساط کوتاه‌مدت و بدون بهره پرداخت کنند. همچنین، گزینه «تامین مالی بدون بهره» برای خرید از آمازون در نظر گرفته شده که امکان پرداخت هزینه در قالب اقساط 12 ماهه با نرخ بهره 0٪ را فراهم می‌کند. علاوه بر این، مایکروسافت با شرکای خرده‌فروشی خود برای راه‌اندازی برنامه «کنسول‌های دست‌دوم» همکاری می‌کند تا بازیکنان بتوانند کنسول‌های قدیمی خود را در ازای پول نقد یا اعتبار فروشگاه تعویض کنند و این کنسول‌ها با قیمت پایین‌تر در اختیار سایرین قرار گیرد. در نهایت، گزینه خرید کنسول‌های «ریفربیشد و تایید شده» (Certified Refurbished) نیز با تخفیفی تا سقف 100 دلار نسبت به قیمت خرده‌فروشی (MSRP) از طریق فروشگاه‌های مایکروسافت در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است.

Updated XBOX Console Prices - XBOX Wire

صحبت های چند صفحه رو دیدم . من خودم 6 ماه بعد از عرضه 17 خریدم.
از اینجا. البته دلاریش رو یادم نمیاد .
View attachment 411755

پ ن : الان سرچ کردم نسبت قیمت دلار که 33 بود و قیمتی که من خریدم 17 تومن میشد 515 دلار که 115 دلار بیشتر از قیمت رسمی بود.
کلا حالا یا دروغ می گی یا اشتباه می کنی اما همین بس که قیمت دلارم حتی داری اشتباه می گی وای به حال اثبات حرفت
اون تایم دلار 21 بوده که می شه 800 دلار نه 515 تا ضمن اینکه یادمه یک سری سایت هایی برای جنوب کشور بودن که هیچ کسیم جرات خرید ازشون نداشت این قیمت اوناس که توشون کلیم کلاهبردار بود من قیمت کف بازار تهران گفتم
با این حال اگر بگیریم 800 اینم درسته برای جنوب ایران تهران قطعا 850 تا 900 بوده پس دیسکیش 950 تا 1000 بوده پس بازم حرف من درسته
چه اصراری بخواید از من توی این سایت اشتباه بگیرید نمی دونم اما تلاشتون بکنید
اینم قیمت دلار اون زمان
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰
۲۱,۶۰۸.۷۰ ت
1782876411450.png

دلاریش من9ماه پس از عرضه کنسول، دیجیتالیشو خریدم 700دلار
مشکل اینجاست این حدود قیمت تا مدت های زیادی تثبیت شد و تکون نمی خرد زیاد من یادمه یک سال بعد از عرضه ش دوستم دیسکیش خرید 800 یا 850 دلار همچین چیزی 1.5 سال بعد عرضه من گرفتم 750 تا حالا دقیق یادم نمیاد از کجای تابستان شروع شد به کم شدن تقریبا می گم بعد از حدود 2 سال از عرضه ش به 500 رسید
اینم هیچ ربطی به اینده نداره فقط خواستم بگم همون زمانم خیلی ها خریدن حتی توی ایران توی خارج تقریبا تمام ظرفیت تولید می خریدن حالا این نسلم 2 تا کنسول 700 با 900 دلاری بدن قطعا یکی دو سال اول هر چی تولید بشه رو می خرن
اما زمانی که می گن هزینه تولیدش الان 960 دلار در میاد پس دارن ذهن ها رو اماده می کنن حتی برای بالای 1200 300 تا حالا من طبق معمول حقیقت می گم بعدا بهش می رسید البته رسمیش بعید می دونم 1200 300 تا بذارن اما توی بازار سیاه بالاتر از اینام می ره
همین رم کامپیوتر 3 4 برابر شد قیمتش گفتن هیچ کس نمی خره من هر اگهی دست دومی دیدم خریداری شده
حتی مدل های CL خوبش راحت 60 70 دست دومش خریدن چیزی که پارسال نوش 10 تومن بود دست دومش 6 به زحمت می خریدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or